Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Provozuj (postupně) anální sex a máš po vaginismu ![]()
Vy ze všeho děláte moc problémů navíc a já mam rovnou radu co to vyřeší.
Vy rozplétáte a nejde vám to. Já gordický uzel prostě přeseknu ![]()
@Mango_Lassi
Ano, dostala…můj dotaz se jen týkal ohledně toho, že jsi zmínila nedostatek vůle, pořád nechápu, co dělám podle tebe špatně…
Budeš provozovat anál a na otěhotnění pak zajdeš na kliniku ![]()
A je po problému ![]()
@Anonymní píše: Více
Moc nevím, jak tu můžeme pomoct s vaginismem. Jiné rady, než zkoušet seznamky s asexuály asi nejsou. A taky adopci, když už.
@Mango_Lassi píše: Více
Ale zakladatelka nechce pomoci s vaginismem.
Zakl.mam neco podobnýho i když ne v takovem stádiu. Ale taky, panenství mě museli zbavit v narkóze v nemocnici, vždy spotřebují tuny lubrikantu s umrtvujicim účinkem, vyšetrit na gynekologii mě muze jen jeden doktor, který ví co a jak, sex jsem neměla 4 roky. Vdaná jsem, dítě zázrakem mám, každý sex byla pro mě výhra, že já to dokázala, já to dala, jsem se cítila jako mistr světa, přitom je to normální věc, kterou se není potřeba speciálně učit. Ale po porodu, po akutní sekci, už to nejde. Dokonce mám k tomu odpor. A to jsem měla vztah, kde byl chlap asexuální, sex byla pro něj ztráta času, který se dá trávit mnohem lepším způsobem. Zas nechtěl děti, já aspoň jedno chtěla mít. A mám to z důvodu zlých zkušenosti s dětství, ale pozor, tady se nejednalo o sexuální zneužití, s tím naštěstí osobní zkušenosti nemám, ale šlo o trochu jinou věc. Už jsem to projednávala s gynekologem a ne jedním, řekl, že zřejmě ti zanechalo ve mně opravdu silné stopy. A taky nevím, jak dál.
…asi by to chtělo lépe poznat sebe samu, aby jsi věděla, co tě baví, jaké máš poslání atd…rozhodně to nemusí být partner, děti atd…ale něco úplně jiného
Nejdřív bych zkusila najít metodu, jak sama sebe lépe poznat…několika denní tůra, naslouchání své intuici, odbloky pomocí kineziologie,…
Až se lépe poznáš, pravděpodobně budeš moudřejší a samo tě to nasměruje…
Nefungujou ani tyhle seznamky, viď?
Člověk si myslel, že to bude jiný, ale zdá se mi, že většina asexuálů se seznamovat a párovat nechce… ![]()
Bohužel, pokud dlouho nenacházíš, naše spřízněná duše pro naše specifické požadavky asi neexistuje a žádná diskuze ji nevyčaruje. Nicméně neexistuje důkaz, že neexistuje, tak zbývá jedině se snažit dál. Taky si myslím, že víc snad dělat nemůžeš, spíš mám kolikrát osobně dojem, alespoň co se týče seznamování, že nedostatek vůle mají ti ostatní, ale s nimi nic nenaděláme…
![]()
Naprosto Ti rozumím. Mám to stejně. Měla jsem sice vážné vztahy i pohlavní styk tím pádem, ale nyní toho nejsem schopna.