Jak se smířit s tím, že další dítě už nebude?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.11.11 19:49
Anonymní píše:
Zakladatelko,
ten můj chce třetí ne kvůli tomu, že by to mohl být kluk, mu je to fuk, vůbec by mu nevadila třetí princezna :hug: On má prostě děti rád a čím víc jich je, tím lépe… :dance: Ale já už se na třetí necítím, prostě už tu potřebu nemám, vždycky jsem chtěla děti dvě… :-( Peníze u nás nehrají roli, nejsme sice kdovíjak bohatí, ale třetí bychom v pohodě ustáli… Ale takové to zklamání z toho, že do toho nechci jít, ve vztahu cítím.. :-( Hlavně mě ale mrzí to, že přestože ví, že by pro mě mohlo být další těhotenství dost rizikové, trvá na svém :-(

To je blbé, chápu tě, že do toho necheš jít když víš, že by to mohlo být riziko. Já si zase někdy říkám a to je jedna z mála věcí, které mi pomáhají, že by to třetí dítko mohlo být třeba nemocné, nebo by tam mohl být nějaký jiný problém a pak bych mohla litovat, že jsem do toho šla. Já jsem měla obě těhotenství skvělá, vůbec žádné problémy, děti jsou zdravé a to je v dnešní době opravdu dar. Tak jestli to není rouhání, ještě snít o třetím :-(

• Citovat
  • Upravit
27029
11.11.11 19:58

tohle je těžká situace…my teda třetí plánujeme.....ale na jednu stranu má manžel pravdu jenže na druhou pokud je ta touha velká a věřím že je bála bych se že bych mu to za pár let začala vyčítat že by mě chytlo vídat těhule či miminka a byla bych posedlá a smutná denně bych mu to vyčítala a šlo by vše do kopru,protože s takovou věcí bych se neuměla smířit…prostě by mi něco chybělo..... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
11.11.11 20:02
Anonymní píše:
saxa píše:
Ahoj,to co ty prožívám ted i já.Taky řešíme finanční stránku.Myslím na to ve dne v noci. :cry:
To mě mrzí :-( Je to náročné, co? Já už se z toho někdy cítím hodně unavená :-?

Taky jsem z toho unavená,já mám navíc malé mimčo ted,tak bych chtěla tak do tří let,ale touha je už ted.Vždy jsme plánovali dvě děti,ale nějak se to změnilo.Mám to možná lepší v tom,že manžel o tom nechtěl nejdřív slyšet,ale ted o tom taky přemýšlí.Taky si uvědomujeme,že jak děti porostou nároky se budou zvyšovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
11.11.11 20:07

Taky si říkám,když to třetí nebude,jestli toho nebudu celý život litovat. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.11 20:44

Tak já se právě zase bojím toho, že mi bude manžel celý život vyčítat, že jsem to třetí nechtěla. :-(

• Citovat
  • Upravit
243
11.11.11 20:56
Anonymní píše:
Tak já se právě zase bojím toho, že mi bude manžel celý život vyčítat, že jsem to třetí nechtěla. :-(

A u vás je to tak,že ty nechceš kvůli zdrav.stavu nebo taky řešíte peníze.Četla jsem celou diskuzi jen letmo.Když nechce jeden,měl by to ten,druhý pochopit.Ikdyž je to moc těžké. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.11 20:57

Ach jo, proč se nemůžeme shodnout, že? :-( Já mám z toho strach, že když se s tím brzo nevyrovnám, bude to horší a horší a jednou mu to třeba taky budu mít za zlé, že s tím třetím nesouhlasil, i když teď se na něj nezlobím, jen mě to mrzí, že to tak nemůže být, jak bych si přála.

• Citovat
  • Upravit
243
11.11.11 21:27
Anonymní píše:
Ach jo, proč se nemůžeme shodnout, že? :-( Já mám z toho strach, že když se s tím brzo nevyrovnám, bude to horší a horší a jednou mu to třeba taky budu mít za zlé, že s tím třetím nesouhlasil, i když teď se na něj nezlobím, jen mě to mrzí, že to tak nemůže být, jak bych si přála.

No jo.My přemýšlíme,kdyby manžel našel lepší práci,tak by to možná šlo,ale moc tomu nevěřím.A až budu v práci,taky to asi nebude žádná slává.Máme kolem 30t.dohromady,Můžu se zeptat,jste na tom o moc líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
11.11.11 21:32

Snažím se na to nemyslet.Taky manžela chápu,že má strach po finanční stránce.Já si ale nemůžu pomoct,ani jsem netušila,že se mi něco takového může stát. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.11 22:12
saxa píše:
Snažím se na to nemyslet.Taky manžela chápu,že má strach po finanční stránce.Já si ale nemůžu pomoct,ani jsem netušila,že se mi něco takového může stát. :nevim:

To je přesné, taky jsem s tím vůbec nepočítala :roll:
Až budu v práci, tak počítám, že budeme mít taky kolem 30-35 tisíc, ale ono záleží, kdy bydlíte a co vše platíte. My jsme na menším městě a nic nesplácíme, takže myslím,že s touto částkou to bude úplně v pohodě, vyžili jsme s mnohem míň penízkama.

• Citovat
  • Upravit
243
11.11.11 22:27

Bydlení máme vlastní.Ted splácíme,ale za 6 let už jen hypo 3500.Jinak sipo a spoření 6400.Tak by nám zbylo asi kolem 20t.a to je asi málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.11 22:29
saxa píše:
Bydlení máme vlastní.Ted splácíme,ale za 6 let už jen hypo 3500.Jinak sipo a spoření 6400.Tak by nám zbylo asi kolem 20t.a to je asi málo.

Mně to málo nepřijde :wink:

• Citovat
  • Upravit
243
11.11.11 22:44
Anonymní píše:
saxa píše:
Bydlení máme vlastní.Ted splácíme,ale za 6 let už jen hypo 3500.Jinak sipo a spoření 6400.Tak by nám zbylo asi kolem 20t.a to je asi málo.
Mně to málo nepřijde :wink:

Já nevím.Děti jsou malé,tak nějak nemám představu co dnes stojí škola atd.Mám strach i ted se dvema jak budu hledat práci.My máme ještě čas o tom přemýšlet a třeba se o něco zlepší i finanční situace.Budu se snažit,tak se na to neupínat.Nevím jestli to půjde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
12.11.11 07:59

No on o tom třetím přemýšlí nějakou dobu i manžel,tak jsme se domluvili,že uvidíme podle toho jaká bude situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
12.11.11 09:13

tohle je prostě fakt blbá situace když v tom má každý z partnerů jiný názor…já jsem ráda že jsme se shodli.kdybych tohle měla řešit nevím co bych dělala.....holky třeba chlapi za pá let povolí.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí