Jak říct kamarádce, že ji partner podvádí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30165
31.7.15 07:20

Já bych to vědět nechtěl. Nač kazit vztah kvůli nějakému klopítnutí? Když by to bylo vážný a ženská by mě chtěla opustit, tak se to dovím od ní, případně to nebude fungovat kvůli tomu, jak se ke mě chová. A toho dobrodince kterej se do toho sejří a přitom vůbec nemusí vědět co a jak bych hnal. A u mě by skončil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
31.7.15 07:33

@radkka jak můžete mluvit o zničení „krásného vztahu“? fakt si myslíte, že může být vztah krásný, přestože je v něm jeden, který podvádí??? když podvádí, značí to, že ten vztah opravdu krásný není. I kdyby nakrásně se partner nikdy o nevěře nedozvěděl, neznamená to, že ta nevěra tam nikdy nebyla, tudíž vztah už navždycky bude protkaný lží a podvodem. A to opravdu krásný vztah není. A jestli ten vztah někdo zničí, tak to rozhodně nebude zakladatelka diskuze, ale ten parchant, který podvádí!
@pohledzdruhestrany vaše poznámky nechápu. Snažíte se být zlý a urazit zakladatelku, která vám nic špatného neudělala. Fakt gentelmantské. A pardon, ale o tom, kdo je tu svině se dá polemizovat - nebude větší sviní, když bude mlčet a zatajovat kamarádce pravdu?
@Katydr vykašlete se na ty hnusné nic nepřinášející komentáře a zachovejte se tak, jak Vám radí svědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30165
31.7.15 07:41
@solip píše:
@radkka jak můžete mluvit o zničení „krásného vztahu“? fakt si myslíte, že může být vztah krásný, přestože je v něm jeden, který podvádí??? když podvádí, značí to, že ten vztah opravdu krásný není. I kdyby nakrásně se partner nikdy o nevěře nedozvěděl, neznamená to, že ta nevěra tam nikdy nebyla, tudíž vztah už navždycky bude protkaný lží a podvodem. A to opravdu krásný vztah není. A jestli ten vztah někdo zničí, tak to rozhodně nebude zakladatelka diskuze, ale ten parchant, který podvádí!
@pohledzdruhestrany vaše poznámky nechápu. Snažíte se být zlý a urazit zakladatelku, která vám nic špatného neudělala. Fakt gentelmantské. A pardon, ale o tom, kdo je tu svině se dá polemizovat - nebude větší sviní, když bude mlčet a zatajovat kamarádce pravdu?
@Katydr vykašlete se na ty hnusné nic nepřinášející komentáře a zachovejte se tak, jak Vám radí svědomí.

Blbost. Vztah může být krásný. Mnohem lepší, než má většina lidí tady. A to že si někdo vrzl bokem na něj nemusí mět žádnej vliv.. Zkus se na to podívat i takhle. Nevěra neznačí že vztah krásný není. Chce to hodně nadhledu. A dost lidí je omezených, že to nedokáží ani připustit.. S takovýma ultra co to nedokážou ani připustit se špatně diskutuje. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39848
31.7.15 07:53
@Honza 12 píše:
Já bych to vědět nechtěl. Nač kazit vztah kvůli nějakému klopítnutí? Když by to bylo vážný a ženská by mě chtěla opustit, tak se to dovím od ní, případně to nebude fungovat kvůli tomu, jak se ke mě chová. A toho dobrodince kterej se do toho sejří a přitom vůbec nemusí vědět co a jak bych hnal. A u mě by skončil..

Klopýtnutí? To je podle mě jen jednorázovka (ač netvrdím, že to omlouvám - vč. nějakého opití se),paralelní vztah už je normální a vědomé zahýbání, v tom vidím teda rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30165
31.7.15 07:57
@Žirafa 69 píše:
Klopýtnutí? To je podle mě jen jednorázovka (ač netvrdím, že to omlouvám - vč. nějakého opití se),paralelní vztah už je normální a vědomé zahýbání, v tom vidím teda rozdíl.

Jistě.. Taky v tom vidím rozdíl.. A ještě je rozdíl, když je to náhodný a poměrně krátký románek pro pobavení. A nebo když se nevěrník či nevěrnice vážně zamiluje.. Ale to asi ten člověk co to práskne v dobré víře nemá většinou zjištěno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
31.7.15 08:00

@Honza 12 Když se ten dotyčný zamiluje, většinou jde právě o chlapa, partnerka se to určitě dozví i bez práskačů. Vyzvoní jí to sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39848
31.7.15 08:18
@Honza 12 píše:
Jistě.. Taky v tom vidím rozdíl.. A ještě je rozdíl, když je to náhodný a poměrně krátký románek pro pobavení. A nebo když se nevěrník či nevěrnice vážně zamiluje.. Ale to asi ten člověk co to práskne v dobré víře nemá většinou zjištěno..

No, to nemá.
@boball Sám „viník“ to častěji sám na sebe nevyzvoní, ptž jak má svý jistý doma a nechce se rozcházet…

A odpovědět zakladatelce na otázku neumím už jen proto, že nedokážu říct na cokoli „co bych udělala, kdyby…“ Fakt ona musí tu kámošku znát, ale i kdyby se nakrásně znaly už od dětství, její reakci nepředpoví. Ani netuší, jestli o tom ona fakt neví, jak už tu někdo psal.
Asi bych s ní o tom diskutovala nejdřív JEN v teoretické rovině a nebo se zmínila např. o nějaké diskusi na netu, kde se toto probíralo a zeptala se jí nejdř. na názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
31.7.15 08:30

@Žirafa 69 A proč nekontaktovat spíš jeho, evidentně jsou si blízcí. No a viník pokud to na sebe sám nevyzvoní nebývá většinou zamilovaný, ale prostě sex.Ale ženy nejsou hloupé většinou to ví, nebo tuší a podle toho se zařídí samy. Mě by osobně hodně vadilo, kdyby ke mně přišla nějká rádobykámoška, která ještě před lety měla sex s mým partnerem a dychtivě mi vyprávěla, co viděla. Ještě s očekáváním toho, že se rozejdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
31.7.15 08:42

@Honza 12 pokud je vztah krásný a já svého partnera miluji celým srdcem, tak přece nedopustím, abych „uklouzla“ a byla nevěrná. Prostě si poručím, jsem myslící, dospělý a zodpovědný člověk, né zvíře, které se řídí pudy. To, že nevěru připustím prostě jasně značí to, že v mém vztahu je něco špatně.
A pokud zakladatelka toho chlapce viděla, jak se s tou jinou líbá a objímá jí někde na ulici, tak očividně nepůjde o jednorázovou nevěru (ta se snad dělá tajně a bez svědků, ne?), ale spíš o dlouhodobější záležitost, kdy už si podvádějící nedávají takový pozor a líbají se na ulici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
31.7.15 09:23
@solip píše:
@Honza 12 pokud je vztah krásný a já svého partnera miluji celým srdcem, tak přece nedopustím, abych „uklouzla“ a byla nevěrná. Prostě si poručím, jsem myslící, dospělý a zodpovědný člověk, né zvíře, které se řídí pudy. To, že nevěru připustím prostě jasně značí to, že v mém vztahu je něco špatně.
A pokud zakladatelka toho chlapce viděla, jak se s tou jinou líbá a objímá jí někde na ulici, tak očividně nepůjde o jednorázovou nevěru (ta se snad dělá tajně a bez svědků, ne?), ale spíš o dlouhodobější záležitost, kdy už si podvádějící nedávají takový pozor a líbají se na ulici.

Co ty víš, třeba přijela dávná láska, zaskotačili si spolu a už se neuvidí :roll:
Máš dost naivní pohled na svět. Nevěru nehájím, nikdy jsem nevěrná nebyla a věřím, že nebudu, ale někdy se život holt zkomplikuje, možná nastane problém ve vztahu a jeden udělá hloupost, jenže si to uvědomí začne na vztahu pracovat a žijí dál šťastně x let. Znám takové páry a nikdy bych si nedovolila jít za dotyčnou a říct jí, že jí ten její Romeo na začátku jejich vztahu podvedl, protože nevěděl, čí je. Zbytečně bych zničila něco, co je krásné (třeba tenhle konkrétní je jí věrný už 15 let po úletu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
31.7.15 09:25

Prostě si myslím, že nikdo třetí nemá právo zasahovat do vztahu. Pokud je chlap nevěrný dlouhodobě, tak to alespoň trochu vnímavá partnerka pozná. Já na to raději přijdu sama, než aby mi to nějaká „dobrá duše“ přišla říct a zvědavě koukala na mojí reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
31.7.15 09:27
@radkka píše:
Prostě si myslím, že nikdo třetí nemá právo zasahovat do vztahu. Pokud je chlap nevěrný dlouhodobě, tak to alespoň trochu vnímavá partnerka pozná. Já na to raději přijdu sama, než aby mi to nějaká „dobrá duše“ přišla říct a zvědavě koukala na mojí reakci.

Diskuzi jsem celou nečetla, ale souhlasím s tebou.

• Citovat
  • Upravit
146
31.7.15 09:30

@Katydr

Taky mě kdysi jeden obelhával skoro celej rok, osobně bych byla vděčná každému kdo by mi otevřel oči. Ušetřil by mi hodně bolesti a bezesných nocí. Za mě určitě říct. Prada možná někdy bolí, ale stokrát horší je lež. A nechápu lidi co radši chtějí strčit hlavu o písku a nic nevědět. Nechtěla bych žít život ve lži..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
31.7.15 09:31
@Rybička80 píše:
@KatydrTaky mě kdysi jeden obelhával skoro celej rok, osobně bych byla vděčná každému kdo by mi otevřel oči. Ušetřil by mi hodně bolesti a bezesných nocí. Za mě určitě říct. Prada možná někdy bolí, ale stokrát horší je lež. A nechápu lidi co radši chtějí strčit hlavu o písku a nic nevědět. Nechtěla bych žít život ve lži..

Hlavu do písku strká ženská, která to sama nepozná.

EDIT: Čím by ti ušetřil bezesné noci? Kdybys to zjistila dřív bolelo by to míň? Mě teda ne. Mně bylo jedno, jak dlouho mě podváděl, prostě podváděl, tak letěl a tím to skončilo. Kdyby mi to ještě nějaká slípka přišla říct, tak bych se cítila navíc ponížená.

Příspěvek upraven 31.07.15 v 09:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uzo
231
31.7.15 09:32

Mam kamaradku ktera tvrdi ze to vedet chce a ze by nam neodpustila kdybychom ji neinformovaly. Na druhou stranu u nej nekolikrat nasla stoprocentni dukazy, vc svych zdravotnich dusledku a vzdy uverila jeho lzim a vymyslum. Rodinu evidentne rozbit nechce. Tudiz bych ji opravdu nikdy nic nerekla… A nerekla bych to nikomu. Kazdeho vec a nechapu lidi co se do toho musi plest!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí