Jak to spravit po hloupé větě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59426
29.7.20 11:42
@Anonymní píše:
@Liška2014 @TopSecret Pohlavní nemoc. Od nikoho to chytit nemohl. Už to jednou v minulosti měl. Jeho ex taky šli na testy a ani jedna to neměla.

A jaká? Kdy bude vyléčen? Pohlavní nemoc chytil ze vzduchu? Vždyt je to blbost :lol:. ale zní to pěkně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
29.7.20 11:43
@Anonymní píše:
@Liška2014 @TopSecret Pohlavní nemoc. Od nikoho to chytit nemohl. Už to jednou v minulosti měl. Jeho ex taky šli na testy a ani jedna to neměla.

Hele, jsi anonymní, tak sem hoď, co to je, ať se poučíme. Je to HIV?
Protože jinak mě nenapadá žádná, která by se dala přenést jinak než pohlavním stykem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.20 11:45

@TopSecret Ano, přesně to jsem mu řekla. Od čeho se dělají kondomy. Ne jenom kvůli nechtěnému těhotenství, ale i z jiného důvodu. Že to prý nechce riskovat. Prsty a jazyk má, ale pak by hrozně chtěl zasunout.

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
29.7.20 11:46

Tak pozor, pokud neni zakladatelka uplny mimon, tak je ten borec sakra dobrej a POPRVE TO POUZIJI-manipulator :mrgreen:. Chlap s ni pres rok nespi, nikdy s ni nespal, necha se vyhonit, ale ji se ani nedotkne. A ma vzacnou pohlavni chorobu, ktera je tajnejsi a zahadnejsi nez Mynarova statni proverka. A zakladatelka mu musi zachovavat prisnou vernost a plazit se po brise s omluvou k urazenemu sobeckovi, kdyz pripusti, ze by mela chut na sex.
Dobre on.

Příspěvek upraven 29.07.20 v 11:47

• Citovat
  • Upravit
12834
29.7.20 11:46
@Anonymní píše:
@TopSecret Ano, přesně to jsem mu řekla. Od čeho se dělají kondomy. Ne jenom kvůli nechtěnému těhotenství, ale i z jiného důvodu. Že to prý nechce riskovat. Prsty a jazyk má, ale pak by hrozně chtěl zasunout.

8o 8o 8o hele ten tě taha za nos. On nechce kondom. 8o od čeho jinyho by to teda bylo. Takže je HIV pozitivní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
29.7.20 11:47
@ontarova.stara píše:
Tak pozor, pokud neni zakladatelka uplny mimon, tak je ten borec sakra dobrej a POPRVE TO POUZIJI-manipulator :mrgreen:. Chlap s ni pres rok nespi, nikdy s ni nespal, necha se vyhonit, ale ji se ani nedotkne. A ma vzacnou pohlavni chorobu, ktera je tajnejsi a zahadnejsi nez Mynarova statni proverka. A zakladatelka mu musi zachovavat prisnou vernost a plazit se po brise k urazenemu sobeckovi, kdy pripusti, ze by mela chut na sex.

Mynarova státní proverka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
29.7.20 11:48
@TopSecret píše:
8o 8o 8o hele ten tě taha za nos. On nechce kondom. 8o od čeho jinyho by to teda bylo. Takže je HIV pozitivní?

No ale to by pak nemělo řešení, protože HIV pozitivní bude už vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
@Anonymní píše:

A jeho chteni/nechteni je dulezitejsi nez tvoje???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
@ontarova.stara píše:
Tak pozor, pokud neni zakladatelka uplny mimon, tak je ten borec sakra dobrej a POPRVE TO POUZIJI-manipulator :mrgreen:. Chlap s ni pres rok nespi, nikdy s ni nespal, necha se vyhonit, ale ji se ani nedotkne. A ma vzacnou pohlavni chorobu, ktera je tajnejsi a zahadnejsi nez Mynarova statni proverka. A zakladatelka mu musi zachovavat prisnou vernost a plazit se po brise k urazenemu sobeckovi, kdy pripusti, ze by mela chut na sex.

Jsi mi připomněla:
Dotaz do Brava:
Ahoj, jmenuji se Jana a je mi 16 let. Před nedávnem jsem začala se svým přítelem, kterého velmi miluji, sexuálně žít. A mám takovýto problém: Můj přítel, který už má zkušenosti, mi vysvětlil, že ženy mají v krku za mandlemi B-bod, který po speciální stimulaci vyvolává bouřlivý, vícenásobný, neskutečně dlouhý a silný orgasmus. A tato speciální technika dráždění vzpomínaného bodu se jmenuje deepthroat (z překladu hluboké hrdlo). Jde o to, že žena si zasune partnerův penis hluboko (až po kořen) do krku a takovýmto způsobem se dráždí. Můj problém je v tom, že i když jsem se velmi, opravdu velmi snažila, z nějakého důvodu si ho nemůžu celý zasunout, protože se mi začíná zvedat žaludek. Očividně se nemůžu k tomu správnému bodu dopracovat. Umíte mi poradit, jak na to? Děkuji.

Odpověď: Zlatou medaili tomu chlapci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
@Anonymní píše:

Tak dlouho?? Ok…to bych vzala, ale s komdomem by to snad nevadilo ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
29.7.20 11:49
@ontarova.stara píše:
Tak pozor, pokud neni zakladatelka uplny mimon, tak je ten borec sakra dobrej a POPRVE TO POUZIJI-manipulator :mrgreen:. Chlap s ni pres rok nespi, nikdy s ni nespal, necha se vyhonit, ale ji se ani nedotkne. A ma vzacnou pohlavni chorobu, ktera je tajnejsi a zahadnejsi nez Mynarova statni proverka. A zakladatelka mu musi zachovavat prisnou vernost a plazit se po brise s omluvou k urazenemu sobeckovi, kdyz pripusti, ze by mela chut na sex.
Dobre on.Příspěvek upraven 29.07.20 v 11:47

Talent se mu uprit neda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
29.7.20 11:49
@Anonymní píše:
:mrgreen: :mrgreen: a Ty mu vše věříš? hlavně že mu ho vyhoníš, příště řekni že nechceš nic riskovat. jak se léčí :mrgreen:. To by člověk nevěřil co vše se dá nakecat :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
29.7.20 11:52
@Anonymní píše:

Nic proti. Představa, že vedle mě sedí/leží holka, která je strašně nadržená, z nadrženosti je frustrovaná, ale kvůli mně se ovládá a trpí, je hezká. Ale chybí tam ta druhá část, kdy tam leží úplně stejně pak totálně uspokojená.
Asi chlapce bere pouze ta první část.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
29.7.20 11:53
@ivašot. píše:
No ale to by pak nemělo řešení, protože HIV pozitivní bude už vždycky.

No a to jde :mrgreen: je dobrej manipulátor. Proč on by se snažil, kdyz je dobrej pohádkar.
Přece se nebude obtěžovat s přítelkyní. On je hotovej a to je nejdulezitejsi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
29.7.20 11:54

Nezlob se zakladatelko, ale ty mu to fakt zeres? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie