Mám tě moc rád - jak to bere muž? (otázka spíše pro muže)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106852
19.9.15 10:31
@krikrip píše:
@Karleon tak to je hlavní, že to víte :)
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
19.9.15 10:33
@Uzo píše:
Můj manžel mi „miluji tě“ řekl asi po čtvrt roce, možná půl roce chození (a to už jsme spolu bydleli). Ale od té doby mi to říká denně, už asi 20 let :lol:
Kamarádce to přišlo hloupé, její jí to neříkal nikdy, ale „nepotřebovala to slyšet“ a už se rozvedli… :nevim:
Tím nechci říct, že to tak bude všude, to fakt ne… ale příjde mi to přirozené, že si to lidi říkají, nebo u nás to tak je.
Já to řekla ve svém životě pouze dvěma mužům, manžel to řekl (doufám) jenom mi, když jsem byla první :lol:

Taky tak, to souhlasí, včetně délky manželství. Dokazuje to činy, chováním, slovy, ideální kombinace.
Moc si nedovedu představit, že miluju tě uslyším jen každý sedmý přestupný rok. A ještě zajímavější mi přijde, že ty ženský jsou nacvičený, že: jsou to jen slova, hlavní jsou činy. Super, lepší kombinace než samý slova a žádný činy.
Ale do normálního harmonického partnerství i slovní projevy lásky přece patří, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krikrip
19.9.15 10:53

@Agnesi to chápu :) díky

• Citovat
  • Upravit
krikrip
19.9.15 18:59

@LittleBoy Tak moc děkuju za názor :)

• Citovat
  • Upravit
krikrip
19.9.15 19:00

@spagetka To je hezké, děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
krikrip
19.9.15 19:03

@tiffany Příště se polepším ;)

• Citovat
  • Upravit
6611
19.9.15 19:08

Nepamatuju si že by mi někdy žekla žena že mě miluje… asi dělám něco špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
worship
19.9.15 21:02
@jakanas píše:
Nepamatuju si že by mi někdy žekla žena že mě miluje… asi dělám něco špatně.

Tak to je smutný :,(

• Citovat
  • Upravit
6611
20.9.15 09:27

@ichtys Ale není, vždyť jsou to jen slova. Kdyby mě nemilovala tak spolu nežijeme už skoro patnáct let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106852
20.9.15 09:38
@jakanas píše:
@ichtys Ale není, vždyť jsou to jen slova. Kdyby mě nemilovala tak spolu nežijeme už skoro patnáct let.

To je otázka? Já žila s někým 25 let a nemilovala jsem ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
worship
20.9.15 10:19
@Venetia píše:
To je otázka? Já žila s někým 25 let a nemilovala jsem ho

Nechci být hnusná, ale kamarádka /mmch se teď rozvádí/ žila se svým mužem skoro 30 let, a taky to nebyla žádná velká láska. Prostě jí sbalil už v 16, její rodiče byli alkoholici, prali se apod. tak si ho vzala, říká, že neví ani proč. Nakonec taky pil, podváděl jí, nikdy nepochválil, natož aby jí vyznával lásku, přitom je hezká, pracovitá, kuchařka, teď už je z něj na nervy a chce to skončit. To je jenom poznámka pod čarou :think:

• Citovat
  • Upravit
106852
20.9.15 10:28
@ichtys píše:
Nechci být hnusná, ale kamarádka /mmch se teď rozvádí/ žila se svým mužem skoro 30 let, a taky to nebyla žádná velká láska. Prostě jí sbalil už v 16, její rodiče byli alkoholici, prali se apod. tak si ho vzala, říká, že neví ani proč. Nakonec taky pil, podváděl jí, nikdy nepochválil, natož aby jí vyznával lásku, přitom je hezká, pracovitá, kuchařka, teď už je z něj na nervy a chce to skončit. To je jenom poznámka pod čarou :think:

Takových vztahu asi je, kde láska dávno vyprchala a přesto spolu zůstávají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
20.9.15 10:36
@jakanas píše:
@ichtys Ale není, vždyť jsou to jen slova. Kdyby mě nemilovala tak spolu nežijeme už skoro patnáct let.
@Venetia píše:
To je otázka? Já žila s někým 25 let a nemilovala jsem ho

Neberte mu ty iluze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
worship
20.9.15 10:37

@Venetia
Asi ano, je to zvyk a kam taky jít a být sám třeba už na stará kolena, nebo nechtějí dětem ničit zázemí a mají společný majetek. Každý nemá žaludek na to, tohle všechno zahodit a začínat znovu. Njn, je to složité, ten lidský život.
Taky si říkám už od rána, že jsem moc ráda, jakého mám hodného muže :hug:

• Citovat
  • Upravit
106852
20.9.15 10:44
@jipo píše:
Neberte mu ty iluze :mrgreen:

Iluze nikomu brát nechci, jen tohle přesvědčení, že kdyby mne neměl(a) rád(a) tak by se mnou nebyl(a) neodpovídají často realitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí