Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můj chlap nechodí v týdnu, jelikož vstává do práce, ale není pro něj problém zvednout se jako dnes a jet se projet autem někam a ani nevím kam
že se chce odreagovat a vydýchat z toho, že jsem včera došla o půl hodiny později než jsem řekla že příjdu. Zítra jde do práce a na to není unavený když se jedná o něj a určitě někde sedí s kamarády u nealka ale na to není unavený-spíš řekl, že mi to chce oplatit že se mnou tady nebude sedět po včerejšku. Když jde on na pivo, tak dojde ráno třeba v šest nebo posledně i v devět, stojí to pak za to, celá neděle v čudu. A to vadí zase mě jeho argumentem je, že si to zaslouží když chodí do práce.
Vadí mu to, že chodím v týdnu. Že se nevyspí do práce, tak ho respektuji samozřejmě a dali jsme si režim, že když někam půjdu v týdnu někdy, tak max do jedenácti, ať ho nevzbudím nebo tak (máme dva plus jedna). Včera jsem se zakecala u kamarádky doma (sousedky) a oheň na střeše že jsem došla o půl hodiny později. Jel spát k rodičům, že jsem nedodržela slib…jsem z toho celá špatná.
co si o mě teď budou myslet že jsem nějaká mrcha co po něm tady buh ví co chce
a nedopřeje mu klid, podotýkám že po práci si třeba jde lehnout a já se prostě o malýho celý den starám. Beru to jako samozřejmost.
Měli jsme jít dnes na večeři bylo to ode mě překvapení a nešel se mnou, že jsem to pokazila, tak mi to propadlo, celý voucher. Já chápu, že vstává do práce tak proto nechodím déle než do jedenácti a včera jsem přišla o půl hodiny později, že prostě jsme se u ní doma zakecaly… nevím zda se mám omlouvat, nebo zda mám mít svoji hrdost a nenechat si zakazovat takhle v klidu někam chodit bez nějakého opíjení, jen prostě pohoda relax. On to bere tak že on nemůže tak ani já nemůžu ale když jde o víkendu tak prostě může dojít kdy chce a já můsím být sticha. :/
Prostě pokud se mu někdy něco nelíbí dá mi to pořádně sežrat div se neodstěhuje. Já už přestávám všemu rozumět a trápí mě to vnitřně, že třeba máme hezký vztah a kvůli takovým blbostem se pokazí hezký den, dva, tři a začne hádka která nebere konce. Já si nechci nechat nakazovat a přikazovat a jeho argument je, že nechce babu, která chodí v týdnu na pivo. Nebylo to poprvé co mi stropil takovou scénu. Doma se o vše starám, on chodí do práce a na mě je to ostatní. Snažím se jak nejlépe umím. Navíc mi od září začne škola a už to vše skončí tady ty sedánky… bojím se toho, že bude šílet, že se budu o nocích jen učit a nepůjdu spát s ním v jedenáct jak je naše nastolená „večerka“ nepřijde mi to normální a když to s ním chci řešit, tak se zvedá a jde pryč a mele si svoji. Co dělám špatně? Nebo jak to řešit?
@Prcek88 já nemyslela tebe
jen že to vídám dost často, a fakt je to nehezký pohled.
Chodím do sauny, do bazenu, na kafe, na víkend ke kamarádce bez obou dětí
, ven na procházky, projet se do města. Moc se ho neptám, děti jsou nás obou, žejo ![]()
@PetiteFillette píše:
Jo a když se stalo, že jsem v týdnu večer ven šla, tak jsem nejdřív počkala, až budou obě děti spát, abych měla jistotu, že bude mít muž klid na tanky![]()
No ale hlavně taky proto, abych se mohla odreagovat a nemusela myslet na to, co se doma děje, popř. bombardovat chlapa telefonáty, jestli je klid, nebo mě nutně potřebujou.
jé, u vás taky jedou tanky ![]()
u nás je to tak, že můj muž mě pořád nabádá, ať si taky někam zajdu a odreaguju se, že on děti pohlídá. Ale když si chci někam zajít (třeba na nákup
), tak mě nabádá, ať se rychle vrátím, a za čtyřicet minut mi telefonuje, kde jsem, že mimino pořád řve a starší ničí domácnost
Holt jeho představa hlídání (dvě spící děti a on střílí tanky) se ne vždy slučuje s realitou…
Já byla jednou s přítelem, jednou u kamarádky, jednou na koncertě. Jinak chodím dvakrát týdně cvičit, to zabere tak 40 minut. A můj? Ten chodí docela často. Máme malý byt, takže večer si tu nemůže kvůli malému moc vyskakovat a chápu, že toho má z práce nad hlavu, tak ať jde.
Chodím, ne pravidelně ale občas někam zajdu… Na kafe, nakoupit nebo tak… Většinou to stejné vyjde tak, že do 7 večer jsem doma a děti už zas uspávám já… ![]()
@Jasněnkaa píše:
@Prcek88 já nemyslela tebe![]()
Já vím, že ne..
Jen prostě proč??Jak už mu to mám vysvětlit? ![]()
Ale dlouho jsem nikam nechodila, když už jsem byla domluvená, že si vyrazím bez dětí na koncert NoName, tři dny před koncertem jsem si opařila celej nárt a bylo z toho prd… Asi řízení osudu… ![]()
@Jasněnkaa píše:
@Prcek88 já nemyslela tebe![]()
Asi si něco dokazují o těhle ženách bych mohla vyprávět ![]()
@Prcek88 píše:
Já vím, že ne..Jen prostě proč??Jak už mu to mám vysvětlit?
nijak, jsi mladá hezká holka, prostě žárlí ![]()
@Jasněnkaa píše:
nebo to je o tom, že valná většina žen se chová, jak to říct slušnějako utržené ze řetězu. Chlast, oblejzání chlapů atd.
Já bych řekla, že hodně žen se chová jako násada na koštěti. To koště drží v rukách chlap…
@Prcek88 píše:
Asi si něco dokazují o těhle ženách bych mohla vyprávět
jo, já to někdy sleduju i na kamerách
zrovna včera taková jedna tančila na stole, no hele humus
nic sexy a erotického, prostě ožralá baba ![]()