Jak se znechutit manželovi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.11.18 14:53
@Elkka píše:
Ono občas říkat není řešení :/ důležitější jsou činy, pokud máš v okoli známe nebo nejlépe rodinu tak se sbalit a jít. Při nejlepším hledat si intenzivně podnájem a pak mu jen oznámit, že se stehujes, pokud nic nechápe.

Já jem ted strídavě u mamky…bud s dětmi nebo bez, podle toho jak chtějí…
Starší právě moc nechce…chce být tam..

Nejhorší je že se bojím že by je dostal do péče, protože bydlení zatím nemám, a i kdybych měla, měla bych tam horší zázemi pro děti, než máme ted v baráku..

Netušíte, jestli stačí když třeba přechodně bychom bydleli u mamky, kde by měly děti svůj pokoj?
A jak je to s trvalým bydlištěm? Když ho budou mít u něj??

• Citovat
  • Upravit
31292
6.11.18 14:53

a ještě, pokud si myslíš, že s podporou okolí by šlo všechno lépe, protože teď se tváří za nejdokonalejšího dobráka pod sluncem, tak ten jeho domeček z karet prostě zboř. Postupně, nedrž to v sobě, ale postěžuj si, kamarádce, mamince, bráchovi,…
prostě nedrž to v sobě. Myslíš si, že ti nikdo neuvěří, ale ještě si jim ani nic neřekla. Kdyby věděli, nejspíš by tě, aspoň ti dobří přátelé, podpořili.
Když budou vědět, začnou si i všímat. A děti stejně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.18 14:56
@Mar__tanka1983 píše:
a ještě, pokud si myslíš, že s podporou okolí by šlo všechno lépe, protože teď se tváří za nejdokonalejšího dobráka pod sluncem, tak ten jeho domeček z karet prostě zboř. Postupně, nedrž to v sobě, ale postěžuj si, kamarádce, mamince, bráchovi,…
prostě nedrž to v sobě. Myslíš si, že ti nikdo neuvěří, ale ještě si jim ani nic neřekla. Kdyby věděli, nejspíš by tě, aspoň ti dobří přátelé, podpořili.
Když budou vědět, začnou si i všímat. A děti stejně tak.

Ano…už to pomalu říkám…
Mamce jsem to řekla…(on ji dvakrát denne vola, aby mi domluvila..),
a kamarádce jsem to řekla…

Ale vše je ted spatné, a hraje to na jeho stranu, kvůli tomu milenci…
Kdybych se zacala vsem svěřovat dřív, nemelo by to takovy dopad, jako ted, ze on má ted navrch…

• Citovat
  • Upravit
31292
6.11.18 14:58

Horší zázemí nevadí, když budou mít děti svůj prostor, postel, místo kde si pohrát nebo se učit, tak ti nikdo jen tak děti neodebere.
Je dost možné, že chlap bude třeba trvat na střídavé péči a děti (minimálně to jedno) jsou dost velké na to, aby k tomu mohly říct svůj názor.

Tyhle rozchody jsou samozřejmě vždycky naprd a děti se v tom plácají, komu mají věřit, kdo se jak chová, to, co dospělý prohlédne hned, to nevinné dítě prostě nevidí…
Proto říkám, uveď děti v rozumné míře do situace, ať chápou, proč děláš to co děláš, pak tě nebudou obviňovat z trhání rodiny.

Mě bylo patnáct, když se naši rozváděli. Já k tomu tátovi řekla jen jediné:„No konečně!“. Mladší ségra to obrečela. Já narozdíl od ní moc dobře věděla a viděla, co se doma děje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
6.11.18 15:01
@Anonymní píše:
Ano…už to pomalu říkám…
Mamce jsem to řekla…(on ji dvakrát denne vola, aby mi domluvila..),
a kamarádce jsem to řekla…Ale vše je ted spatné, a hraje to na jeho stranu, kvůli tomu milenci…
Kdybych se zacala vsem svěřovat dřív, nemelo by to takovy dopad, jako ted, ze on má ted navrch…

není všem dnům konec ;)
Kdo ti vyčítá milence, pokud ví, jaký máš doma dusno? Já bych ti ho jako kamarádka ani jako máma rozhodně nevyčetla. Prostě si potřebovala z týhle pasti ven a milenec byla jednoduchá cesta…
Beztak se neodstěhuješ ani zítra, ani za týden, takže když on může pracovat na „veřejném mínění“, tak ty můžeš taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
6.11.18 15:02
@Anonymní píše:
On, jak se ted zmenil, si dává sakra pozor, aby nebyl cholerik…
Před dětmi je jak milius…
I prede mnou ted tedy…

Takže se ovládat umí, když potřebuje. Tak když vyhodnotí sebelikvidaci jako nevhodnou, tak ji nedokončí.
A když dokončí - tak jako co? Jeho volba. Neuměl žít svůj život, je tam, kde chtěl být. Otázka je, zda je to velká škoda.
Moje spolužačka ze školy se vyrovnala se sebevraždou svého 12 letého syna, naše skorosousedka se sebevraždou 19 letého kluka. Ale oba mladíci vypadali, že jsou duchem mimo. Skoro nemluvili.
Tvůj mluví až moc. Ti se mají rádi ze všeho nejvíc, do jeho lásky se rozhodně nevejdeš. Ty jsi spotřební věc, kterou vlastní, a která dbá o pořádek doma.

Tahej z něj prachy a prd doma dělej. Zbaví se Tě rád. Anebo mu dohoď krásnou rozvedenu kamarádku. Bude pak dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107264
6.11.18 15:04
@Anonymní píše:
Moc děkuji za příspěvky…
Taky mi šlo o to, jestli něco nedělám blbě…
Jestli kvůli rodině to tedy nějak vydržet…
Vzdát se lásky…
Já i přítel budeme nešťastní, ale děti a on a celá rodina (naši i tchánovci) budou štastní…
A jaka je tedy tvoje predstava konkretne ? Pises , ze odejit nechces , s pritelem taky zit nechces ?
@Anonymní píše:
Tak já - nechci se ho tedy ted zastávat…
Ale na to měl asi právo…když mě přistihl s milencem…
Nebo ne?

samozrejme , ze ne .. v kterem zijes stoleti ? Asi ti trochu vymyl mozek ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107264
6.11.18 15:09
@Anonymní píše:
A jak si myslíš zachová jiný chlap, který miluje?
Nechá to jen tak být?
Jen mě to zajímá…

no rozhodne to resi s partnerkou …nechodi a nemlati milence na ulici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.18 15:14

Zajímalo by mě, co všechno chlap musí udělat, aby mu ženská už takhle nedala šanci. Tím se daného případu samozřejmě nezastávám. Vím že to možná vyzní špatně, ale vlastně mi ho je trochu líto. Musí být šílený, aspoň z mýho pohledu když už to nejde vzít zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.18 15:18

V tomto článku:
https://www.firstclass.cz/…odchazeji/2/

Me zamrazilo hlavně toto…toho se bojím v budoucnosti nejvíc…:

A pokud „není takový“, začne zabíjet jinak. Komplikováním rozchodu, zastrašováním dětí, zastrašováním matky poté, co si vezme jejich děti (esemesky typu „Víš, co s nimi teď udělám?“ „Víš, čím teď zaplatí za Tvou chybu?“), a samozřejmě, pokud může, finančním nebo jiným citovým mstěním. A vůbec nezáleží, zda si najde novou partnerku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.18 15:20
@Venetia píše:
samozrejme , ze ne .. v kterem zijes stoleti ? Asi ti trochu vymyl mozek ?

Chci odejít,ale mám strach, chci žít s přítelem, ale kvůli dětem a jejich zvykání - n hned…

@Venetia píše:
samozrejme , ze ne .. v kterem zijes stoleti ? Asi ti trochu vymyl mozek ?
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.18 15:21
@Veselý mrzout píše:
Zajímalo by mě, co všechno chlap musí udělat, aby mu ženská už takhle nedala šanci. Tím se daného případu samozřejmě nezastávám. Vím že to možná vyzní špatně, ale vlastně mi ho je trochu líto. Musí být šílený, aspoň z mýho pohledu když už to nejde vzít zpátky.

Mě je ho taky líto…
Pořád jsem doufala, že se rozejdeme jako lidi…a budeme mít do budoucna dobré vztahy…
Když jsem mu to navrhla, tak řekl, že nikdy, že nikdy ten rozchod s ním nebudu mít jednoduchý…

• Citovat
  • Upravit
6.11.18 15:53
@Anonymní píše:
Mě je ho taky líto…
Pořád jsem doufala, že se rozejdeme jako lidi…a budeme mít do budoucna dobré vztahy…
Když jsem mu to navrhla, tak řekl, že nikdy, že nikdy ten rozchod s ním nebudu mít jednoduchý…

Aha, tak pokud vyhrožuje tak bohužel nemá úroveň. Snažil bych se to třeba zachránit, udělal bych pro to všechno, ale nikdy bych nevyhrožoval. To je jiná situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
6.11.18 15:58
@Veselý mrzout píše:

tak když si pročteš posledních pár stránek, tak zakladatelku mimo jiné zmlátil, vyhrožuje jejímu novému příteli smrtí, také ho už stihl zmlátit, když je potkal na ulici, vyhrožuje, že jí sebere děti a do toho ještě zabije sebe :lol: prostě dokonalý otec a manžel. Pokud zakladatelka teda nekecá, protože po tom všem nechápu, že u něj pořád i s dětmi bydlí

• Citovat
  • Upravit
5918
6.11.18 16:06
@Anonymní píše:
Ahoj,

nikde jsem podobné téma nenašla.
Všude je jen, jak udělat, aby mě miloval…
Ale já potřebuju to opačné…jak udělat, aby mě nechtěl, aby si našel jinou…
Protože když mu to řeknu na férovku, tak si mele furt svou…

Děkuju…

Podle ostatních postů - byl hnusný kdysi a teď, když se snaží, je hnusný stále.

Pokud tvrdí, že vás miluje, tak ať to dokáže tím, že vás přestane věznit a dá vám svobodu. Pokud tvrdí, že se změní - ať to nejprve dokáže. Ať vám dá důvěru, ať se k vám začne chovat s úctou, pěkně, přátelsky, přestane vydírat a manipulovat. Ať vás před okolím chválí a vyzdvihuje, místo aby vás očerňoval. Když vás tedy miluje a vidí ve vás hodnotnou bytost, dobrou manželku - ať zařídí, aby vás tak vidělo vaše společné okolí.

Ať vás nechá odejít, abyste si mohla vše srovnat v hlavě. Ať nechá na vás, zda si to přeci jen nerozmyslíte a třeba se za nějakou dobu sama nebudete chtít vrátit (asi ne, ale úplně vyloučit se to nedá, kdyby se fakt stal zázrak).

Toto bych být vámi po něm chtěl. Protože pokud se nedokáže vzdát vyhrožování, vydírání, zastrašování, tak se není ochotný změnit ani trochu. Lámal vás předtím a pokračuje v tom dál. Choval se jako nejistý, nepřátelský, malicherný tyran. Takže chce se měnit - ať předvede sebedůvěru, přátelský přístup, velkorysost a toleranci.

A kdykoli s ním budete mluvit, toto bych mu ukazoval a říkal. Protože zdá se, že určitou slabost a city k němu stále chováte, berete ohled na to, jak to vnímá on. Tak minimálně to můžete brát tak, že svým odchodem od něj mu dáváte možnost chytit se za nos a stát se lepším člověkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí