Jak říct kamarádce, že ji partner podvádí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2874
30.7.15 09:13
@Katydr píše:
Aby si ještě nemyslela, že ho chci pro sebe. Kdysi jsme spolu něco měli… :nevim:

O jé, ty jsi do toho nevěrnictví namočená taky? Tož to pak bude složité holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Rozhodně říct.

Jednou jsem se dala dohromady se zadaným mužem. On se svou přítelkyní měli spoustu společných známých - párů, ženské chodily na víno, jezdily na cvičíc víkendy, hlídaly si děti, prostě dobré kámošky. Chlapi zase hráli fotbal, chodili na pivko, podnikali i spoustu akcíspolečně jako páry. Znali se všichni deset let. No kluci o nás samozřejmě věděli, doma to řekli svým polovičkám a ty holky to celých sedm měsíců trvání našeho vztahu věděly. On mě bral na některé akce, kam nemohla jeho oficiální přítelkyně, ty kamarádi tam byli, moc se netvářili, ale nikdo jí to neřekl. My se po čase rozešli, oni spolu byli dál a pak jí to prokecl skoro cizí člověk, samozřejmě se všemi detaily a s tím, že to její přátelé věděli… No co říct, stýká se s nimi dál, s chlapem se rozešla, ale copak by jim mohla věřit, když byla tolik měsíců za trubku a všichni kolem to věděli? :nevim:

Anonym z důvodu osobních informací.

• Citovat
  • Upravit
609

To nebyla nevěra, to bylo ještě před ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
30.7.15 09:17
@Katydr píše:
To nebyla nevěra, to bylo ještě před ní

Takže ty jsi píchala s chlapem, který teď píchá s tvojí kamarádkou. A on teď píchá jinou a tebe vadí, že on kamarádce zahýbá s jinou. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
30.7.15 09:18

Asi by se to nejlíp vyřešilo, kdybysme všichni píchali spolu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.15 09:20

Tak ji to normálně řekni, že jsi viděla jejího přítele s jinou a nemusí o tom vědět polovička republiky.Co je tady prosím tě k řešení. Tebe ani tvojí kamarádku nikdo tady nezná a neví jak velký máte vztah. To musíš vědět sama co unese a co ne. Nicméně budu sluníčkovej a přeju Ti ať to vyřešíš.
Ojky, takže on není tvůj kamarád, ale vlastně bejvalej píchač. :mrgreen: No není nad prázdniny, Tolik příběhů a tolik nováčků a anonymních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
30.7.15 09:21
@Blekota píše:
Takže ty jsi píchala s chlapem, který teď píchá s tvojí kamarádkou. A on teď píchá jinou a tebe vadí, že on kamarádce zahýbá s jinou. :zed:

Ježiš 8O To ty informace vyplouvají na povrch… :lol:

• Citovat
  • Upravit
2874
30.7.15 09:22

@strýček sally možná zakladatelku štve, že už nepíchá s ní ale s jinou. Bylo by lepší, kdyby zahýbal se zakladatelkou, protože když zahýbá s jinou, tak to zakladatelku štve :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
30.7.15 09:23

Nevím, proč se do mě navážíte, jasně jsem napsala, že jsem s ním něco měla, ještě když spolu nebyli. Sama jsem je pak seznámila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
30.7.15 09:27
@strýček sally píše:
Tak ji to normálně řekni, že jsi viděla jejího přítele s jinou a nemusí o tom vědět polovička republiky.Co je tady prosím tě k řešení. Tebe ani tvojí kamarádku nikdo tady nezná a neví jak velký máte vztah. To musíš vědět sama co unese a co ne. Nicméně budu sluníčkovej a přeju Ti ať to vyřešíš.
Ojky, takže on není tvůj kamarád, ale vlastně bejvalej píchač. :mrgreen: No není nad prázdniny, Tolik příběhů a tolik nováčků a anonymních.

Názory chlapa co chodí na maminkovské diskuse mě moc nezajímají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.15 09:34

Třeba jsem taky maminka, co ty víš :)
Ale věřím, že tak polovička maminek si myslí, to samé co já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
30.7.15 09:43
@Katydr píše:
Aby si ještě nemyslela, že ho chci pro sebe. Kdysi jsme spolu něco měli… :nevim:
Tak v tom případě bych radila vůbec se do toho neplést… to totiž naprosto mění celou situaci… :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30165
30.7.15 09:47
@Katydr píše:
No je to složité. Já jí to řeknu, ona se na něho asi naštve, rozejdou se, najde si jiného a ten ji třeba za čas podvede taky. A nebude jí s ním ani tak dobře. Zase nejsem naivní ohledně chlapů. :think:

A jak víš že se na něj naštve a že se rozejdou? bavily jste se někdy o jejím přístupu k nevěře? Každý není takovej matouš, aby se kvůli nevěře rozcházel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
30.7.15 09:51

Já bych tedy v tomhle případě kontaktovala spíš jeho a zeptala se ho, jesli je to jednorázovka, nebo v tom hodlá pokračovat a je to pro něho důležité. PrOtože kvůli nějakému ojedinělému vpichu jim kazit tříletý fungující vztah mi příde vcelku nerozumné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
30.7.15 10:07
@boball píše:
Já bych tedy v tomhle případě kontaktovala spíš jeho a zeptala se ho, jesli je to jednorázovka, nebo v tom hodlá pokračovat a je to pro něho důležité. PrOtože kvůli nějakému ojedinělému vpichu jim kazit tříletý fungující vztah mi příde vcelku nerozumné.

souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria