Jak poznám ovulaci podle grafu BT?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19606
4.9.16 16:23

@donutkaP mas fotku testu? Dulezite je jestli aspon nejak sili.. Znam holky, ktere ani v 10tt nemely na testu uplne dalnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4899
4.9.16 16:25

@Bobby fotky testů mám :) tady je ten dnešní a vsechny.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
4.9.16 16:32

@donutkaP nemas si treba kam skocit na.krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4899
4.9.16 16:39

@Bobby zítra jedu na Gastroenterologii na krev tak se zeptám, jestli si nemůžou vyžádat i HCG, když už mě budou nabírat :) a ve středu mám kontrolu na gyndě ;) jinak na krev bych musela jezdit 25km tam a pak zase 25 zpátky.. Takže to radši spojím s cestou, když tam jedu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
4.9.16 16:42

@donutkaP tak to jo :-) tak snad to naberou i na to hcg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4899
4.9.16 16:45

Doufám že jo, chodím tam už léta, každé 2 měsíce a sestřičky tam jsou moc hodný, ale otázka je, jestli si tohle oni můžou vyžádat.. :nevim: jestli ne, tak budu muset počkat do středy, ale to už vydržím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
21.8.18 20:59

1. cyklus, co jsem zacala merit BT. Dnes jsem 15. DC a probehlo snazeni. Prsa me boli od rana, vcera hodne bilkoveho hlenu a dnes rano, takovy naruzovely, pak už nic, ale od rana me boli prsa, takze ovu asi byla vcera. Ted me brutalne pali bradavky. :( Zda se, ze jsem to zase prosvihla. Rika vam neco ten graf? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
21.8.18 21:02
@Fredddyyy píše:
1. cyklus, co jsem zacala merit BT. Dnes jsem 15. DC a probehlo snazeni. Prsa me boli od rana, vcera hodne bilkoveho hlenu a dnes rano, takovy naruzovely, pak už nic, ale od rana me boli prsa, takze ovu asi byla vcera. Ted me brutalne pali bradavky. :( Zda se, ze jsem to zase prosvihla. Rika vam neco ten graf? :,(

Omlouvam se za tolik fotek, error

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
21.8.18 21:17

@Fredddyyy Podle toho grafu bych i řekla, že (ještě) ovulace nebyla, hodně to skáče, neměříš v hodně odlišný čas? Ale pokud už cítíš prsa, tak to bude asi po. Mě osobně bolí až po týdnu. Mně teď teplota taky moc nefunguje, spím s otevřeným oknem, pořád se budím. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
21.8.18 21:35

@Litta no ve stejný nee, to je nemozne. Nekdy vstanu v 5, nekdy v 3:50, podle sichty :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
21.8.18 21:42

@Fredddyyy k ovulaci většinou dochází den po vrcholu hlenu,který jsi měla včera, tak ovulace mohla být v noci nebo dneska ráno. Zda k ní došlo poznáš další dny,jestli vzroste teplota. Ale nevím jak moc je to spolehlivé, když neměříš ve stejný čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
22.8.18 13:22
@Fredddyyy píše:
@Litta no ve stejný nee, to je nemozne. Nekdy vstanu v 5, nekdy v 3:50, podle sichty :-(

To pak skáče víc a nepoznáš nic. 3:50 je myslím obecně hodně brzy… Já tedy už poznám předovulační a poovulační hodnoty i pokud měřím v různý čas, ale u tebe to tedy vidět není vůbec. :? Ale říkám, ještě může být, i dle jiných příznaků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
24.8.18 08:17
@Litta
@Litta píše:
To pak skáče víc a nepoznáš nic. 3:50 je myslím obecně hodně brzy… Já tedy už poznám předovulační a poovulační hodnoty i pokud měřím v různý čas, ale u tebe to tedy vidět není vůbec. :? Ale říkám, ještě může být, i dle jiných příznaků.

Takto se to vyviji. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
24.8.18 15:03

@Fredddyyy No, tak to by s tím celkem sedělo. ;) Jak míváš dlouhé cykly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
24.8.18 19:03

@Litta 29-32 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie