Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Liška2014 píše:
@Hecate zásadní je to..že tu člověk neví, co je a není pravda…skoro všechny diskuse jsou anonymní, tedy..je to vůbec pravda?? Nebo jen snaha držet emimi…v tom vidím problém
S tímhle přístupem je asi lepší diskuze vůbec nečíst a nepřispívat do nich.
@divine woman píše:
Ty kokso, co je to za nemoc?![]()
Pohlavní choroba nepřenesená pohlavním stykem? To mě napadá snad jen syfilis, ten se dá přenést slinami.
Me přijde zase divny, ze zakladatelka u toho dělá takový tanečky.
Jo, má syfilis/chlamydie. Tečka. A nedělat z toho kovbojku. Chlamydie jdou léčit antibiotiky, ne?
většina nemoci. ![]()
Spíš bych to viděla, že vede dvojí život a zakladatelku má jen jako naivní hracku ![]()
@divine woman píše:
Ty kokso, co je to za nemoc?![]()
Pohlavní choroba nepřenesená pohlavním stykem? To mě napadá snad jen syfilis, ten se dá přenést slinami.
No chlamydie, co by to bylo ![]()
Možná má hrůzu že když ho do ní strčí že tam zmizí tak raději žádný sex
by mne zajímalo jak se taková choroba dlouho léčí ![]()
@Hecate píše:
No chlamydie, co by to bylo
no jenže i chronický chlamydie by se měly vyléčit antibiotikama (dva měsíce?
), né rok a půl. A po zaléčení pro prevenci používat kondom do kontrolních testů, když už by teda byla obava z opětovného vrácení infekce.
@Mar__tanka1983 Nikdo tu nemluvil o roce a půl. Kde jsi to vzala. Bral antibiotika, viděla jsem je, takže nekecá. Dva týdny. A za dva měsíce má jít na kontrolu. Jsme spolu asi 3 měsíce. Nevím, kdy přesně jsem spolu začli chodit. Před tím, než jsem ho poznala jsem asi 2 měsíce neměla sex a pak jsem byla nemocná 1 měsíc plus karanténa. Takže něco přes půl roku jsem bez sexu. Jak už jsem psala, ani jsem neměla chut, když jsem byla single. Ale teď…
@Hecate ok..ztráta času..jdu dělat něco smysluplného. Třeba se opalovat ![]()
@Anonymní píše:
Ne, není to HIV. Jsou i jiné, jako např. kapavka, syfilis, chlamydie… Nebudu to tady rozebírat. Ano, primárně pohlavním stykem. Ale poučím, může to být i třeba z bazénu, společné sprchy, sauna nebo i kapénkově. Nejhorší je, že probíhá bezpříznakově. Ano příznaky jsou, jako u každé nemoci, ale to až v dalším stádiu. A může se zaměnit i s jinou nemocí.
No to si nás teda poučila. Taky Tě poučím, sprcha, sauna atd je často u pohlavních nemocí synonymum pro náhodný dovolenkový sex.
@brisco píše:
No to si nás teda poučila. Taky Tě poučím, sprcha, sauna atd je často u pohlavních nemocí synonymum pro náhodný dovolenkový sex.
@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983 Nikdo tu nemluvil o roce a půl. Kde jsi to vzala. Bral antibiotika, viděla jsem je, takže nekecá. Dva týdny. A za dva měsíce má jít na kontrolu. Jsme spolu asi 3 měsíce. Nevím, kdy přesně jsem spolu začli chodit. Před tím, než jsem ho poznala jsem asi 2 měsíce neměla sex a pak jsem byla nemocná 1 měsíc plus karanténa. Takže něco přes půl roku jsem bez sexu. Jak už jsem psala, ani jsem neměla chut, když jsem byla single. Ale teď…
ježiš, kde sem vzala ten rok a půl, když si to nenapsala ty? joooo, pardon, teď sem proletěla celou diskusi zpětně ještě jednou, to zmínila jiná uživatelka (jiný případ, a že spolu chodili přes rok) a blbě se mi to spojilo. ![]()
Jinak ale to ostatní celkem platí - že uznávám, že to bylo netaktní, na druhou stranu, jeslti je takovej hysterka…
Sám by se měl nad sebou zamyslet a né se takhle urážet…
@brisco píše:
Upřímně se taky domnívám, že tyhle přenosy jsou opravdu spíš výjimkou.
Zakladatelko, nejspíš šlo o nějakej jednorázovej úlet a stydí se to říct (já to vlastně celkem chápu).Ale pokud je teda na místě opatrnost, tak byste neměli používat stejný ručníky atp.
A od něj je prostě sprostý, že od tebe si nechá vyhonit a ty máš smůlu…možnosti tu jsou a jestli to blokuje, protože je mu to „nepohodlný“, tak je pěknej sobec a tu zlomyslnou poznámku o tom, že si skočíš jinam, si tak trochu zasloužil ![]()
@Anonymní píše:
A tobě se neekluje člověk s pohlavní nemocí? V sauně to nechytil, to je tutovka.
@Anonymní píše:
Jako, ze te neudela ani rukou ti je fakt bridil… Po uvodnim prispevku jsem ti chtel napsat, ze jsi fakt priserna
Ale jak jsi napsala, ze sam se necha, ale tebe necha na suchu.. Tak si to blbecek zaslouzil.
Co mám teda dělat? Ze začátku jste mi radili omluvit se mu a teď mi radíte…ehm, že si to zasloužil? Takže…