Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pohledzdruhestrany píše:
Aha už jsme doma, takže se mu chceš trochu pomstít, ty jsi charakter
No to teda nevím jak, mu to asi moc neublíží, v nejhorším si najde jinou. nemám důvod se mu mstít.
@Katydr píše:
No to teda nevím jak, mu to asi moc neublíží, v nejhorším si najde jinou. nemám důvod se mu mstít.
Tak jestli jsi takovej karakter a jde ti o dobro, čemuž dle tvýho vyjadřování nevěřím, tak vzhledem k tomu, že jste spolu píchali, si s ním rozumně promluv, proč jí to dělá, jak to je špatný a bla bla bla, ale proč jí to říkat? Cejtim z tebe podvraťáckou chuť zaštítěnou dobrem, kamarádce udělat bolest.
Tak jestli jsi takovej karakter a jde ti o dobro, čemuž dle tvýho vyjadřování nevěřím, tak vzhledem k tomu, že jste spolu píchali, si s ním rozumně promluv, proč jí to dělá, jak to je špatný a bla bla bla, ale proč jí to říkat? Cejtim z tebe podvraťáckou chuť zaštítěnou dobrem, kamarádce udělat bolest.
A co jí udělá menší bolest? Když to bude vědět hned a může se podle toho zařídit, nebo až se to dozví za nějakou dlouhou dobu, investuje do něj mezitím city a možná i peníze? To jí bude určitě mnohem líp
.
@Katydr píše:
A co jí udělá menší bolest? Když to bude vědět hned a může se podle toho zařídit, nebo až se to dozví za nějakou dlouhou dobu, investuje do něj mezitím city a možná i peníze? To jí bude určitě mnohem líp.
Jak se do chlapa investujou peníze, jaká je návratnost? Když tak, kdyby měl někdo investiční potřeby, tak se nabízím, jsem spolehlivá, návratná investice, číslo účtu zašlu na požádání.
![]()
Jak se do chlapa investujou peníze, jaká je návratnost? Když tak, kdyby měl někdo investiční potřeby, tak se nabízím, jsem spolehlivá, návratná investice, číslo účtu zašlu na požádání.![]()
@Katydr píše:
A co jí udělá menší bolest? Když to bude vědět hned a může se podle toho zařídit, nebo až se to dozví za nějakou dlouhou dobu, investuje do něj mezitím city a možná i peníze? To jí bude určitě mnohem líp.
tak především jde o to, jestli to byl úlet (neříkala bych nic) nebo má ještě jeden vztah - v tom případě (vzhledem k tomu, že je de facto tvůj ex, takže se dobře znáte), tak si promluv s ním - že to víš a že ti vadí, že podvádí kamarádku a podle toho uvidíš
@radúna píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kolik máš našpárováno pod matrací, jestli si za to udělám aspoň dovolenou v Karibiku ![]()
Kolik máš našpárováno pod matrací, jestli si za to udělám aspoň dovolenou v Karibiku
No, moc radosti by jsi neměl. Stavíme, takže pod matrací toho fakt moc není
![]()
A už je tady z toho zase smajlíkové peklo, „díky“ za rady, tady končím
Tak jestli jsi takovej karakter a jde ti o dobro, čemuž dle tvýho vyjadřování nevěřím, tak vzhledem k tomu, že jste spolu píchali, si s ním rozumně promluv, proč jí to dělá, jak to je špatný a bla bla bla, ale proč jí to říkat?Cejtim z tebe podvraťáckou chuť zaštítěnou dobrem, kamarádce udělat bolest.
Tak, tak.
@radkka píše:
Tak, tak.
jo, děkuji za psychoanalýzu. Až Tě ten tvůj podvede a dobré duše budou taktně mlčet, tak si na mě vzpomeneš.
@Katydr píše:
jo, děkuji za psychoanalýzu. Až Tě ten tvůj podvede a dobré duše budou taktně mlčet, tak si na mě vzpomeneš.
Já bych se to od nikoho dozvědět nechtěla, je to ponižující. S bývalým jsem na to přišla sama a věřím ve své schopnosti i s tím současným. (a ne, neslídim)
@Katydr Chceš jí ublížit, proto jí práskneš, že si ho viděla, že se s někým líbal. Co když to byl jen úlet a už to neudělá, ty tím zničíš jejich třeba jinak krásný vztah. Kdybys jí chtěla pomoct, tak si promluvíš s NÍM, zjevně si jste blízcí, tak proč tahle varianta není na stole? To bys měla udělat první a pak až jí předat bolestivou zprávu. Ale já z tebe mám pocit, že ty se na to až těšíš.
Já pořád nechápu, kde se v lidech bere ta nutkavá potřeba - kakat se do vztahu druhým lidem a ještě to zaštiťovat dobrými úmysly… ![]()
@radúna píše:
Já pořád nechápu, kde se v lidech bere ta nutkavá potřeba - kakat se do vztahu druhým lidem a ještě to zaštiťovat dobrými úmysly…
a ty nejdobřejší duše ani nemaj na to tu kuráž nýst kůži týhle pravdy na trh, a raděj poslat anonym, z toho se mi chce zvracet na druhou