Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kebinka njn už jsem si to odbrečela včera, dneska už zase funguju ![]()
já trvám na tom, že jsi ovulku měla asi toho 10.5., hlavně podle testu ten nekecá. Ta teplota je doprovodná a docela jasně to spojuje s tou ovulkou. Jen okolo furt lítá. Pěknej rozdíl nahoře dole co? ![]()
@rokyta1
no mě teď na womenzone jedna napsala že žádnou ovulaci jsem neměla
že mám anovulační cyklus ![]()
hele to je rozdíl jako hrom…teď budu měřit v puse než dojde ms pak zkusím dole další cyklus.
prosím tě a to se bere první pozitivní test ju? jako když jsme měla dva jestli se nebere ten druhý…to asi ne co
Jj to chápu že jsi to obrečela je mě to fakt líto myslela jsem že tobě to klapne
@Kebinka no nevím, ten ovulační test byl jasně pozitivní a když si máš vybrat tak test je spolehlivější než teplota…co jsem se dočetla. Teplotu může ovlivnit spousta věcí, test ne. A mimochodem, mě teplota klesla až 2dc, taky mi to nic nenapovědělo, že se mrcha blíží…
@rokyta1 ok budu to brát že 10,5, jsem měla ovulaci a budu doufat že se zadařilo a když ne nevadí zkusím další cyklus ale budu měřit dole ![]()
@Kebinka tak si zase budeme zkoumat grafy navzájem jo?
Uvidíme, co nás zase překvapí.
Já to mam taky hrozně rozházený, taky mi to skáče nahoru a dolů tak uvidíme jak to bude vypadat příští měsíc
![]()
Mě teda doktorka loni v prosinci řekla že mam ty polycystické vaječníky, měla jsem ms každých 14 dní, takže to byla pecka a dala mi na to prášky a srovnalo se mi to, ale úplně přesně na den cyklus nemám. Tak uvidíme jak to bude vypadat dál, snad se mimčo taky brzy povede ![]()
Potřebovala by jsem poradit kdy proběhla ovulace podle mého grafu nevim jestli 11DC nebo 16DC.moc dekuji
Ahoj holky, určitě tu jsou větší odbornice než já, takže se zeptám… byla ovulace opravdu 11 DPO? Jde mi o to, že to byl pozitivní test a ovu může být až do 48h ale mám nějak zažité, že to je poslední den nízkých teplot?
Podle Fertility jsem tedy 18DPO, ale na to mám ještě docela stabý TT, tak mě napadlo, jestli nebyla ovulace dýl
Co myslíte?
@donutkaP podle mě to ff vyznačil dobře…já taky mám občas ovu v den pozitivního OT a jindy až druhý den…párkrát dokonce až za těch 48H…
@Bobby taky jsem si to tak myslela, že to bylo ten 11 DC
takže jsem teď vážně 18 DPO, čekala bych, že takhle dlouho po ovulaci už budu mít na testech dálnice, ale to je asi individuální
hlavně že čárky vidím ![]()