Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Myslím, ze je šance najít chlapa který sex nepotřebuje, vždyť i tady je sousta diskuzi s kterých vyplývá kolik vztahů žije bez sexu.. Zkus nějaké seznamky, třeba budeš mít štěstí..
Dej si inzerat na seznamku, ale musis napsat jak to mas a co hledas, jinak bys ztracela svuj cas i cas ostatnich.
Podivnych lidi a zoufalcu je plno, verim, ze mas sanci najit.
Jasne asi tam nechces dat fotky, kde te kazdy pozna, dej tam nejaky foto spise postavy, nebo nejak kde te nikdo nepozna, k tomu nejaky foto prirody a ten popis kdo jses a co hledas.
Obcas na takovy divny profily narazim, ale neresim.
Tak se dej na cestu práce s dětmi. I to je řešení. Ale budeš mít na ně nervy, když jsi pod prášky?
@Kelsey
S dětmi jsem pracovala asi 2,5 roku. Taky jsem dělala dobrovolnici u dítěte s PAS. Jednomu dítěti s PAS se věnuji jednou týdně i nyní (ale už to mám placené). Právě mi všichni říkají, že když mě vidí s dětmi, tak jsem úplně jiná, jako bych ožila. Že je někdo na antidepresivech, nemusí znamenat, že by mohl být špatný učitel, vychovatel atd.
Tak se zaměřit na práci u dětí a žij tím. Když své děti mít možná nebudeš a umělé taky není řešení. Ještě by možná bylo řešení nějaký gay pár. Domluvit se s nima. A jít cestou náhradního mateřství. Pokud jsi ochotná se do podobné operace pustit.
@Kelsey píše: Více
Jak by gay pár vyřešil zakladatelčinu samotu? ![]()
@Titty píše: Více
Samotu ne. Ale cestu k dítěti jo. Dítě bude mít oficiálně otce i matku. Ale otec nebude chtít mít nic s tou matkou dítěte (myšleno sex). I když. Když bude mít dítě. Už nikdy sama nebude.
Dneska existuje hodně různých skupin, kde můžeš poznat lidí se stejným hendikepem. A můžete mít plnohodnotný vztah, proč ne. Nakonec jsou i jiné způsoby intimního soužití. A děti můžete třeba adoptovat. Nevzdávej to a pátrej. Ale určitě myslím, že bez šance to není.
A jak by se ji podařilo oplodnit, když normálního sexu není schopná, a umělého oplodnění taky ne?
Gay jí dítě nedonosí a samosprašná taky není.
Zakladatelko, ideálně si najít chlapa, který je sám s dětmi a o sex nemá zájem.
I když chápu, že to je asi těžké, no.
@Kelsey
Mám vaginismus a nejsem schopná podstoupit gyn. vyšetření. Takže umělé oplodnění není možné.
@sirikit píše: Více
Proto jsem psala náhradní mateřství. Že ten fiktivní pár si musí najít náhradní matku, která jim dítě odnosí. V zahraničí zcela běžné. Ale taky jsem ji psala, ať jde cestou práce u dětí
.
Tak jedině najít chlapa který sex nepotřebuje a dite si adoptovat.
Jo takhle.
Drahé, komplikované.
Osobně bych, jak už tu plno lidí radilo, hledala sympatického asexuála a pokud bude v tomto důležitém ohledu vzájemná shoda, šla bych cestou pěstounské péče, případně se obklopila zvířaty.
@sirikit píše: Více
Znám osobně jednu náhradní matku. Porodila dítě páru, který by spolu v životě děti mít nemohl. Tam byl nějaký problémy, že její tělo má alergii na jeho sperma. Ani umělé taky nešlo nebo se nepovedlo. Tak to řešili náhradním mateřstvím. Jediné řešení.
Hodně lidí radí adopci. Ale nevím, jestli ona projde. Je kolem toho hrozně byrokracie. A pěstounstsvím si taky nejsem jistá
. Každý tím procesem neprojde. Tak jedině chlap s dítěte, který ale nevyžaduje intimní část života.