Jak se znechutit manželovi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14723
6.11.18 13:47
@Anonymní píše:
Jo, už prdím .. (ne před dětma, které by z toho měli psinu…)Štěkám…
Jsem fakt nepříjemná
Tak z něj začni tahat peníze. Když zdůrazňoval kdysi dávno, jak je všechno jeho, … tak to by ho mohlo dost štvát. Říkej si o peníze na ruku na cokoliv a dávej si je stranou. Jsou chlapi, kteří milují jen podajné laciné manželky. Chtěj prachy. Tím se mu zhnusíš. Až se začne kroutit, tak mu říkej, že si tě musí koupit a zaplatit za kecy z minulých let a dnes za to, že s ním zatím jsi. A bohužel on sám není zajímavý, ale ty peníze trochu ještě můžou být.
Půjdeš s holou zadnicí, barák jste stavěli v manželství, ale pokud je stavební povolení pouze na jeho jméno, a nejsi nikde zapsaná, nedostaneš nikdy ani odstupné.
Bez peněz se bude těžko prokazovat, že jsi schopná zabezpečit děti.
Mohla bys o ně přijít. Anebo mu je prostě budeš muset nechat a odejít.
Děti, pokud mají jeho povahu, nikdy nebudou chápat, o čem mluvíš. I děti umí vydírat. Já bych na vydírání od dětí nepřistoupila, protože se stejně nikomu nezavděčíš. Pořád budeš za trapnou a za tu špatnou.

Takže objejdi všechny ty úřady a šetři na právníky. Rozvod nebude pod 50000,–, když budou průtahy. Kámoška to zažila, už se rozvádí 2 roky a majetek dosud není vyřešen. Už jí to stálo tuhle sumu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
6.11.18 13:49
@Anonymní píše:
Tak já - nechci se ho tedy ted zastávat…
Ale na to měl asi právo…když mě přistihl s milencem…
Nebo ne?

ne a dokud budeš hloupá, tak se nic nezmění
milenec asi je taky rozumově niže ? on si vícekrát kvůli tobě namlátit nenechá, raději si najde méně složitou

rozvod je snazší s tímhle dokladem o fyzickém bití

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
6.11.18 13:53

A co takhle vyhledat nějaké centrum pro týrané matky s dětmi? A hlavně nikoho nepřesvědčuj o tom že nejsi týráná. Jsi učebnicový příklad psychického týrání. To je jediná tvoje pomoc. Jinak potom už jen …
On nepřestane ale naopak ještě přitvrdi.. Jak staré děti jsou. Jestli z toho všeho mají rozum, dávat ti to za vinu určitě nebudou, když uvidí jak se jejich tatínek k mamince chová. A pokud jsou ještě malé tak zapomenou. A pokud se takhle bude chovat i před dětmi tak věř, že děti jsou hodně vnímavé a soudit tě budou když s ním zůstaneš. Třeba v dospělosti ti pak vyčtou, žes od takového de.bila neodešlas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.18 13:56
@LaPaloma píše:
ne a dokud budeš hloupá, tak se nic nezmění
milenec asi je taky rozumově niže ? on si vícekrát kvůli tobě namlátit nenechá, raději si najde méně složitourozvod je snazší s tímhle dokladem o fyzickém bití

A jak si myslíš zachová jiný chlap, který miluje?
Nechá to jen tak být?
Jen mě to zajímá…

• Citovat
  • Upravit
14723
6.11.18 14:03
@Anonymní píše:
A jak si myslíš zachová jiný chlap, který miluje?
Nechá to jen tak být?
Jen mě to zajímá…

Pochopí dost jasně, v čem žiješ a začne Ti pomáhat s odchodem. Nebude jen přihlížet. Ale spíš je otázka, zda mu není jasné, že je převozník, když s ním bydlet nechceš. To by vysvětlovalo jistou pasivitu.
V první řadě si musíš ujasnit, zda máš peníze na samostatný byt, zda v něm bude pokoj pro děti a od toho se odpíchnout. Rozvod bude dlouhý, pokud bude a nebude lehký. Zázemí se hodí, těžko se odloučíš od někoho, s kým sdílíš každý večer.
Je třeba odejít. A dětem, pokud jsou nad 10 let vysvětlit, jak to je. Od 12 let se děti rozhodují, s kým budou. A rozhodnou se dobře, jen pokud vědí. Když nebudou vědět a úřady nebudou nic vědět, zůstanou u otce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
6.11.18 14:04

Jo jasně normální chlap ženskou zmlatí když je mu nevěrná… 8o 8o :roll: :roll: :roll: A to jsi vážně tak hloupá nebo to jen hraješ? Tak si představ sebe - co by jsi udělala, kdyby ses dozvěděla, že člověk, kterého miluješ, tě podvádí. Taky mu i té jeho dáš do držky? Nebo se budeš chtít rozvést? Používej mozek!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.18 14:04
@werajsik píše:
A co takhle vyhledat nějaké centrum pro týrané matky s dětmi? A hlavně nikoho nepřesvědčuj o tom že nejsi týráná. Jsi učebnicový příklad psychického týrání. To je jediná tvoje pomoc. Jinak potom už jen …
On nepřestane ale naopak ještě přitvrdi.. Jak staré děti jsou. Jestli z toho všeho mají rozum, dávat ti to za vinu určitě nebudou, když uvidí jak se jejich tatínek k mamince chová. A pokud jsou ještě malé tak zapomenou. A pokud se takhle bude chovat i před dětmi tak věř, že děti jsou hodně vnímavé a soudit tě budou když s ním zůstaneš. Třeba v dospělosti ti pak vyčtou, žes od takového de.bila neodešlas!

Jak jsem už psala výše…
Když jsem se kvůli němu trápila ještě před tím, než zjistil že jsem mu byla nevěrná, tak jsem brečela v noci do polštáře, a děti ti nevěděli…nedávala jsem to najevo.

A on ted před nima strasne smutní…
A oni vidí, že je to kvůli mě, že já nechci být s nima doma (jezdiím dvakrát týdne k mamce)…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.18 14:07
@LaPaloma píše:
Pochopí dost jasně, v čem žiješ a začne Ti pomáhat s odchodem. Nebude jen přihlížet. Ale spíš je otázka, zda mu není jasné, že je převozník, když s ním bydlet nechceš. To by vysvětlovalo jistou pasivitu.
V první řadě si musíš ujasnit, zda máš peníze na samostatný byt, zda v něm bude pokoj pro děti a od toho se odpíchnout. Rozvod bude dlouhý, pokud bude a nebude lehký. Zázemí se hodí, těžko se odloučíš od někoho, s kým sdílíš každý večer.
Je třeba odejít. A dětem, pokud jsou nad 10 let vysvětlit, jak to je. Od 12 let se děti rozhodují, s kým budou. A rozhodnou se dobře, jen pokud vědí. Když nebudou vědět a úřady nebudou nic vědět, zůstanou u otce.

Já jsem to myslela u manžela…
Ze se zachoval jak se zachoval po odhalení nevěry…

• Citovat
  • Upravit
3957
6.11.18 14:07

A kolik je tedy dětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.18 14:11
@werajsik píše:
Jo jasně normální chlap ženskou zmlatí když je mu nevěrná… 8o 8o :roll: :roll: :roll: A to jsi vážně tak hloupá nebo to jen hraješ? Tak si představ sebe - co by jsi udělala, kdyby ses dozvěděla, že člověk, kterého miluješ, tě podvádí. Taky mu i té jeho dáš do držky? Nebo se budeš chtít rozvést? Používej mozek!!!!!

Mě nezmlátil…zmlátil jeho.
Mě dal jen pořádnou facku…

Já jsem si kolikrát představila samu sebe…
Ano, byla bych nestastná, ale nemlátila bych asi.
Ale on nejsem já…
On je cholerik

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.18 14:12
@werajsik píše:
A kolik je tedy dětem?

8 a 12

• Citovat
  • Upravit
3957
6.11.18 14:14
@Anonymní píše:A on ted před nima strasne smutní…
A oni vidí, že je to kvůli mě, že já nechci být s nima doma (jezdiím dvakrát týdne k mamce)…

Do pr*ele ženská potřebuješ tu facku ještě jednou, aby ses vzpamatovala? :pocitac:
Ty nevidíš jak je manipuluje proti tobě? Tomu jako chceš nečinně přihlížet až použije proti tobě i tu nevěru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
6.11.18 14:17
@Anonymní píše:
Já jsem to myslela u manžela…
Ze se zachoval jak se zachoval po odhalení nevěry…

Manžel ukázal, že je agresivní. Nikdy se nechoval tak, abys byla spokojená, tak je zbytečné očekávat něco dokonalého po odhalení nevěry. Bitku jste přežili, ani nestála za nahlášení napadení, tak máte, co jste chtěli, ale do karet to nehraje.
Záchvat vzteku se asi čekat dal, když byl hysterka nad motyčkou na zahradě.

Až bude vyhrožovat, že si něco udělá, tak mu řekni, že by to tak bylo nejlepší, protože je na řadě. Vám už udělal, ať udělá sobě.
Dostane papír na sebepoškozování, bude mít záznam, a to se hodí taky. Budou se mu bát přiklepnout děti. :jazyk:
A do polštáře bych nebulela, doma bych se hádala i před dětma, mají právo vědět, jak je jejich matce a co řeší zásadního. Jiné děti to vědí taky. Málokteré je překvapené z rozluky rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.18 14:18
@werajsik píše:
Do pr*ele ženská potřebuješ tu facku ještě jednou, aby ses vzpamatovala? :pocitac:
Ty nevidíš jak je manipuluje proti tobě? Tomu jako chceš nečinně přihlížet až použije proti tobě i tu nevěru?

Nemá důkazy…
Můžu zapírat…
A facku bych asi potřebovala…
Aby se mi rozsvítilo a věděla co dělat…

Kdybyste ho potkali…nevěřili byste tomu…že byl takový…
Nikdo mi neuvěří.

• Citovat
  • Upravit
3957
6.11.18 14:19
@Anonymní píše:
8 a píše: Více

No tak co řešíš. Jestli je to takový k.retén, tak mu jednou povolí nervy a udělá ti scénu i před nima a pak děti více než ocení že jsi odešla.
A nebo si zůstaň, pak ale musíš počítat i s variantou že ti to děti v dospělosti vyčtou a otočí se k tobě zády. Si vyber…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí