Jak často se chodíte bavit, když jste na RD?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5130
19.7.13 21:50

@Seizdra si piš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.13 21:51

Můj chlap nechodí v týdnu, jelikož vstává do práce, ale není pro něj problém zvednout se jako dnes a jet se projet autem někam a ani nevím kam :cert: že se chce odreagovat a vydýchat z toho, že jsem včera došla o půl hodiny později než jsem řekla že příjdu. Zítra jde do práce a na to není unavený když se jedná o něj a určitě někde sedí s kamarády u nealka ale na to není unavený-spíš řekl, že mi to chce oplatit že se mnou tady nebude sedět po včerejšku. Když jde on na pivo, tak dojde ráno třeba v šest nebo posledně i v devět, stojí to pak za to, celá neděle v čudu. A to vadí zase mě jeho argumentem je, že si to zaslouží když chodí do práce.
Vadí mu to, že chodím v týdnu. Že se nevyspí do práce, tak ho respektuji samozřejmě a dali jsme si režim, že když někam půjdu v týdnu někdy, tak max do jedenácti, ať ho nevzbudím nebo tak (máme dva plus jedna). Včera jsem se zakecala u kamarádky doma (sousedky) a oheň na střeše že jsem došla o půl hodiny později. Jel spát k rodičům, že jsem nedodržela slib…jsem z toho celá špatná. :( co si o mě teď budou myslet že jsem nějaká mrcha co po něm tady buh ví co chce :( a nedopřeje mu klid, podotýkám že po práci si třeba jde lehnout a já se prostě o malýho celý den starám. Beru to jako samozřejmost.
Měli jsme jít dnes na večeři bylo to ode mě překvapení a nešel se mnou, že jsem to pokazila, tak mi to propadlo, celý voucher. Já chápu, že vstává do práce tak proto nechodím déle než do jedenácti a včera jsem přišla o půl hodiny později, že prostě jsme se u ní doma zakecaly… nevím zda se mám omlouvat, nebo zda mám mít svoji hrdost a nenechat si zakazovat takhle v klidu někam chodit bez nějakého opíjení, jen prostě pohoda relax. On to bere tak že on nemůže tak ani já nemůžu ale když jde o víkendu tak prostě může dojít kdy chce a já můsím být sticha. :/
Prostě pokud se mu někdy něco nelíbí dá mi to pořádně sežrat div se neodstěhuje. Já už přestávám všemu rozumět a trápí mě to vnitřně, že třeba máme hezký vztah a kvůli takovým blbostem se pokazí hezký den, dva, tři a začne hádka která nebere konce. Já si nechci nechat nakazovat a přikazovat a jeho argument je, že nechce babu, která chodí v týdnu na pivo. Nebylo to poprvé co mi stropil takovou scénu. Doma se o vše starám, on chodí do práce a na mě je to ostatní. Snažím se jak nejlépe umím. Navíc mi od září začne škola a už to vše skončí tady ty sedánky… bojím se toho, že bude šílet, že se budu o nocích jen učit a nepůjdu spát s ním v jedenáct jak je naše nastolená „večerka“ nepřijde mi to normální a když to s ním chci řešit, tak se zvedá a jde pryč a mele si svoji. Co dělám špatně? Nebo jak to řešit?

• Citovat
  • Upravit
K-Black

@Prcek88 já nemyslela tebe :lol: :hug: jen že to vídám dost často, a fakt je to nehezký pohled.

• Citovat
  • Upravit
4466

Chodím do sauny, do bazenu, na kafe, na víkend ke kamarádce bez obou dětí :dance: :dance: :dance:, ven na procházky, projet se do města. Moc se ho neptám, děti jsou nás obou, žejo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
19.7.13 21:52
@PetiteFillette píše:
Jo a když se stalo, že jsem v týdnu večer ven šla, tak jsem nejdřív počkala, až budou obě děti spát, abych měla jistotu, že bude mít muž klid na tanky :lol: :lol: No ale hlavně taky proto, abych se mohla odreagovat a nemusela myslet na to, co se doma děje, popř. bombardovat chlapa telefonáty, jestli je klid, nebo mě nutně potřebujou.

jé, u vás taky jedou tanky :hug:

u nás je to tak, že můj muž mě pořád nabádá, ať si taky někam zajdu a odreaguju se, že on děti pohlídá. Ale když si chci někam zajít (třeba na nákup :P ), tak mě nabádá, ať se rychle vrátím, a za čtyřicet minut mi telefonuje, kde jsem, že mimino pořád řve a starší ničí domácnost :roll: Holt jeho představa hlídání (dvě spící děti a on střílí tanky) se ne vždy slučuje s realitou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701

Já byla jednou s přítelem, jednou u kamarádky, jednou na koncertě. Jinak chodím dvakrát týdně cvičit, to zabere tak 40 minut. A můj? Ten chodí docela často. Máme malý byt, takže večer si tu nemůže kvůli malému moc vyskakovat a chápu, že toho má z práce nad hlavu, tak ať jde.

• Citovat
  • Upravit
26093

Chodím, ne pravidelně ale občas někam zajdu… Na kafe, nakoupit nebo tak… Většinou to stejné vyjde tak, že do 7 večer jsem doma a děti už zas uspávám já… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
19.7.13 21:53
@Jasněnkaa píše:
@Prcek88 já nemyslela tebe :lol: :hug: jen že to vídám dost často, a fakt je to nehezký pohled.

Já vím, že ne.. :D Jen prostě proč??Jak už mu to mám vysvětlit? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
19.7.13 21:53

Ale dlouho jsem nikam nechodila, když už jsem byla domluvená, že si vyrazím bez dětí na koncert NoName, tři dny před koncertem jsem si opařila celej nárt a bylo z toho prd… Asi řízení osudu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
19.7.13 21:54

@Etcetera78 Jedou. A pěkně mě se.ou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
19.7.13 21:54
@Jasněnkaa píše:

Asi si něco dokazují o těhle ženách bych mohla vyprávět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
19.7.13 21:56
@Prcek88 píše:
Já vím, že ne.. :D Jen prostě proč??Jak už mu to mám vysvětlit? :zed:

nijak, jsi mladá hezká holka, prostě žárlí ;)

• Citovat
  • Upravit
7615
@Jasněnkaa píše:
nebo to je o tom, že valná většina žen se chová, jak to říct slušně :think: jako utržené ze řetězu. Chlast, oblejzání chlapů atd.

Já bych řekla, že hodně žen se chová jako násada na koštěti. To koště drží v rukách chlap…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401

@kate02 Tomu rikam pech :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
19.7.13 21:57
@Prcek88 píše:
Asi si něco dokazují o těhle ženách bych mohla vyprávět :mrgreen:

jo, já to někdy sleduju i na kamerách ;) zrovna včera taková jedna tančila na stole, no hele humus :poblion: nic sexy a erotického, prostě ožralá baba :poblion:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex