Jak poznám ovulaci podle grafu BT?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11202
5.5.14 10:26

@rokyta1

ok děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
5.5.14 11:10

@Kebinka mi kleknul pc, tak jsem spravovala a ted musim chvilku s malým nebo mi to tady zboří, tak vyčkej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
5.5.14 11:39

@rokyta1
:mrgreen:
jj v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
5.5.14 13:07

@Kebinka tak kočko, už nebude nic, asi mi odešla grafická a už tu skoro nic nevidím, musím vypnout a budu jen na mobilu a tam ty fotky nemám. Ale bylo to tak, že cca od 5dc jsem měla pořád dvě čárky na ovu testu, které různě sílily. A před těhotenstvím jsem nikdy nezaznamenala obě stejně silné, přesto jsem otěhotněla. Už dvakrát. pak jsem je měla až do ms, pořád dvě čárky, ta jedna samozřejmě slabší. Prostě to ukazuje hladinu hormonu LH, který je vlastně přítomen stále. Nejlepší je kombinovat s BT. A tvůj graf máš z womenzone ne? Tam se to ukazuje hezky a ten graf ti to pak i sám vyhodnotí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
5.5.14 13:11

@rokyta1
ano mám to z womenzone…právě že mě to ukázalo že bych měla mít ovu 3,5, což jsme asi neměla když mám všechny testy negativní a jedině včera byla čárka ze všech nejsilnější dnes je fakt slabá skoro jako ten 9DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
5.5.14 13:16

@Kebinka jo, protože pak 4.5. byla vyšší teplota než 6 předchozích. Jenže pak zas klesla, takže ovulka potvrzená není. I testy tomu nasvědčují že nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
5.5.14 13:18

@andelka83

jj já vím…jen nevěřím že bude nějakej pozitivní a když třeba jo tak už asi trochu pozdě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
5.5.14 13:20

I když mě teď napadlo jak jsme byla rozespalá ráno tak mě teploměr upadl na zem a já jsme se pro něj trochu ohla z postele…to by ale nemělo na to vliv nebo ano :think: ty teploty na začátku jsou trochu divoké to vím (vstávám ještě k dceři v noci a k ránu)

a ještě jsem od včera měla trochu vlhko na kalhotkách a hrozně mě dloubalo ve vaječníkách nebo spíš v pravém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
5.5.14 13:24

@Kebinka možná ovu teprve bude, budeš mít holt delší cyklus.
Ohnutí se z postele vliv nemá, však neležíš celou noc jako špalek. Já mohla jít nad ránem klidně na wc, v 6h měřit a bylo to úplně ok. Taky jsem měřila i v době, kdy jsem ještě vstávala k dítěti/dětem. Ono se to musí zkusit, jestli bude mít graf vypovídací hodnotu, a jistit to buď pozorováním hlenu, čípku nebo těmi testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
5.5.14 13:26

@andelka83
jj děkuji :hug:
jsem nedočkavá jako prvnička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
5.5.14 13:34

@Kebinka :mrgreen: no jo, na některé věci počet dětí nemá vliv :mrgreen:
A to jako chcete už třetí? tý jo..mě by jeblo asi (mám mladšího skoro stejně starého jako ty mladší holčičku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
5.5.14 13:58

@andelka83
no jo chtěli jsme až půjdou holky cca do školy ale zase se nám to nějak rozleželo v hlavě :mrgreen: ne spíš mě šlo trochu o to že holky pak až budou ve škole budou samostatné tak trochu a mi by jsme zase seděli s mimčem doma a zase kdo by si s ním pak hrál ty dvě bosorky asi moc ne takže tak…a nebudeme si nic nalhávat jako manželovi by bylo za 5 let přes 40 a mě 35…vím že spoustu lidí v tomto věku mají děti třeba první neříkám že je to špatné ale všichni víme jak to pak s tím věkem je…a u mně hlavně rozhodovalo to že holčičky jsou hodně brzo po sobě a já si neužila takové to malé miminko…jo u první tak pár měsíců ale jak se narodila druhá tak už vůbec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
5.5.14 14:04

@Kebinka no ale to třetí by teď bylo taky hodně blízko holkám..já mám děti od sebe necelé dva roky, a jednak je to brutus docela, druhak ani nevím jak ten první rok utekl, spánkový deficit mám dodneška. A nervýýýý.
Jinak chápu..mám kamarádky co taky radši tři po sobě, jakože přijednom. A zas jiné, co mají jedno nebo dvě, a jak jsou ve škole, tak mimčo. U mě se ještě uvidí. Asi mi ty dvě budou stačit, třetí by muselo být tak za 5-6let..a to si myslím že už dám přednost „klidu“..prostě tomu že děti jsou větší, samostatnější, bude jiný režim..
Ono všechno má svoje pro a proti. Třeba dneska po zkušenostech bych druhé dítko měla tak v 3,5-4letech staršího (jakože te´d zrovna)..ale vrátit se to nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
5.5.14 14:07

Zkouším druhé, málem bylo, ale skončilo to ZT, to by klukovi byl 2,5roku. Kdyby se podařilo teď, tak bych měla rovné 3 roky od sebe. No a já jsem ta vrchní hranice…nad 40 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
5.5.14 14:20

@andelka83
jasně všechno má své pro a proti…
první byla plánovaná ale nechtěla k nám přirozeně přijít takže ta je po umělém no a druhá se nějak u nás na testíku vyskytla když první měla 3 měsíce…byl to šok a radost v jednom…jsem ráda že je mám ale někdy ty dny jsou na palici a fakt o nervy ale když spí a koukám na ně tak jsou kouzelné :mrgreen:
já bych chtěla hrozně chlapečka
jako taky si kolikrát říkám když mají svůj den že mě hráblo pořizovat si třetí :roll: straší už chodí do školky a mladší jde od září tak kdyby se povedlo tak bych měla i přes den do půl 3 celkem klídek :mrgreen:

@rokyta1
jéééé ale já jsme to nemyslela zle tím že hranice nad 40 je něco špatného :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí