Jak říct kamarádce, že ji partner podvádí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
30.7.15 16:25
@radúna píše:
No, moc radosti by jsi neměl. Stavíme, takže pod matrací toho fakt moc není :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Můžeš do mě klidně investovat nad matrací, beru nejen cash, ale i smyslové požitky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9357
30.7.15 16:31

@Katydr Smím se zeptat, co jsi viděla na vlastní oči? Já být tebou, tak před kamarádkou nic netajím, ani nezveličuju. Pouze bych se zmínila, že jsme se někde potkali a shodou náhod tam byla i ta dotyčná. Jestli je to v pohodě, a je to třeba jenom jenom jeho známá, tak to kamarádka určitě ví, že se občas potkají. A jestli je to tak vážné, co tu píšeš, tak to před ní nejspíš tají a to bych rozhodně nekryla. Neřekla bych to přímo, že jí podvádí, ono zdání někdy klame. Jestli je to ovšem fakt, tak není správné to ani krýt, ani to na ní bez přípravy s prominutím „vyblít“. Ono, když se s ní budeš normálně bavit a říkat při tom, co vidíš (ne, co se domníváš) a nic nezatajovat, tak jí to třeba samo dojde a dá si dvě a dvě dohromady, když to bude chtít vědět, nebo taky ne, když se bude chtít vznášet na růžovém obláčku. To ovšem neplatí o nějaké jednorázové rychlovce někde na párty na záchodě a podobně, to bych jí neříkala vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9357
30.7.15 16:38

Mno, ještě bych to doplnila - jednorázovou líbačku pod vlivem alkoholu bych taky zvládla nerozkecat a nebrat přitom jako podraz na kámošku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
30.7.15 16:55
@radkka píše:
@Katydr Chceš jí ublížit, proto jí práskneš, že si ho viděla, že se s někým líbal. Co když to byl jen úlet a už to neudělá, ty tím zničíš jejich třeba jinak krásný vztah. Kdybys jí chtěla pomoct, tak si promluvíš s NÍM, zjevně si jste blízcí, tak proč tahle varianta není na stole? To bys měla udělat první a pak až jí předat bolestivou zprávu. Ale já z tebe mám pocit, že ty se na to až těšíš.

A co ta promluva snim vyresi, to je jasny, ze rekne, ze se to nebude uz opakovat, ale samozrejme si akorat tak da vetsi pozor. Nebo idealne jeste postve tu svoji proti ni… :think: nebud naivni :mrgreen:
Jestli to nechce rikat primo, tak at zvoli ten anonym, ze s nekym byl a at si na nej dava pozor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.7.15 16:58
@Scarabeuss píše:
A co ta promluva snim vyresi, to je jasny, ze rekne, ze se to nebude uz opakovat, ale samozrejme si akorat tak da vetsi pozor. Nebo idealne jeste postve tu svoji proti ni… :think: nebud naivni :mrgreen:
Jestli to nechce rikat primo, tak at zvoli ten anonym, ze s nekym byl a at si na nej dava pozor…

To je opravdu charakterní způsob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
30.7.15 17:06

Řekla bych to v případě, že by se jednalo o mojí skutečně nejlepší kamarádku nebo sestru, se kterými si storpo věříme a viděla bych, že se s ním ženou do průser (snažení o dítě, hypo atd.)
Jinak ne. Dotyčný to samozřejmě zapře, kamarádka bude věřit tomu, čemu věřit chce (čili jemu) a ty budeš za zlou mrchu, která jim nepřeje štěstí.
pokud by se jednalo o tu nejlepší kamarádku či sestru, řekla bych jí na rovinu, co jsem viděla. Nic víc, nic míň. A asi doplnila, že vím, že jsem jí ranila, ale že jí mám ráda a záleží mi na ní a udělala jsem pro ní to, co jsem považovala za nejlepší.

• Citovat
  • Upravit
21111
30.7.15 17:35
@Scarabeuss píše:
Jestli to nechce rikat primo, tak at zvoli ten anonym, ze s nekym byl a at si na nej dava pozor…

jsem rád, že nejsi můj soused za Protektorátu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
30.7.15 17:37
@pohledzdruhestrany píše:
Můžeš do mě klidně investovat nad matrací, beru nejen cash, ale i smyslové požitky :mrgreen: :mrgreen:

No jo, ale za smyslové požitky se těžko jede do Karibiku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
30.7.15 17:44
@radúna píše:
No jo, ale za smyslové požitky se těžko jede do Karibiku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Já jsem nenáročná investiční příležitost pro začínající investorky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
30.7.15 20:46
@RoseK píše:
Ja jsem pro to to rict. Kdyz se pak jeho nevera pak provali a ona se te zepta, jestlis to vedela, co ji reknes? Budes za mrchu, co ji nerekla pravdu. Vyber si - bud budes za mrchu ted(mozna) nebo budes za mrchu a zradkyni potom. Ja svemu dlouholetemu kamaradovi taky rekla, ze ho jeho pritelkyne podvadi. Nic se proti me neobratilo. A i kdyby se obratilo, brala bych to tak, ze mam svedomi ciste. Nejak moc nechapu tady to zustavani bokem, hlavne aby ten dotycny nebyl za spatneho/spatnou. Ale ze vlastne zatajuje kamaradce/kamaradovi pravdu, je v poradku.

souhlasim s timto nazorem. Jen bych podotkla, ze kdyby se jednalo o nejakou jednorazovou libacku v podnapilem stavu, tak bych asi vycinila nevernikovi a kamaradce nic nerekla, jen v pripade, ze by se to opakovalo. Na druhe strane, mam kamarada, ten podvadi dlouhobe pritelkyni s kterou ma deti a prestoze je vsechny znam vcetne milenky, tak mlcim. S tou jeho pritelkyni nejsem zas tak velka kamaradka, na kamarada tlacim, kdyz se o tom chce bavit, ze se ma rozhoupat, protoze si takhle kazi zivot, ale ze bych bezela za tou jeho.. to ne.. moje loajalnost je u meho kamarada I kdyz s tim mam moralni problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8723
30.7.15 20:57

Byla jsem ve stejné situaci a nevěděla, jak to kamarádce říct. Ona byla, ale šííleně zamilovaná a byla si jistá, že on ji miluje. Tudíž jsem jednou při kávě zavedla rozhovor na téma nevěra…a zeptala se jí, co by dělala, kdyby jí někdo řekl, že jí její manžel podvádí. Z té reakce mi bylo jasné, že nemá smysl jí cokoliv říkat. Nakonec jí to řekla jiná kamarádka a nemluvily spolu několik let. Sice se pak rozvedli a uznala, že ta kamarádka měla pravdu, ale vztahy mezi holkama už se dohromady nedaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.7.15 21:35
@Katydr píše:
Snažím se držet zásady chovat se k jiným tak, jak chci aby se oni chovali ke mně. Já bych to vědět určitě chtěla.Buď to opravdu neví a v takovém případě má právo to vědět. A jestli to ví a nechce s tím nic dělat, tak jí to nijak neublíží. Ale takhle je ta situace hrozná, on si užívá s jinou a ona na něho doma věrně čeká.

jenže ty nejsi pupek světa a co je dobré pro tebe nemusí být pro druhé.. nežiješ život kamarádky a ona nežije tvůj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.7.15 21:38
@Katydr píše:
A co jí udělá menší bolest? Když to bude vědět hned a může se podle toho zařídit, nebo až se to dozví za nějakou dlouhou dobu, investuje do něj mezitím city a možná i peníze? To jí bude určitě mnohem líp :roll:.

co kdyby ses starala o sebe a svou zhrzenost ;)
největší zlo plodí nevyžádané páchání dobra na druhých

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.7.15 21:43
@Katydr píše:
No je to složité. Já jí to řeknu, ona se na něho asi naštve, rozejdou se, najde si jiného a ten ji třeba za čas podvede taky. A nebude jí s ním ani tak dobře. Zase nejsem naivní ohledně chlapů. :think:

no páni… ještě že tě kamarádka má.. no nejlepší aby zůstala sama ne? hele a co kdyby šla kamarádka do kláštera? Stejně nemá šanci mít hezkej vztah tak co ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
31.7.15 05:54

Jdukolem - a teď si to zkus představit opačně. Měla bys chlapa, viděla ho narůžovo, zamilovaná. Vzali byste si hezky společně třeba hypo a budovali bydlení, snažili se o potomky…Až bys měla dítě, hezky na RD bez peněz, by tě chlap opustil kvůli jiné. A tys bys zůstala sama s dítětem a dluhy, popř. úplně bez peněz a ve sračkách. A dozvěděla by ses, že tvoje kamarádka to věděla už od začátku, že tě podváděl, ale byla natolik „čestná a hodná“, že ti vůbec nic neřekla. Neměla bys jí to za zlé???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky