Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@krikrip píše:
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jak to bere muž nebo jaký to má význam, když řekne muž ženě:Mám tě moc rád
Vztah je komplikovaný, ale jednou mi řekl miluji tě, ale je to prý težké pro může vyslovit, že jinak dokazují lásku. Ale s pohledu muže by mě zajímalo, jak to chlapi berou?
Děkuju moc předem
tak jak to rika ne ze jsi pro nej to nejdulezitejsi
@krikrip ja teda nejsem muž.. ale teda podle me, kdyz miluje, dokaze to i rict. Kdyz nemiluje, pak to je pro nej asi problem to vyslovit no… muj teda neni moc citove zalozenej, ale tohle mi obcas rekne i kdyz je fakt, ze mi spis rika, ze me ma rad:-) miluji te, mi spise pise a to denne, ale nahlas to rekne jen obcas no
ale rekne;-)
@veronika6913 No mě taky říká často mám tě rád, nebo když mu řeknu mám tě ráda, tak on já tebe taky nebo mi posílá pusu.Jen jsem chtěla vědět spíš, jestli to pro ně znamená hodně nebo to má význam, že to muže říct každému.?
Mně můj muž neříká ani mám tě rád ani miluji tě. Ale miluje mě a to je to nejdůležitější.
Manžel taky říká, že mě má rád. Miluji tě řekl jen párkrát. Ale já jsem teda typ, co to nepotřebuje slyšet, hlavně že to na něm vidím a to mi stačí ![]()
@krikrip Každý muž úplně jinak. Nejde to paušalizovat. Jsou muži, kteří milují, pro ženu by udělali cokoli, ale vyslovit slovo miluji tě, to je pro ně nad lidské síly. A jsou tací, co koketují, partnerce jsou nevěrný a není pro ně problém říkat slova miluji tě-jen proto, že očekávají sex.
Podle mě to je uplně jedno, jsou to jen slova. Takže já třeba nepotřebuju ani jedno. Kolikrát ty chlapi pořád milují a přitom zahýbají, chlastají, mlátí ženský. Ženský to samý. Důležitější je jak se ten člověk chová, co pro mě dělá než aby mi 10× denně říkal planý slova
Já jsem v tomhle asi chlap, spíš to taky napíšu, než řeknu, když to chci říct připadám si děsně teatralne (ale občas to taky reknu). Svůj cit projevuju ale všemožné jinak činy, gesty, doteky, pochvalou, nějakou drobnosti, dobrotou, zájmem pozorně vyslechnout v podstatě cokoli (včetně sportovní problematiky).. Osobně těm slovům taky prostě neprikladam přílišnou důležitost, stejně jako i dost mých kamarádů.
To je přece individuální ne? Miluji tě jsem se už hoodně dlouho neodvážil žádné řici (možná proto jsem tak dlouho sám), ale řeknu li - mám tě moc rád, tak to myslím tak jak říkám - že tu dotyčnou mám rád, vážím si ji a jsem ji ku pomoci.
U někoho to mohou být prospěchářské řeči, ale většinou lidi říkají miluji tě když je to pravda - ale to pozná přece i jinak… z celkového chování člověka. Tak se netrapte - a to že vám někdo řekl Miluji tě - si užívejte celým tělem i duchem
- protože to je krásné.
Můj manžel mi „miluji tě“ řekl asi po čtvrt roce, možná půl roce chození (a to už jsme spolu bydleli). Ale od té doby mi to říká denně, už asi 20 let ![]()
Kamarádce to přišlo hloupé, její jí to neříkal nikdy, ale „nepotřebovala to slyšet“ a už se rozvedli… ![]()
Tím nechci říct, že to tak bude všude, to fakt ne… ale příjde mi to přirozené, že si to lidi říkají, nebo u nás to tak je.
Já to řekla ve svém životě pouze dvěma mužům, manžel to řekl (doufám) jenom mi, když jsem byla první ![]()
To jsme řešily s holkama na gymplu ![]()
Po pár letech je mi jedno, co mi říká v tomhle ohledu. Já to beru v našem vztahu tak „mám tě rád“ = „miluju tě“. Nerozlišuju to.
Spíš si říkáme, že se máme rádi.
@lasička1 píše:
A jsou tací, co koketují, partnerce jsou nevěrný a není pro ně problém říkat slova miluji tě-jen proto, že očekávají sex.
Jj, osobně jednoho takového znám
Takoví vědí, že ženy na to slyší, tak jim to dopřejí, ale pro ně jsou to jen slova ![]()
@Blackova.K píše:
Podle mě to je uplně jedno, jsou to jen slova. Takže já třeba nepotřebuju ani jedno. Kolikrát ty chlapi pořád milují a přitom zahýbají, chlastají, mlátí ženský. Ženský to samý. Důležitější je jak se ten člověk chová, co pro mě dělá než aby mi 10× denně říkal planý slova
Přesně tak…slova jsou prd…skutky…!!! ![]()
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jak to bere muž nebo jaký to má význam, když řekne muž ženě:Mám tě moc rád
Vztah je komplikovaný, ale jednou mi řekl miluji tě, ale je to prý težké pro může vyslovit, že jinak dokazují lásku. Ale s pohledu muže by mě zajímalo, jak to chlapi berou?
Děkuju moc předem