Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanča1234 to není pravda, skoro půl roku. Aktivita je snad v pořádku, to mam dite jeho nebrat? Kdybych ho nebrala, bylo by to taky špatně.
@Vona77 jasný a diskuze ve které si o něm psala je z března. Jdi se léčit
@Hanča1234 vytahuješ na mě stejné argumenty jako jeho ex. Ta mi taky milionkrát opakovala, že jsem s nim chvíli.
@Hanča1234 píše: Více
tak ona evidnetně moc v pohodě nedue, je pár měsíců s chlapem co opustil těhuli…no, někomu stačí málo a oni on nebyl při výběru moc náročný ![]()
@Hanča1234 ale začali jsme si spolu někdy v lednu. Hmmmm? Podle data diskuze to nelze brat
@Keyllah nevěděl to a vztah s ni teď lepit už nechce. Ale ja se vším pomůžu, donutila jsem ho koupit větší auto, atd.
@Hanča1234 píše: Více
Já mám teď přítele s dětmi skoro dospělymi (17, 21, 25) a několikrát jsem mu řekla, že naprosto chápu, že prostě děti jsou na prvním místě…nikdy bych nechtěla, aby byl třeba se mnou, když oni něco potřebují…vždy má přednost, aby dceru dovezlo na vlak a se mnou holt bude o 2 hodiny později…Kdyby se mnou měli problém, nikdy bych se necpala, abych byla s nima…Přesně jak píšeš „má své děti milovat a bránit“…
Příspěvek upraven 06.07.26 v 10:56
@Vona77 píše: Více
Asi zrovna chyběl, když se ve škole probíraly kytičky a včeličky, chudák. Každopádně otěhotněl partnerku a utekl od ní nejspíš rovnou k tobě. A ty teď kopeš do ex, aby se k ní nevrátil. Ubožáci jste oba.
@Vona77
Jeeee, to jsi zase ty ![]()
Počkat, počkat… pokud se nepletu… neni to ten, který už jednu tehuli odstřihnul a pak i své vlastní dítě?
Pokud to tak je, hodně holek ti to v komentářích psalo, že udělá jednou, udělá zase ![]()
Upřímně jsem ještě partnera s dítětem neměla, ale rozhodně bych si nedovolila dělat to, co předvádíš ty.
S kosmetikou mi to hlava nebere
navíc, když byli na něčem domluveni. Působí to na mě, že nerespektuješ ani jeho. Samozřejmě chápu, že on na to nic neřekl, je to chlap. Ale ty jako matka bys měla mít rozum a vědět, že tímto můžeš dítěti způsobit kožní problémy. ![]()
Vynášení věci, co se doma řekne, je neslušné vůči všem. Mohla jsi jeho rodině uškodit. Exka by si řekla, že jim malého dávat nebude, aby se třeba takto nebavili před ním o ni. Na jejím místě bych je upozornila. Minimálně si příště dají pozor, co před tebou řeší. ![]()
Pleteš se převážně do věci, do kterých ti není nic. Ta aktivita, kterou přinášíš, je velká a není vůbec zdravá a prospěšná. Působí to na mě, že chceš, aby bylo dusno i mezi ex a jeho rodinou.
Proc s nim jsi? Evidentně mu nevěříš. Ale byt exkou, dala bych si na tebe pozor.
@pisisvori píše: Více
Tak problem fakt neni nextka, ale tvuj ex. ![]()
@ambruše tu druhou stranu budu mít taky osefovanou. Ale dite ještě neni na světě, takže zatím úplně neřešíme.
Představuji si to tak, ze ji budeme pomáhat spolu. Kdyz bude chtit v noci spat a dite bude brecet, bereme si ho k mne do bytu. Nebude u ni pres noc. Jsme v tom spolecne a ja respektuji, ze bude mit dalsi dite. A ano, od ni sel hned ke mne, ale nevěděl, ze ji zbouchnul.
Tak ex dela problémy, tak ji řeším.
No nazdar ![]()
Ty jsi sen všech dětných ex. Ty být naše next, tak s Tebou udělám tak krátký proces, že nebudeš vědět, kde nechal tesař díru. Jsi drzá jako opice a vůbec si neuvědomuješ, kde je Tvoje místo. Jsi opravdu poslední člověk, který by měl a mohl ex nastavovat nějaké hranice a poučovat ji. Opravdu nevidíš, jak jsi trapná a mimo
???
A přitom jste spolu jakoby celý život, že?
![]()
Jako že kojence si budete brát v noci k sobě? ![]()