Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@donutkaP mas fotku testu? Dulezite je jestli aspon nejak sili.. Znam holky, ktere ani v 10tt nemely na testu uplne dalnice ![]()
@Bobby zítra jedu na Gastroenterologii na krev tak se zeptám, jestli si nemůžou vyžádat i HCG, když už mě budou nabírat
a ve středu mám kontrolu na gyndě
jinak na krev bych musela jezdit 25km tam a pak zase 25 zpátky.. Takže to radši spojím s cestou, když tam jedu ![]()
Doufám že jo, chodím tam už léta, každé 2 měsíce a sestřičky tam jsou moc hodný, ale otázka je, jestli si tohle oni můžou vyžádat..
jestli ne, tak budu muset počkat do středy, ale to už vydržím ![]()
1. cyklus, co jsem zacala merit BT. Dnes jsem 15. DC a probehlo snazeni. Prsa me boli od rana, vcera hodne bilkoveho hlenu a dnes rano, takovy naruzovely, pak už nic, ale od rana me boli prsa, takze ovu asi byla vcera. Ted me brutalne pali bradavky.
Zda se, ze jsem to zase prosvihla. Rika vam neco ten graf? ![]()
@Fredddyyy píše:
1. cyklus, co jsem zacala merit BT. Dnes jsem 15. DC a probehlo snazeni. Prsa me boli od rana, vcera hodne bilkoveho hlenu a dnes rano, takovy naruzovely, pak už nic, ale od rana me boli prsa, takze ovu asi byla vcera. Ted me brutalne pali bradavky.Zda se, ze jsem to zase prosvihla. Rika vam neco ten graf?
Omlouvam se za tolik fotek, error
@Fredddyyy Podle toho grafu bych i řekla, že (ještě) ovulace nebyla, hodně to skáče, neměříš v hodně odlišný čas? Ale pokud už cítíš prsa, tak to bude asi po. Mě osobně bolí až po týdnu. Mně teď teplota taky moc nefunguje, spím s otevřeným oknem, pořád se budím. ![]()
@Litta no ve stejný nee, to je nemozne. Nekdy vstanu v 5, nekdy v 3:50, podle sichty ![]()
@Fredddyyy k ovulaci většinou dochází den po vrcholu hlenu,který jsi měla včera, tak ovulace mohla být v noci nebo dneska ráno. Zda k ní došlo poznáš další dny,jestli vzroste teplota. Ale nevím jak moc je to spolehlivé, když neměříš ve stejný čas.
@Fredddyyy píše:
@Litta no ve stejný nee, to je nemozne. Nekdy vstanu v 5, nekdy v 3:50, podle sichty
To pak skáče víc a nepoznáš nic. 3:50 je myslím obecně hodně brzy… Já tedy už poznám předovulační a poovulační hodnoty i pokud měřím v různý čas, ale u tebe to tedy vidět není vůbec.
Ale říkám, ještě může být, i dle jiných příznaků.
@Litta píše:
To pak skáče víc a nepoznáš nic. 3:50 je myslím obecně hodně brzy… Já tedy už poznám předovulační a poovulační hodnoty i pokud měřím v různý čas, ale u tebe to tedy vidět není vůbec.Ale říkám, ještě může být, i dle jiných příznaků.
Takto se to vyviji. ![]()
@Fredddyyy No, tak to by s tím celkem sedělo.
Jak míváš dlouhé cykly?