Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ArankaC. píše:
Tak oni se spolu bavili ještě tak před měsícem a něco normálně, ale už spolu nebyli ani nebydleli, i když to chvíli vypadalo, že se snad i umíří, pak jsem si s ní jednou ale promluvila, a už se neukázala, jen děti, a to jsem ještě se švagrem nic ale už to k tomu směřovalo a ona si přijela na víkend jakoby nic s dětma válet si u něho šunky a on nevěděl, jak jí vyhnat z baráku… Myslím tak, že spolu nic neměli, ona už ho nechtěla, ale zároveň si tam chtěla jezdit na víkendky, trošku složitější…
promiň, ale nějak tomu nerozumím
švagrová není zároveň tvoje sestra???
@Peczka píše:
@Maria37 já to chápu tak, že ten švagr je brácha od jejího ex
tak to se nám to za chvilku hezky propojí s diskusí „Přítelova ex chodí s jeho bráchou“
![]()
. @Maria37 Á, moje tajná ctitelka opět na scéně
![]()
Snad tě ten dotaz s chlapem neurazil? Jako na potvoru ho adminka smazala a já dostal ban, k tomu ty anonymní vyznání lásky ![]()
Co na tohle vsechno rict? Nechapu zakladatelku vubec v nicem. Jedine, co mi neprijde divne, je ze deti jsou smyslem jejiho zivota…I tak ovsem jeji chovani absolutne nechapu a veskere rady, nebo poznatky ostatnich, mi v jeji pripade pripadaji bohuzel zbytecne…Aneb kdo chce kam, pomozme mu tam…L
@mlαdy milenec píše: . @Maria37 Á, moje tajná ctitelka opět na scéně??? žádný tvůj zakomplexovaný pseudovědecký dotaz jsem nečetla, ale dovedu si ho představit… každopádně mě nezajímáš![]()
![]()
Snad tě ten dotaz s chlapem neurazil? Jako na potvoru ho adminka smazala a já dostal ban, k tomu ty anonymní vyznání lásky
Tak
Příspěvek upraven 13.06.24 v 22:30