Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terien píše:
Ujetý je, vůbec takový vztah s někým udržovat. Jako pusa a prsty hezký, ale mít to jako trvalou náhradu? To opravdu ne.
To už jsem psal výše. Mně přijde divný od toho chlapa vůbec nějaký vztah začínat.
@riccius píše:
To už jsem psal výše. Mně přijde divný od toho chlapa vůbec nějaký vztah začínat.
Tak od chlapů mě nepřekvapí už nic, ale ona by mít rozum mohla
@Liška2014 píše:
Zakladatelko, nechceš se pochlapit a aspoň napsat? Je to ten s čekáním na obřizku nebo má opravdu zdrav. problém?Dost zásadní pro naše reakce…
Presne tak, kdyz dam priklad z rise
zen, tak je rozdil treba pevny hymen a bolest pri pokusu o styk. Nicmene je to rychle vyresitelne drobnym zakrokem u gynekologa a odkladani rok dva by me (byt muz) asi nepotesilo. A naopak treba psychicke zabrany napr. kvuli zneuzivani, coz je beh na dlouhou trat a nelze to uspechat
@terien píše:
Opět nelze, než souhlasit, ale tohle opravdu nevyřeší trapnými vtipy. Jemu se nedivím, že je naštvaný a jí se divím, že s ním vůbec je.
Souhlasim a proto nektere forky netaham do postele a hry na pravdu nechavam jinym
.
Příspěvek upraven 29.07.20 v 11:04
@terien píše:
Tak od chlapů mě nepřekvapí už nic, ale ona by mít rozum mohla
Dobře ty.
Ale já bych zde citoval Wabiho Daňka:
Víš, mužský to taky nemaj lehký,
Kříž je občas s holkama žít.
Víš, mužský to vážně nemaj lehký
Spíš je to tak, že jsme si kvit.
@riccius píše:
Dobře ty.Ale já bych zde citoval Wabiho Daňka:
Víš, mužský to taky nemaj lehký,
Kříž je občas s holkama žít.
Víš, mužský to vážně nemaj lehký
Spíš je to tak, že jsme si kvit.
A tak někdy… možná… ![]()
@ontarova.stara píše:
Je mi to cele nejake povedome. Neni to ten, ktery s tebou jeste nespal (minimalne pres rok) a tvrdi ti, ze si musi nasetrit (tusim) na obrizku?
Není. Tohle je jiná diskuze.
@Anonymní píše:
Není. Tohle je jiná diskuze.
Dobra a jakeho razu je tedy ten problem? Protoze jinak se moc adekvatne poradit neda. A jak dlouho trva vztah?
Ono je opravdu rozdil resit psychicke potize a odkladat drobny lekarsky zakrok. A samozrejme je zasadni i to, jak aktivne se k tomu stavi (aktivne ted nemyslim jen mluveni).
@smarket Jo, řekla jsem, že se můžem třeba jenom mazlit. A já osobně nepotřebuji styk, abych se udělala. Že mě stačí málo. A on, že se mazlit nebude, protože by pak chtěl styk. Asi si řeknete, že já z toho něco budu mít a on ne. Ale tak to není. On se dělá sám a nebo jsem ho už i vyhonila. A já vždycky odejdu s prázdnou.
@Anonymní píše:
@smarket Jo, řekla jsem, že se můžem třeba jenom mazlit. A já osobně nepotřebuji styk, abych se udělala. Že mě stačí málo. A on, že se mazlit nebude, protože by pak chtěl styk. Asi si řeknete, že já z toho něco budu mít a on ne. Ale tak to není. On se dělá sám a nebo jsem ho už i vyhonila. A já vždycky odejdu s prázdnou.
Tohle bych ukoncila a bez pardonu.
Takze erekce a vyvrcholeni je schopny. A sam se necha uspokojit a na tebe se vykasle
?
Holka, holka, to je nejaky dedic imperia, ze se nechas takhle strasne ponizovat??? Vzdyt ty nemas absolutne zadnou sebeuctu, on se necha vyhonit, tebe neudela a jeste chce zaruku vernosti a citi se urazeny. Co to je za jojo?
Promin, ale jsi hloupa, ze na tohle pristoupis a jeste se mu ponizene omlouvas.
Příspěvek upraven 29.07.20 v 11:18
@Anonymní píše:
Tak co je za problém? Má tohle nějaké řešení? Tohle musí být super vztah ![]()
@Anonymní píše:
Já to nechápu. Jsem asi natvrdlý, ale možná to někdo jiný chápe.
A proč on se nechce dostat do stavu, „že by chtěl styk“?
Je to dáno náboženstvím, pohlavní nemocí, jinou nemocí, psychikou?
A jinak dodám, já chci mít partnerku spokojenou, když je důvodem její nespokojenosti něco, co mohu ovlivnit, tak se to snažím řešit.
Věta „asi se budu muset jít vyspat jinam“ není úplně vhodná, protože se dá vyložit dvojím způsobem. Buď tak, že „přitahuješ mě tolik, že nevím, jestli se ovládnu“, nebo tak, že si hodláš hledat náhradníka.
Na druhou stranu, otevírá se Ti tím prostor z toho relativně elegantně vybruslit. ![]()
@Hecate píše:
Věta „asi se budu muset jít vyspat jinam“ není úplně vhodná, protože se dá vyložit dvojím způsobem. Buď tak, že „přitahuješ mě tolik, že nevím, jestli se ovládnu“, nebo tak, že si hodláš hledat náhradníka.Na druhou stranu, otevírá se Ti tím prostor z toho relativně elegantně vybruslit.
Souhlas. Ale to kdyby chtěla, tak nezakládá tuto diskuzi.
@Anonymní píše:
Čtu doplnění.
Takže měním názor. Trvala bych na tom, že jsem tu „hloupou“ větu skutečně myslela tak, že si jdu hledat náhradu.
A začala bych v tomto směru činit patřičné kroky.
@Anonymní píše:
V tom případě se mu už znovu opravdu neomlouvej…