Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@darkblack píše:
Nechápu větu..manžel mě nepustí..![]()
jste dospělý nee??? Chodim když se domluvim a mam hlídání.. manžel pohlídá rád kdyz je doma.. bez řečí.
Hold někteří chlapy jsou žárlivý
![]()
A nebo jim vadí s kým jdeme a kam..
Bohužel
Teda me prekvapuje kolik z vas pise, ze vas chlap nepusti, nebo ze nikam nechodite
jak jako nepusti?
nerikam prijit domu na kasi, ozrala a na druhej den jen spat, ale zajit si jednou, dvakrat tydne vecer posedet na kafe s kamaradkou? Vam to fakt nechybi?
@Prcek88 píše:
Hold někteří chlapy jsou žárlivý![]()
Bohužel
to je smutné. ![]()
@anickadomnik píše:
@Jasněnkaa já jako nejsem normální když nemám potřebu chodit ven?
ne, proč? já to myslela tak že když si chce žena někam vyjít tak ať jde, ne že ji to bude někdo zakazovat a mít hemzy. Taky moc nechodím, nějak mě to neba ![]()
@Genovesa píše:
Nechodíme. Ani jeden. Jsme rádi, že jsme chvíli spolu.
Dodávám, že kdyby některý z nás chtěl, není problém. Malé jsou skoro dva a já byla večer venku 3×.
@blorchi píše:
to je smutné.
Je to smutné..Zrovna tedkom to řeším..
@blorchi asi jsem divná ale nechybí, jsem ráda když je chlap doma že si s ním sednu ke kafi a když doma není a děti konečně usnou tak jsem ráda že buď doženu práci co přes den nestíhám nebo si jdu taky lehnout
nemám pocit že by mi něco sházelo nebo bych byla nešťastná a kafe s kámoškou si dáme klidně u nás na zahradě když si děti hrajou
@Prcek88 píše:
Hold někteří chlapy jsou žárlivý![]()
Bohužel
nebo to je o tom, že valná většina žen se chová, jak to říct slušně
jako utržené ze řetězu. Chlast, oblejzání chlapů atd.
@Jasněnkaa no mě to právě taky ven neláká jsem ráda když můžu bejt s chlapem v klidu doma
Kdyz byla mala prtava tak vyjimecne- pamatuju si jeden koncert s kamaradem. Manzel sel sam taky vyjimecne- beze me se mu nechtelo a nemeli jsme hlidani. Ted me muz casto spis postuchuje, at si nekam vyjdu, ale nejradsi jsem, kdyz se postesti a mame hlidani a muzeme vyrazit spolu, coz se nam rozhodne nestava kazdej tyden.
@valina1 píše:
Já byla 2× na masáži, 1× na kafi na 2h, jinak nikde. malemu jsou 3m…muj byl nekolikrát na pivu, na festivalu, na zapíjení svobody…
už se těším až bude malej větší a já si zajdu pořádně zapařit a zakřepčit
Se mnóóóu!!! ![]()
Tak muže třeba zase nepouštím já. Nebo pouštím, ale ne tak často, jak by si přál on. Asi ho kamarádi taky nechápou, že ho žena nepustí.
A nepouštím ho proto, že je věčně ve perdeli v práci, tak když dojde domů, chci aby tu byl pro nás a ne pro kamarády. Společenského vyžití má dost každý víkend, tak nevidím jediný důvod, proč by se měl chodit opíjet v týdnu. Neplatí to samozřejmě pořád, jakože by nemohl jít nikdy, ale nesmí se toho kumulovat moc najednou ( několik týdnů mimo domov + pivachtiví kamarádi).
Ja chodim minimalne jednou tydne na kaficko bez ditete, hlidani krom manzela nemam, ale bereme to, ze se aspon trochu venuje malymu. Do osmi jsem doma, protoze jeste kojim, tak aby mi dite ulevilo pred spanim. A jinak parkrat i s prckem, ale moc to neprehanim. Radsi jdu sama a vic si to uziju.
Manzel pracuje z domu a nekam sam posedet chodi parkrat do roka, nejak nema potrebu.
@Jasněnkaa píše:
nebo to je o tom, že valná většina žen se chová, jak to říct slušnějako utržené ze řetězu. Chlast, oblejzání chlapů atd.
To taky..
Já, ale nejsem ten případ.
Bavím se s tím s kým jdu..Chlapi mě nezajímájí..Neožírám se..