Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Scharlota píše:
Já bych řekla, že hodně žen se chová jako násada na koštěti. To koště drží v rukách chlap…
nerozumím
Tak na kafe chodím většinou s dítětem, tak 2× - 3× týdně. Pravidělně chodím s holkama v úterý na obídek, taky s dítětem. Sama jdu večer 1×-2× do měsíce. Mohla bych častěji, ale stále kojím, tak to stejně neni nějaký vášnivý do ranních hodin. manžel chodí v podstatě každý pátek. Už se těším až bude kluk větší a budem zas chodit spolu. Od porodu jsme byli sami večer venku jen 2× a moc nám to chybí ![]()
Malá má skoro 2,5 měsíce a nebyla jsme bez ní ještě nikde,, plně kojím, tekže jsem musela udělat kompromis i ohledně cvičení, byla jsme zvyklá chodit 3× týdně cvičit,, teď chodím 2× týdně na strollering,,, Jsem trochu úskostlivější maminka, takže nějaké pařby, masáže a tak jen tak dlouho nezažiju ![]()
@Jasněnkaa píše:
jo, já to někdy sleduju i na kameráchzrovna včera taková jedna tančila na stole, no hele humus
nic sexy a erotického, prostě ožralá baba
Nejhorší je uplně vožralá ženská, která už není mladoucká a nejkrásnější a dělá tyhle kraviny a to i těm hezkým kočkám nesluší, málokterá ženská je přitažlivá a fajn když je uplně na šrot
No jednou se mi poštěstilo, že jsme se s kamoškou zakecaly moc a došla jsem teda tak že jsem měla nakoupený a ve dvě, tím to začalo tady ty problémy…to přiznám, že mě mrzelo, ale nepočítala jsem že se bude tak hezky sedět a že se to tak vyvrbí…no on mi řekl, že jsem mu to udělala schválně a buh ví s kým jsem tam seděla a takový řeči…a že chodím pořád
no a když tady ty komenty tak pročítám, tak mi nepřijde, že jednou týdně to divný někam jít není. Jsem společenská a potřebuji relax, jdu ven až když malý spinká a mám doma vše udělané…domů chodím potichu a stejně číhá jak nějaký inspektor. ![]()
A když to tak vezmu tak začal víc šílet poté, co jsem shodila dvacet kilo a začala na sobě makat. Tak mi to příjde.
@annkysilkova tak ty máš miminko, tady jde spíš o to, že ty to tak chceš. Píšeš že jsi úzkostlivá maminka. Něco jiného je když by jsi chtěla jít s kamarádkou na kafe a chlap ti řekl, „nikam, máš tu dítě“ jako že je to běžné ![]()
@Blešík píše:
Tak na kafe chodím většinou s dítětem, tak 2× - 3× týdně. Pravidělně chodím s holkama v úterý na obídek, taky s dítětem. Sama jdu večer 1×-2× do měsíce. Mohla bych častěji, ale stále kojím, tak to stejně neni nějaký vášnivý do ranních hodin. manžel chodí v podstatě každý pátek. Už se těším až bude kluk větší a budem zas chodit spolu. Od porodu jsme byli sami večer venku jen 2× a moc nám to chybí
Tak to abych si zašla s přítelem sama mám taky naštěstí dobře zařízené
.Přítel má 18 letou dceru z prvního manželství, která snámi žije a malou pohlídá skoro kdykoliv chceme. Takže já si nemůžu stěžovat.
@Prcek88 píše:
Nejhorší je uplně vožralá ženská, která už není mladoucká a nejkrásnější a dělá tyhle kraviny a to i těm hezkým kočkám nesluší, málokterá ženská je přitažlivá a fajn když je uplně na šrot
jo, vidím že máme na mysli stejný ženský ![]()
@Jasněnkaa píše:
nerozumím
Jak může ženská napsat… „Chlap mě nepustí“… neptám se: Můžu jít dnes večer ven? Oznamuji: Jdu dnes večer ven!
ALe je takových spousta, co je chlap nepustí. A na druhou stranu, máš pravdu, těch tancujích na stolech v baru je dost
něco na tom bude! Mě jen nenapadlo, že jsou to manželky a matky… přístě se na ně kouknu a možná se ovíněná i nasměju ![]()
Tak ja jsem byla jednou asi na 2 hodky kdyz mela mala 3 mesice… Ted je ji rok a zacnu chodit jednou tydne cvicit jinak ne jelikoz stale dost kojim hlavne v noci…
@Anonymní píše:
Nakoupený nemyslím tak jak výše popisujete aby bylo jasno
jsi ve dvě táhla domů nákup jo?
![]()
Holky a když jdete v týdnu, vstávají vaši muži ráno do práce?