Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ontarova.stara píše:
Tohle bych ukoncila a bez pardonu.
Takze erekce a vyvrcholeni je schopny. A sam se necha uspokojit a na tebe se vykasle?
Holka, holka, to je nejaky dedic imperia, ze se nechas takhle strasne ponizovat??? Vzdyt ty nemas absolutne zadnou sebeuctu, on se necha vyhonit, tebe neudela a jeste chce zaruku vernosti a citi se urazeny. Co to je za jojo?
Promin, ale jsi hloupa, ze na tohle pristoupis a jeste se mu ponizene omlouvas.Příspěvek upraven 29.07.20 v 11:18
@Anonymní píše:
@smarket Jo, řekla jsem, že se můžem třeba jenom mazlit. A já osobně nepotřebuji styk, abych se udělala. Že mě stačí málo. A on, že se mazlit nebude, protože by pak chtěl styk. Asi si řeknete, že já z toho něco budu mít a on ne. Ale tak to není. On se dělá sám a nebo jsem ho už i vyhonila. A já vždycky odejdu s prázdnou.
Fajn, že jsi napsala.
No..tak to je drsný..
Opravdu si myslís, že to je vztah? Nepotřebujem detaily..ale co má za problém?? Infekční?
@Anonymní píše:
@smarket Jo, řekla jsem, že se můžem třeba jenom mazlit. A já osobně nepotřebuji styk, abych se udělala. Že mě stačí málo. A on, že se mazlit nebude, protože by pak chtěl styk. Asi si řeknete, že já z toho něco budu mít a on ne. Ale tak to není. On se dělá sám a nebo jsem ho už i vyhonila. A já vždycky odejdu s prázdnou.
Takze styk mit nemuze, ale honit si ho muze
![]()
By mě zajímalo, co mu teda je.
@TopSecret píše:
Takze styk mit nemuze, ale honit si ho muze![]()
To by mě taky dost zajímalo.
@riccius píše:
Jestli je to Radovan Vítek mladší, nebo Anička Kellnerová. Tak to stojí za chvilku odříkání.
Presne tudy se ubiraly i me myslenky
. Mlady Komarek, pripadne hrich Jardy Jagra z mladi, dalo by se to vyresit koupi vibrouse a satisfyeru.
Jestli je to Vomacka z Libne, tak nebrat.
@ivašot. píše:
To by mě taky dost zajímalo.
Zrejme to bude Tajemství šéfkuchaře. ![]()
@TopSecret @ivašot. Souhlas…i infekce se dá řešit..zakladatelka se do toho zamotala…
@TopSecret píše:
Takze styk mit nemuze, ale honit si ho muze![]()
@Liška2014 @TopSecret Pohlavní nemoc. Od nikoho to chytit nemohl. Už to jednou v minulosti měl. Jeho ex taky šli na testy a ani jedna to neměla.
@Anonymní píše:
Nepsala jsi, ze to s tebou mysli dobre??? Jako vazne???
Spis to vypada, ze vzdy budes odchazet s prazdnou a on bude mit vzdy pocit, jakej je spravnak. A nejen v sexu.
@Anonymní píše:
@Liška2014 @TopSecret Pohlavní nemoc. Od nikoho to chytit nemohl. Už to jednou v minulosti měl. Jeho ex taky šli na testy a ani jedna to neměla.
Nekecá on ti náhodou tak trochu?
@Anonymní píše:
Dobre a na jazyku a prstech ma co, ze mu to brani te udelat?
@Anonymní píše:
To pořád nevysvětluje, proč se nemůže věnovat i Tobě, OMG.
@Lenka_Hal píše:
Nepsala jsi, ze to s tebou mysli dobre??? Jako vazne???Spis to vypada, ze vzdy budes odchazet s prazdnou a on bude mit vzdy pocit, jakej je spravnak. A nejen v sexu.
On to s ní myslí dobře: nechce ji nakazit pohlavní nemocí ![]()
@ivašot. píše:
On to s ní myslí dobře: nechce ji nakazit pohlavní nemocí
Nechce ji nakazit pohlavní nemoci, kterou si jeho tělo vytváří samo.
Zakladatelko, kondom mu nic neříká? ![]()
Kdyby o tebe stal, tak se snaží, abys z toho měla něco i ty.
je sobec.