Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Říká, ze se takto chová,jen proto, protože někoho mám…
Ze by se takhle nechoval, ze se zmenil…
Ze vse budoval pro nás, pro rodinu…
Ze tam nemůže zůstat sám…Já uz nevim čemu věřit…
Najdi si pomoc přes nějaké centrum. Nebo čekáš, až tě zabije? Stiskl ti ohryzek, další level bude co? Mysli na své děti v prvé řadě. Dej tuto diskuzi přečíst tvé matce.
@Anonymní píše: Říká, ze se takto chová,jen proto, protože někoho mám…
Ze tam nemůže zůstat sám…Já uz nevim čemu věřit…
Věř tomu zmáčknutému ohryzku.
Když Tě jednou zmáčkne více, tak ucítíš neskutečnou bolest nebo se rovnou udusíš. Zaútočil na jeden z nejcitlivějších bodů na těle, v podstatě paralyzují bod, je to místo, kam se UČÍ ÚTOČIT NA KURSECH SEBEOBRANY. Šla bych ho udat. Je to zákrok na úrovni škrcení.
@Anonymní píše:
Tak to mělo dohrání pak doma…
Vzal mi rodné listy děti, že ted poznám…
Před dětma řekl, že jsem kurva, že se jak maminka nechovám…
Vzal mi telefon (bohužel jsem ho nemela blokly), tam si vyfotil zprávy co mi pritel posilal..
Děti brečely…
Po mych slovech, že jsme se mohli domluvit v klidu, když jsou v tom děti, tak řekl, že za to můžu já, kam až se to dostalo…
Pak na půl hodiny odešel, vrátil se a zas říkal jak kolovrátek. ze me miluje, ze musím přinést tu obět - kvůli dětem, kvůli rodine…
Ze ty děti za to stojí…
Já tohle slyset nemůzu, pak když jsem rozhodla, ve me hloda cervicek, že opravdu tem detem nicim život…Dnes nejel do práce a někam jel, asi za pravnikem…nevim…
Jsou mi k něčemu ty rodné listy?
Já dnes budu volat na OSPOD…tam mi poradí i s rozvodem i se s svěřením dětí do péče?
Rekni mi, proc uz davno nemas diktafon a tyhle jeho psycho konfrontace si nenahravas? Na co cekas, myslis ze nekdo takovej s tebou bude jednat najednou v rukavickach? On se nezmenil, ty jsi ho jen o to vic nas.rala. Davno jsi mela jit za pravnikem, kontaktovat urady, protoze on uz to davno dela, na to muzes vzit jed.
@Ms.Ragdoll píše:
Rekni mi, proc uz davno nemas diktafon a tyhle jeho psycho konfrontace si nenahravas? Na co cekas, myslis ze nekdo takovej s tebou bude jednat najednou v rukavickach? On se nezmenil, ty jsi ho jen o to vic nas.rala. Davno jsi mela jit za pravnikem, kontaktovat urady, protoze on uz to davno dela, na to muzes vzit jed.
Ano, už jsem domluvená na OSPOD. Dnes tam jedu.
Nevím co si tam mám připravit…rodné listy nemám, stačí pasy?
Mám jedinej nahranej hovor z brezna…moc toho tam ale není slyset…
@LaPaloma píše:
Věř tomu zmáčknutému ohryzku.
Když Tě jednou zmáčkne více, tak ucítíš neskutečnou bolest nebo se rovnou udusíš. Zaútočil na jeden z nejcitlivějších bodů na těle, v podstatě paralyzují bod, je to místo, kam se UČÍ ÚTOČIT NA KURSECH SEBEOBRANY. Šla bych ho udat. Je to zákrok na úrovni škrcení.
Nikdo mi neuveri, on rekne ze se bránil..
Je to slovo proti slovu…
@Anonymní píše:
Je to slovo proti slovu…
Už hlavně začni. Doba pokročila a existují centra na pomoc přesně takovým lidem, jako jsi ty.
@Anonymní píše:Pokud se po tomhle nerozhodneš, tak je zbytečné se Tvým případem dále zabývat, aby bylo jasno. Z těch problémů se nevypíšeš, a od teď se v tom budou babrat i děti.
Vzal mi telefon (bohužel jsem ho nemela blokly), tam si vyfotil zprávy co mi pritel posilal..
Děti brečely…
Po mych slovech, že jsme se mohli domluvit v klidu, když jsou v tom děti, tak řekl, že za to můžu já, kam až se to dostalo…
Pak na půl hodiny odešel, vrátil se a zas říkal jak kolovrátek. ze me miluje, ze musím přinést tu obět - kvůli dětem, kvůli rodine…
Ze ty děti za to stojí…
Já tohle slyset nemůzu, pak když jsem rozhodla, ve me hloda cervicek, že opravdu tem detem nicim život…Dnes nejel do práce a někam jel, asi za pravnikem…nevim…
Já dnes budu volat na OSPOD…tam mi poradí i s rozvodem i se s svěřením dětí do péče?
@Anonymní píše:
Je to slovo proti slovu…
Jak chceš, my tady nikdo brečet nad Tvým budoucím úrazem nebudem. Ale je vidět, že si pomoci nechceš, platí to, co jsem napsala další.
Jsi hloupá žena, a těm není pomoci.
Jenom hodně velká blbka si může myslet, že boj o mobil byl tak strašný, že manžel musel přistoupit k život ohrožujícímu zákroku. Kolik modřin si odnesl on?
Pamatuj si - až dostaneš pěstí přes ohryzek, tak nepromluvíš a možná zdechneš. A ještě k tomu to bolí. Hodně to bolí. Ale ty asi chceš.
@LaPaloma píše:
Jak chceš, my tady nikdo brečet nad Tvým budoucím úrazem nebudem. Ale je vidět, že si pomoci nechceš, platí to, co jsem napsala další.
Jsi hloupá žena, a těm není pomoci.Jenom hodně velká blbka si může myslet, že boj o mobil byl tak strašný, že manžel musel přistoupit k život ohrožujícímu zákroku. Kolik modřin si odnesl on?
Pamatuj si - až dostaneš pěstí přes ohryzek, tak nepromluvíš a možná zdechneš. A ještě k tomu to bolí. Hodně to bolí. Ale ty asi chceš.
On si pořád myslí, že na to má právo…chovat se takhle, když mám chlapa…
Já to dřív taky tak brala, za nevěru se platí…
Ale asi to tedy normální není…
Normalni neni hlavne to,ze ses jeste neodstehovala.na co cekas? Az te zmydli? Sbal si věci a jdi.
@Anonymní píše:
Děti brečely…
Ze ty děti za to stojí…
Jsi s prominutím blbá. Normální člověk by tohle už řešil dávno.On je ukázkový manipulátor a ty tohle neřešíš.
To s tím milencem se ti může u rozvodu sakra vymstít.Chápeš že mu jen přihráváš?Už vidím jak sehraje divadýlko, jaký on je chudáček a ty mrcha.Fakt o tom trochu přemýšlej.
@Akinee píše:
Tvoje poslední i věta je přesně to, co týrané ženy nutí vydržet v nevhodném prostředí pro ně i děti. Strach, že jim nikdo neuvěří a že je ten kretén opravdu dokáže připravit o děti. A kvůli nim ženská vydrží víc než člověk.
Pardon, ale kdyby jí šlo o děti, dávno tam není.
@Lalelale píše:
Pardon, ale kdyby jí šlo o děti, dávno tam není.
Ale ono to vždy tak nějak bylo skrytý před dětma…
Děti byly štastné, nic moc nepocitovaly…proto jsem ještě neodesla…
Az ted se to díky mé nevere přiostřilo…
To já už tam nemůžu zůstat…
Ne tam, ale s ním…
Nedokážu se furt přetvarovat.....
@Anonymní píše:
Ale ono to vždy tak nějak bylo skrytý před dětma…
Děti byly štastné, nic moc nepocitovaly…proto jsem ještě neodesla…Az ted se to díky mé nevere přiostřilo…
To já už tam nemůžu zůstat…
Ne tam, ale s ním…
Nedokážu se furt přetvarovat.....
Děti jsou chytřejší a vnímavější, než si dost lidí myslí. A to nemluvím o rodinném modelu, cos jim nastavila
Říká, ze se takto chová,jen proto, protože někoho mám…
Ze tam nemůže zůstat sám…
Já uz nevim čemu věřit…