Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A kolik je vztahů kde miluji tě znamená : chci sex, nebo novou kabelku… není to o slovech.
Poté, co mi 2× řekl, že mě miluje, mě za dva týdny opustil kvůli bývalky.
@Anonymní píše:
Poté, co mi 2× řekl, že mě miluje, mě za dva týdny opustil kvůli bývalky.
Tak to mě mrzí
to je pěkně hnusný
@jakanas píše:
A kolik je vztahů kde miluji tě znamená : chci sex, nebo novou kabelku… není to o slovech.
Aneb - slova mohou lhát, ale činy vždy řeknou pravdu..
Dobrý den mám takový problém s jedním mužem,
Začalo to trochu divně pozvala sem ho na kávu a von že ne! Tak sem byla smutná je odemě starší o 10 let, asi za týden po tomto incidentu se ozval na seznamce udělal si falešný profil kde se zapíral jen díky fotce vím že to byl on když sem mu to řekla do očí řekl že to on nebyl. Tak já opět hlavu dole pořád když sem kolem něj prošla usmíval se a začal mě jakoby balit.. A zas po asi 14 dnech mi napsal že mi přeje aby si mě lidé vážili aspoň z poloviny tak jako on, tohle nechápu co ke mě cítí když sem se ho zeptala na sex po zprávách napsal mi že chtěl přijet ale nebyl schopný to uskutečnit, že se stydí coto prosím znamená a tak se to táhne už pomalu rok jo ne jo ne a pak z něj vyleze že se stydí co to prosím znamená děkuji za odpověď
Dobrý den mám takový problém s jedním mužem,
Začalo to trochu divně pozvala sem ho na kávu a von že ne! Tak sem byla smutná je odemě starší o 10 let, asi za týden po tomto incidentu se ozval na seznamce udělal si falešný profil kde se zapíral jen díky fotce vím že to byl on když sem mu to řekla do očí řekl že to on nebyl. Tak já opět hlavu dole pořád když sem kolem něj prošla usmíval se a začal mě jakoby balit.. A zas po asi 14 dnech mi napsal že mi přeje aby si mě lidé vážili aspoň z poloviny tak jako on, tohle nechápu co ke mě cítí když sem se ho zeptala na sex po zprávách napsal mi že chtěl přijet ale nebyl schopný to uskutečnit, že se stydí coto prosím znamená a tak se to táhne už pomalu rok jo ne jo ne a pak z něj vyleze že se stydí co to prosím znamená děkuji za odpověď
@krikrip píše:
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jak to bere muž nebo jaký to má význam, když řekne muž ženě:Mám tě moc rád
Vztah je komplikovaný, ale jednou mi řekl miluji tě, ale je to prý težké pro může vyslovit, že jinak dokazují lásku. Ale s pohledu muže by mě zajímalo, jak to chlapi berou?
Děkuju moc předem
Jednoho muže sem pozvala na kávu a on mě řekl že ne! Tak sem s toho byla taková divná a smutná, jenže asi za týden se mi ozval na seznamce se svojí fotkou co potřebujete mi napsal je starší o 10 let, když sem pak šla za ním a do očí mu rekla když mě tak strašně nechce proč mi píšete vše zapřel, tak já zas jak husa smutná ale za 14 dní mi napsal, že mi přeje aby si mě lidé vážili aspoň s poloviny tak jako von, za tým stalo že chtěl zamnou přijet na sex ale že se opravdu stydí co to prosím znamená a co kemě cítí trvá to pomalu už rok a je to jo ne jo ne a a konec napíše že si mě moc váží a stydí se předemnou.. Děkuji za odpověď
@Agatamanakova píše:
Jednoho muže sem pozvala na kávu a on mě řekl že ne! Tak sem s toho byla taková divná a smutná, jenže asi za týden se mi ozval na seznamce se svojí fotkou co potřebujete mi napsal je starší o 10 let, když sem pak šla za ním a do očí mu rekla když mě tak strašně nechce proč mi píšete vše zapřel, tak já zas jak husa smutná ale za 14 dní mi napsal, že mi přeje aby si mě lidé vážili aspoň s poloviny tak jako von, za tým stalo že chtěl zamnou přijet na sex ale že se opravdu stydí co to prosím znamená a co kemě cítí trvá to pomalu už rok a je to jo ne jo ne a a konec napíše že si mě moc váží a stydí se předemnou.. Děkuji za odpověď
Snad mi zvás někdo odpoví
@veronika6913 píše:
@krikrip ja teda nejsem muž.. ale teda podle me, kdyz miluje, dokaze to i rict. Kdyz nemiluje, pak to je pro nej asi problem to vyslovit no… muj teda neni moc citove zalozenej, ale tohle mi obcas rekne i kdyz je fakt, ze mi spis rika, ze me ma rad:-) miluji te, mi spise pise a to denne, ale nahlas to rekne jen obcas noale rekne;-)
ten pocit teda nemam. Ja uz slysela tolikrat „miluju te“ a doslova za par dnu to nebyla pravda. Mi prave prijde, ze hodne lidi to rika jen tak, protoze se to od nich ocekava a vubec si nelamou hlavu s tim, jestli to je pravda a jake nasledky to bude mit, az ho to prestane bavit.
@Agatamanakova
Toto je dost staré vlákno, tak to zkus na psat nové.
@krikrip píše:
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jak to bere muž nebo jaký to má význam, když řekne muž ženě:Mám tě moc rád
Vztah je komplikovaný, ale jednou mi řekl miluji tě, ale je to prý težké pro může vyslovit, že jinak dokazují lásku. Ale s pohledu muže by mě zajímalo, jak to chlapi berou?
Děkuju moc předem
Jo, někdy to je složitý říct - třeba já se jednou zamiloval do mrchy a to jsem pak věděl, že když do toho spadnu, připravím se na životní dráhu samečka černý vdovy… A to pak člověk svádí tak velký souboj zamilovanosti a pudu sebezáchovy, že to třeba i neřekne, no… ![]()
@krikrip zeptam se jinak? Pokud spolu nechodite chce Te Jen do postele a proto ti to rika pokud spolu chodite tak to treba bere jako muj muz on rekne miluju Te Rika to hodne ale furt stejne tvrdi ze rict mam Te rad je hezci ![]()