Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Nevím co mám dělat. Nejraději bych si za to nafackovala. Ale chápu i jeho, každý chlap by se zachoval asi stejně.
Mám přítele, včera jsem spolu probírali vztahy a došlo i na nás. Svěřila jsem se mu, že mě stále více trápí, že jsme spolu dosud nespali (zdravotní problémy) a on, že to se mnou myslí dobře, což chápu. Ale když máte partnera, tak je to horší vydržet, než když jste sami. Nechtěla jsem mu to říct, ale on to CHTĚL vědět, když už jsem to nakousla, jinak by byl ještě víc naštvaný, kdybych mu to neřekla, protože by si myslel bůh ví co. Tak jsem mu řekla (ze srandy), že se asi budu muset jít vyspat jinam. Na to mi řekl, že už musí jít domů. Že na to se nedá nic říct. Což chápu, ale chtěl to vědět.
Už se mi dva dny neozval a nevím, zda se teda se mnou rozešel, či co. Bombardovat zprávami ho nechci. Ještě chci podotknout, že nám není -náct, ale kolem 30. A nechtěla jsem mu to říct, protože už dřív mi řekl, že kdyby ho jeho přítelkyně podvedla, tak rozchod. Nevim, co bylo lepší říct či neříct. Obojí vyšlo nastejno. Co myslíte, je nějaká možnost na nápravu?
Tak ono mu to muselo udělat fakt radost,
když zmiňuješ citlivý zdravotní problém. Dá se pochopit, že to v této situaci nevzal. Kdyby to bylo naopak, taky by ses možná nezasmála. Nevím, jak je to dlouho, cos mu to řekla, ale já bych to teď nechala chvíli být, ať se to nerozmazává.
@Liška2014 Ústy jo, ale rukama snad ne.
Navíc, pokud mu ona honí bimbase bez kondomu, tak se taky vystavuje riziku nákazy. No nevím no, logika v jeho uvažování nějak pokulhává… Že by byl prachsprostě vychcanej? Dost by mě zajímalo, co je za tím.
Latentní homosexuál? Erektilní dysfunkce? Úchyl, teda pardon libůstkář?
@Hecate zásadní je to..že tu člověk neví, co je a není pravda…skoro všechny diskuse jsou anonymní, tedy..je to vůbec pravda?? Nebo jen snaha držet emimi…v tom vidím problém
@Hecate píše:
@Liška2014 Ústy jo, ale rukama snad ne.Navíc, pokud mu ona honí bimbase bez kondomu, tak se taky vystavuje riziku nákazy. No nevím no, logika v jeho uvažování nějak pokulhává… Že by byl prachsprostě vychcanej? Dost by mě zajímalo, co je za tím.
Latentní homosexuál? Erektilní dysfunkce? Úchyl, teda pardon libůstkář?
Presne tak, navic tam jde o to, ze ji neodmita kvuli strachu z nakazy pri pettingu, ale protoze on by pak mel chut na sex.
To je jako drzet dietu a pro jistotu nedat najist cele rodine. Respektive nakoupit si sve jidlo a ostatni nutit kompletne susit pusu.
@ontarova.stara píše:
Tohle bych ukoncila a bez pardonu.
Takze erekce a vyvrcholeni je schopny. A sam se necha uspokojit a na tebe se vykasle?
Holka, holka, to je nejaky dedic imperia, ze se nechas takhle strasne ponizovat??? Vzdyt ty nemas absolutne zadnou sebeuctu, on se necha vyhonit, tebe neudela a jeste chce zaruku vernosti a citi se urazeny. Co to je za jojo?
Promin, ale jsi hloupa, ze na tohle pristoupis a jeste se mu ponizene omlouvas.Příspěvek upraven 29.07.20 v 11:18
Měla bys dělat vztahovou koucku
![]()
@MaxBlack píše:
Měla bys dělat vztahovou koucku![]()
To je Ontarova skola, to je vztahovy kouc a mentalni opora celeho EM. Jeho nesmrtelna rada „neblafat, smekat a neco dobryho uvarit“ uz zachranila nejeden vztah pred rozpadem.
@riccius píše:
Hele, jsi anonymní, tak sem hoď, co to je, ať se poučíme. Je to HIV?
Protože jinak mě nenapadá žádná, která by se dala přenést jinak než pohlavním stykem.
Ne, není to HIV. Jsou i jiné, jako např. kapavka, syfilis, chlamydie… Nebudu to tady rozebírat. Ano, primárně pohlavním stykem. Ale poučím, může to být i třeba z bazénu, společné sprchy, sauna nebo i kapénkově. Nejhorší je, že probíhá bezpříznakově. Ano příznaky jsou, jako u každé nemoci, ale to až v dalším stádiu. A může se zaměnit i s jinou nemocí.
@Anonymní píše:
Ne, není to HIV. Jsou i jiné, jako např. kapavka, syfilis, chlamydie… Nebudu to tady rozebírat. Ano, primárně pohlavním stykem. Ale poučím, může to být i třeba z bazénu, společné sprchy, sauna nebo i kapénkově. Nejhorší je, že probíhá bezpříznakově. Ano příznaky jsou, jako u každé nemoci, ale to až v dalším stádiu. A může se zaměnit i s jinou nemocí.
Nicmene to stale neni omluvou pro to, ze se necha obslouzit (a nema strach z nakazy, ze), na tebe nesahne a jeste se citi citove raneny
, ze jsi nadrzena.
Tobe to neprijde sobecke?
Ty kokso, co je to za nemoc?
Pohlavní choroba nepřenesená pohlavním stykem? To mě napadá snad jen syfilis, ten se dá přenést slinami.
@divine woman píše:
Ty kokso, co je to za nemoc?![]()
Pohlavní choroba nepřenesená pohlavním stykem? To mě napadá snad jen syfilis, ten se dá přenést slinami.
Ale vyhonenim s happyendem evidentne nic nehrozi
.
@ontarova.stara píše:
To je Ontarova skola, to je vztahovy kouc a mentalni opora celeho EM. Jeho nesmrtelna rada „neblafat, smekat a neco dobryho uvarit“ uz zachranila nejeden vztah pred rozpadem.
Nějak se pořád v tom Ontarovi ztrácím ![]()
Mám vzdáleně trošku podobný problém, tak jsem zvědavý na názory. ![]()
@Liška2014 v mobilu nemám data takže to je ok, ale Vali kdy půjdeme na ten nákup. bylo mne divné že chce tak na nákup
Chipsy, kobliha
. jen nevím proč si vybrala slaninové když uzeniny nejí ![]()