Jak se smířit se samotou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
2.4.24 10:50

@Kelsey A porod a prohlídky v těhotenství by zvládla jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.4.24 10:51
@SabinHa01 píše: Více

Nepsala jsem ji, že má otěhotnět a rodit :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5261
2.4.24 10:58

Hledala bych asexuala a deti bych resila adopci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11943
2.4.24 11:13
@Kelsey píše: Více

Já to asi pořád nechápu, jak to myslíš. Že by si zakladatelka našla náhradní matku, která by jí odnosila dítě? A to by mělo jaké biologické rodiče? A jak s tím souvisí gayové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
2.4.24 11:43
@Kelsey píše: Více

No dobre, ale pokud by jí měla dite odnosit náhradní matka, musela by zakladatelka na odběr vajíček a to nelze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.24 11:46

Jak to máš s terapií? Rozhodně nechci tvůj stav zlehčovat, ale ve 25ti letech bych ještě flintu do žita nehodila a zkusila buď jiného terapeuta nebo i jiné druhy terapie. Dnes je těch možností hodně, pokud ti něco nevyhovuje, můžeš zkusit něco jiného.
Ty rady jako najít si jiný koníček apod. jsou fajn, když se potřebuješ od něčeho odpoutat, ale ty máš problém schovaný uvnitř sebe a s tím potřebuješ pracovat. Já vím, že je nepříjemné se v tom hrabat, taky mám za sebou nepěkné věci, tak vím, že to někdy sakra bolí, ale v tvém případě se mi zdá škoda, to tak brzy vzdát.

• Citovat
  • Upravit
31246
2.4.24 12:09

Naučit se žít s tím co máš k dispozici tady a teď. Když to hodně zlehcim, taky sem chtěl být světoznámý zpěvák milionář s 4 milenkama a nakonec jsem jen otrok stěží s tisícovkou na úcte a jediné ženy co se o mě zajímají jsou úřednice co mě buzeruji kvůli prachům nebo dámy z pojišťoven se skvělými nabídkami na životní pojištění :lol:. Nezbývá než se obklopit tím co jde než tím co bys mohla/chtěla mít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
2.4.24 12:22

Nepíšeš tu na emimino nějak často? Příběh slečny s vaginismem, co nemůže najít vztah a mít děti, je tu nějak často. :nevim: Vždyť už jsi rad dostala spoustu. Najdi si asexuala, vztah budeš mít a je to vyřešené. Existují fb skupiny i přímo webovky pro asexualy. Pokud jsi jiná slečna, tak se omlouvám, ale tenhle specifický příběh je tu opravdu každou chvíli. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
2.4.24 12:34
@Zlatovláska555 píše: Více

Jako uplne tak snadny to nebude, ono tech asexualu mezi muzi nebude zas tolik. :mrgreen: A casto takhle budou skryvat jinou vec-treba ze jsou gayove, impotenci atd. :nevim: Ale lepsi to zkusit, nez zakladat porad litostive hloupe diskuze a psat to same dokola. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.24 12:39

@Zlatovláska555
Já jsem na fb na seznamkách pro asexuály a jsem zaregistrovaná i na jednom webu přímo pro asexuály. Ale přesně jak se tu píše, moc jich není a když už tam nějaký je, tak o dost starší než já…já se přiznám i k tomu, že spíš tíhnu k mladším :oops: i když chápu, že zrovna já na výběr moc nemám…

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
2.4.24 12:39
@Zlatovláska555 píše: Více

Jojo. Taky mi to bylo povědomé. Liší se pouze variace - jednou byl akcent na to, že nemůže na vyšetření k gynekologovi, teď je linka o dětech. Ale vše se dá řešit, kdyby byla vůle.

• Citovat
  • Upravit
2.4.24 14:58

Začala bych být tebou tím, že bych si našla někoho s kým bych trávila volné chvíle. Je plno mužů, co touží po tom cestovat, třeba jen po ČR. Nebo chodit na premiéry filmů, poznávat nové restaurace. Nemusí to přeci být muž se kterým se musíš milovat, může to být jen někdo, kdo také nechce být sám. Časem třeba zjistíš, že mu natolik důvěřuješ, že dojde k nějaké formě sblížení a když ne tak se také přeci nic neděje. Věř mi, že je tady plno lidí, co touží po tom někoho mít a není v tom jen milenecký kontakt. Vím, že existuje i plno skupin na FB, kde se lidé dávají dohromady a společně podnikají výlety a různé sportovní aktivity. Dobrovolnictví je super ale musíš na to být dostatečně silná pak ty dáváš a zároveň přijímáš ale jakmile jsi sama nešťastná, jen ti to vezme ale už nic nedá. Zvířátko je určitě motivace ale nevynahradí to povídání si s někým, kdo o tebe má zájem a vezme tě třeba za ruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
2.4.24 16:27
@Anonymní píše: Více

Zejména České Budějovice, jsem už o nějaký ten rok starší, ale nechci to tady vést veřejně :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.24 21:11
@Mango_Lassi píše: Více

A co dělám špatně? Seznamku pro asexuály jsem zkusila. Zbavit se fobie z gynekologie taky, nevyšlo to. Chodím na terapie, k psychiatrovi…Tak nevím, co z toho značí nedostatek vůle :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
3.4.24 21:14
@Anonymní píše: Více

Rad jsi tu dostala dost. I ve staré diskuzi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky