Jak říct kamarádce, že ji partner podvádí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
609
30.7.15 14:21
@pohledzdruhestrany píše:
Aha už jsme doma, takže se mu chceš trochu pomstít, ty jsi charakter :palec:

No to teda nevím jak, mu to asi moc neublíží, v nejhorším si najde jinou. nemám důvod se mu mstít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
30.7.15 14:28
@Katydr píše:
No to teda nevím jak, mu to asi moc neublíží, v nejhorším si najde jinou. nemám důvod se mu mstít.

Tak jestli jsi takovej karakter a jde ti o dobro, čemuž dle tvýho vyjadřování nevěřím, tak vzhledem k tomu, že jste spolu píchali, si s ním rozumně promluv, proč jí to dělá, jak to je špatný a bla bla bla, ale proč jí to říkat? Cejtim z tebe podvraťáckou chuť zaštítěnou dobrem, kamarádce udělat bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
30.7.15 14:36
Tak jestli jsi takovej karakter a jde ti o dobro, čemuž dle tvýho vyjadřování nevěřím, tak vzhledem k tomu, že jste spolu píchali, si s ním rozumně promluv, proč jí to dělá, jak to je špatný a bla bla bla, ale proč jí to říkat? Cejtim z tebe podvraťáckou chuť zaštítěnou dobrem, kamarádce udělat bolest.

A co jí udělá menší bolest? Když to bude vědět hned a může se podle toho zařídit, nebo až se to dozví za nějakou dlouhou dobu, investuje do něj mezitím city a možná i peníze? To jí bude určitě mnohem líp :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
30.7.15 15:06
@Katydr píše:
A co jí udělá menší bolest? Když to bude vědět hned a může se podle toho zařídit, nebo až se to dozví za nějakou dlouhou dobu, investuje do něj mezitím city a možná i peníze? To jí bude určitě mnohem líp :roll:.

Jak se do chlapa investujou peníze, jaká je návratnost? Když tak, kdyby měl někdo investiční potřeby, tak se nabízím, jsem spolehlivá, návratná investice, číslo účtu zašlu na požádání. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
30.7.15 15:10
Jak se do chlapa investujou peníze, jaká je návratnost? Když tak, kdyby měl někdo investiční potřeby, tak se nabízím, jsem spolehlivá, návratná investice, číslo účtu zašlu na požádání. :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
30.7.15 15:12
@Katydr píše:
A co jí udělá menší bolest? Když to bude vědět hned a může se podle toho zařídit, nebo až se to dozví za nějakou dlouhou dobu, investuje do něj mezitím city a možná i peníze? To jí bude určitě mnohem líp :roll:.

tak především jde o to, jestli to byl úlet (neříkala bych nic) nebo má ještě jeden vztah - v tom případě (vzhledem k tomu, že je de facto tvůj ex, takže se dobře znáte), tak si promluv s ním - že to víš a že ti vadí, že podvádí kamarádku a podle toho uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
30.7.15 15:15
@radúna píše: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kolik máš našpárováno pod matrací, jestli si za to udělám aspoň dovolenou v Karibiku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
30.7.15 15:59
Kolik máš našpárováno pod matrací, jestli si za to udělám aspoň dovolenou v Karibiku :mrgreen:

No, moc radosti by jsi neměl. Stavíme, takže pod matrací toho fakt moc není :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
30.7.15 16:00

A už je tady z toho zase smajlíkové peklo, „díky“ za rady, tady končím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.7.15 16:01
Tak jestli jsi takovej karakter a jde ti o dobro, čemuž dle tvýho vyjadřování nevěřím, tak vzhledem k tomu, že jste spolu píchali, si s ním rozumně promluv, proč jí to dělá, jak to je špatný a bla bla bla, ale proč jí to říkat?Cejtim z tebe podvraťáckou chuť zaštítěnou dobrem, kamarádce udělat bolest.

Tak, tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
30.7.15 16:03
@radkka píše:
Tak, tak.

jo, děkuji za psychoanalýzu. Až Tě ten tvůj podvede a dobré duše budou taktně mlčet, tak si na mě vzpomeneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.7.15 16:05
@Katydr píše:
jo, děkuji za psychoanalýzu. Až Tě ten tvůj podvede a dobré duše budou taktně mlčet, tak si na mě vzpomeneš.

Já bych se to od nikoho dozvědět nechtěla, je to ponižující. S bývalým jsem na to přišla sama a věřím ve své schopnosti i s tím současným. (a ne, neslídim)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.7.15 16:07

@Katydr Chceš jí ublížit, proto jí práskneš, že si ho viděla, že se s někým líbal. Co když to byl jen úlet a už to neudělá, ty tím zničíš jejich třeba jinak krásný vztah. Kdybys jí chtěla pomoct, tak si promluvíš s NÍM, zjevně si jste blízcí, tak proč tahle varianta není na stole? To bys měla udělat první a pak až jí předat bolestivou zprávu. Ale já z tebe mám pocit, že ty se na to až těšíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
30.7.15 16:12

Já pořád nechápu, kde se v lidech bere ta nutkavá potřeba - kakat se do vztahu druhým lidem a ještě to zaštiťovat dobrými úmysly… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
30.7.15 16:22
@radúna píše:
Já pořád nechápu, kde se v lidech bere ta nutkavá potřeba - kakat se do vztahu druhým lidem a ještě to zaštiťovat dobrými úmysly… :think:

a ty nejdobřejší duše ani nemaj na to tu kuráž nýst kůži týhle pravdy na trh, a raděj poslat anonym, z toho se mi chce zvracet na druhou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí