Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Je manipulátorství i to, že ted jsme konečně dodělali barak, a on mi ríka, ze ted to bude jiné, ze dřív měl pořád na mysli barák , a i kvůli tomu byl někdy zlý a nepříjemný, ale ze te je vse hotovo, a chce se už jenvěnovat rodine..
Třeba to mysli vazne…a mě je to lito…ale nějak ty city k nemu, tu duveru nemůzu najít…
hele nechci být posel špatných zpráv, ale takových, co slibovalo, že AŽ… už bylo.
Až postavím barák
Až vydělám víc peněz
Až budeš těhotná
Až se to narodí…Až se přestaneš chovat jako kráá…
kam mám pokračovat? Ono tihle lidé, podobně jako třeba alkoholici a jiní závisláci, začnou slibovat až když začíná být pozdě…
To, že se chová jako deb*l přece není zapříčiněné barákem. To je povaha. Za chvíli si najde jinej důvod, proč je zase zlej…
Ale jak sem říkala už včera, ty očividně odejít ještě nechceš, pořád se to v tobě pere. Omlouváš ho, že je normální tě tahat za vlasy po baráku, je normální, že byl zlej (protože stavěl), je normální, že zbil cizího člověka, je normální, že vyhrožuje sebevraždou, že tebou manipuluje přes děti, že tě doma drží jak vězně.
Tak to ještě zkus, ale buď sakra hodně opatrná! Protože tohle se může zvrhnout. Teď ses postavila na zadní a on začíná vidět, že si ochotná i odejít. Teď je ten, kdo se bojí, on. ALe jakmile kývneš a zůstaneš, může se to velice rychle obrátit, bude tě mít zase jistou.
Buď na sebe opatrná…
@Anonymní píše:
Ja si nemyslim ze jsem tyrana zena…
Nemlati me…jen jednou me uhodil diky tomu milenci v afektu…
Jen to psychicky manipul…
Ale ted je to par mesicu ok…tedy kdyby se to ted nevyostrilo s milencem…tak nevim co by bylo…jestli by zustal stejny…nebo se ted snazi ze me nechce ztratit…
Mamka mi radi at to s nim naposledy zkusim
Ze si.mysli ze to mysli vazne…
Kdybych nebyla zamilovana do pritele…tak bych treba tu posledni obet dala…
Ale takhle nevim…hlavne uz delsi dobu ublizuju i milenci…ktery je hodne trpelivy ale srdce ma diky me ustrasenosti a nerozhodnosti napadrt…
Chce ti odpustit i milence, 90 % mužů by tě poslalo za milencem!!!
Budu teď chvíli věštit ![]()
PS: věř, že ten bod 3 funguje na 100%.
Proc mas pocit, ze by si do ty fronty nekdo stoupnul? Cim na tebe udelal dojem? ![]()
@Josef_t píše:
Chce ti odpustit i milence, 90 % mužů by tě poslalo za milencem!!!Budu teď chvíli věštit
- zlomí se to v něm a vzdá to - bude souhlasit s rozvodem.
- přítel se projeví jako nepoužitelný nebo tě rovnou odmítne
- jsi sama, na ještě manžela už volné ženské stojí frontu
- Chceš to vzít zpět (samozřejmě kvůli dětem … ), ale on už nemá zájem.
- Ty jsi sama, on bude mít tu drzost zářit štěstím s novou partnerkou
- Máš nového partnera, jde to, ale často vzpomínáš na Ex…
Kez by ten bod 3 vysel…
Ja klidne sama i zustanu…
Dnes jsem se po delsi dobe sesla s pritelem..
Byli jsme v jeho byte.
Manzel za hodinu vola ze ceka u meho auta…
Je to uz potreti za asi 3 mesice kdy vi ze jsem tam byla .
Nekdo mu donasi..nebo ho podezrivam ze mi dal gps do auta…
S pritelem tentokrat mluvil uplne v klidu…
Bodejť by nebyl v klidu, když mu přítel zaplatil 15 stovek. Minule se to snažil ukecat a to holt pasák nemá rád. ![]()
@samá práce píše:
Bodejť by nebyl v klidu, když mu přítel zaplatil 15 stovek. Minule se to snažil ukecat a to holt pasák nemá rád.
Coze???
@Anonymní píše:
Kez by ten bod 3 vysel…
Ja klidne sama i zustanu…
I když ti to teď nepřipadá, myslím, že svůj stávající vztah jsi už propásla.
Jen se vzájemně trápíte.
Co ta poradna?
@Anonymní píše:
Dnes jsem se po delsi dobe sesla s pritelem..
Byli jsme v jeho byte.
Manzel za hodinu vola ze ceka u meho auta…
Je to uz potreti za asi 3 mesice kdy vi ze jsem tam byla .
Nekdo mu donasi..nebo ho podezrivam ze mi dal gps do auta…
S pritelem tentokrat mluvil uplne v klidu…
Tak to mělo dohrání pak doma…
Vzal mi rodné listy děti, že ted poznám…
Před dětma řekl, že jsem kurva, že se jak maminka nechovám…
Vzal mi telefon (bohužel jsem ho nemela blokly), tam si vyfotil zprávy co mi pritel posilal..
Děti brečely…
Po mych slovech, že jsme se mohli domluvit v klidu, když jsou v tom děti, tak řekl, že za to můžu já, kam až se to dostalo…
Pak na půl hodiny odešel, vrátil se a zas říkal jak kolovrátek. ze me miluje, ze musím přinést tu obět - kvůli dětem, kvůli rodine…
Ze ty děti za to stojí…
Já tohle slyset nemůzu, pak když jsem rozhodla, ve me hloda cervicek, že opravdu tem detem nicim život…
Dnes nejel do práce a někam jel, asi za pravnikem…nevim…
Jsou mi k něčemu ty rodné listy?
Já dnes budu volat na OSPOD…tam mi poradí i s rozvodem i se s svěřením dětí do péče?
@Josef_t píše:
Chce ti odpustit i milence, 90 % mužů by tě poslalo za milencem!!!Budu teď chvíli věštit
PS:věř, že ten bod 3 funguje na 100%.
na někoho, kdo ženskou tahá za vlasy z baráku?
to budou teda fronty…
@Anonymní píše:
Tak to mělo dohrání pak doma…
Vzal mi rodné listy děti, že ted poznám…
Před dětma řekl, že jsem kurva, že se jak maminka nechovám…
Vzal mi telefon (bohužel jsem ho nemela blokly), tam si vyfotil zprávy co mi pritel posilal..
Děti brečely…
Po mych slovech, že jsme se mohli domluvit v klidu, když jsou v tom děti, tak řekl, že za to můžu já, kam až se to dostalo…
Pak na půl hodiny odešel, vrátil se a zas říkal jak kolovrátek. ze me miluje, ze musím přinést tu obět - kvůli dětem, kvůli rodine…
Ze ty děti za to stojí…
Já tohle slyset nemůzu, pak když jsem rozhodla, ve me hloda cervicek, že opravdu tem detem nicim život…Dnes nejel do práce a někam jel, asi za pravnikem…nevim…
Jsou mi k něčemu ty rodné listy?
Já dnes budu volat na OSPOD…tam mi poradí i s rozvodem i se s svěřením dětí do péče?
Zavolej si na matriku a domluv si vystavení nových RL, řekni, že se ti třeba ztratily při stěhování. Pak si skoč na OSPOD a prober to tam s nima…..
Chová se jak blázen…
Volal své matce, že ho fyzicky napadám, at prijde k nám…
Já jsem mu je chtěla sebrat telefon, který mi vzal…
Pak mi stiskl ohryzek…
A když jsem mu pak rekla, ze me skrtil,tak řekl co si vymýšlím, že me jen odstrčil…
@Lalelale píše:
tak když si pročteš posledních pár stránek, tak zakladatelku mimo jiné zmlátil, vyhrožuje jejímu novému příteli smrtí, také ho už stihl zmlátit, když je potkal na ulici, vyhrožuje, že jí sebere děti a do toho ještě zabije sebeprostě dokonalý otec a manžel. Pokud zakladatelka teda nekecá, protože po tom všem nechápu, že u něj pořád i s dětmi bydlí
Tvoje poslední i věta je přesně to, co týrané ženy nutí vydržet v nevhodném prostředí pro ně i děti. Strach, že jim nikdo neuvěří a že je ten kretén opravdu dokáže připravit o děti. A kvůli nim ženská vydrží víc než člověk.
@Josef_t píše:
Jj. Přeji jim hodně štěstí.
Je manipulátorství i to, že ted jsme konečně dodělali barak, a on mi ríka, ze ted to bude jiné, ze dřív měl pořád na mysli barák , a i kvůli tomu byl někdy zlý a nepříjemný, ale ze te je vse hotovo, a chce se už jenvěnovat rodine..
Třeba to mysli vazne…a mě je to lito…ale nějak ty city k nemu, tu duveru nemůzu najít…