Jak to spravit po hloupé větě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3533
29.7.20 11:25
@ontarova.stara píše:
Tohle bych ukoncila a bez pardonu.
Takze erekce a vyvrcholeni je schopny. A sam se necha uspokojit a na tebe se vykasle :mrgreen:?
Holka, holka, to je nejaky dedic imperia, ze se nechas takhle strasne ponizovat??? Vzdyt ty nemas absolutne zadnou sebeuctu, on se necha vyhonit, tebe neudela a jeste chce zaruku vernosti a citi se urazeny. Co to je za jojo?
Promin, ale jsi hloupa, ze na tohle pristoupis a jeste se mu ponizene omlouvas.Příspěvek upraven 29.07.20 v 11:18
:-)
Jestli je to Radovan Vítek mladší, nebo Anička Kellnerová. Tak to stojí za chvilku odříkání.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
29.7.20 11:27
@Anonymní píše:
@smarket Jo, řekla jsem, že se můžem třeba jenom mazlit. A já osobně nepotřebuji styk, abych se udělala. Že mě stačí málo. A on, že se mazlit nebude, protože by pak chtěl styk. Asi si řeknete, že já z toho něco budu mít a on ne. Ale tak to není. On se dělá sám a nebo jsem ho už i vyhonila. A já vždycky odejdu s prázdnou.

Fajn, že jsi napsala.

No..tak to je drsný..

Opravdu si myslís, že to je vztah? Nepotřebujem detaily..ale co má za problém?? Infekční?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
29.7.20 11:28
@Anonymní píše:
@smarket Jo, řekla jsem, že se můžem třeba jenom mazlit. A já osobně nepotřebuji styk, abych se udělala. Že mě stačí málo. A on, že se mazlit nebude, protože by pak chtěl styk. Asi si řeknete, že já z toho něco budu mít a on ne. Ale tak to není. On se dělá sám a nebo jsem ho už i vyhonila. A já vždycky odejdu s prázdnou.

Takze styk mit nemuze, ale honit si ho muze 8o 8o
By mě zajímalo, co mu teda je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
29.7.20 11:30
@TopSecret píše:
By mě zajímalo, co mu teda je.

To by mě taky dost zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
29.7.20 11:33
@riccius píše: :-)
Jestli je to Radovan Vítek mladší, nebo Anička Kellnerová. Tak to stojí za chvilku odříkání.

Presne tudy se ubiraly i me myslenky :mrgreen:. Mlady Komarek, pripadne hrich Jardy Jagra z mladi, dalo by se to vyresit koupi vibrouse a satisfyeru.
Jestli je to Vomacka z Libne, tak nebrat.

• Citovat
  • Upravit
12834
29.7.20 11:34
@ivašot. píše:
To by mě taky dost zajímalo.

Zrejme to bude Tajemství šéfkuchaře. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288

@TopSecret @ivašot. Souhlas…i infekce se dá řešit..zakladatelka se do toho zamotala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
@TopSecret píše:
By mě zajímalo, co mu teda je.
:mrgreen: to je záhadná nemoc, léčba je na roky :mrgreen:. pak ta partnerka odejde a té další to řekne taky at je trpělivá. To bych se ho nedotkla ani klackem. klackem jo, po hlavě :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.20 11:36

@Liška2014 @TopSecret Pohlavní nemoc. Od nikoho to chytit nemohl. Už to jednou v minulosti měl. Jeho ex taky šli na testy a ani jedna to neměla.

• Citovat
  • Upravit
26583
29.7.20 11:37
@Anonymní píše:

Nepsala jsi, ze to s tebou mysli dobre??? Jako vazne??? 8o Spis to vypada, ze vzdy budes odchazet s prazdnou a on bude mit vzdy pocit, jakej je spravnak. A nejen v sexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
29.7.20 11:37
@Anonymní píše:
@Liška2014 @TopSecret Pohlavní nemoc. Od nikoho to chytit nemohl. Už to jednou v minulosti měl. Jeho ex taky šli na testy a ani jedna to neměla.

Nekecá on ti náhodou tak trochu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
29.7.20 11:38
@Anonymní píše:

Dobre a na jazyku a prstech ma co, ze mu to brani te udelat?

• Citovat
  • Upravit
12746
@Anonymní píše:

To pořád nevysvětluje, proč se nemůže věnovat i Tobě, OMG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
@Lenka_Hal píše:
Nepsala jsi, ze to s tebou mysli dobre??? Jako vazne??? 8o Spis to vypada, ze vzdy budes odchazet s prazdnou a on bude mit vzdy pocit, jakej je spravnak. A nejen v sexu.

On to s ní myslí dobře: nechce ji nakazit pohlavní nemocí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
29.7.20 11:41
@ivašot. píše:
On to s ní myslí dobře: nechce ji nakazit pohlavní nemocí :mrgreen:

Nechce ji nakazit pohlavní nemoci, kterou si jeho tělo vytváří samo.

Zakladatelko, kondom mu nic neříká? 8o
Kdyby o tebe stal, tak se snaží, abys z toho měla něco i ty. :zed: je sobec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí