Jak trávíte čas u přítele, u kterého nebydlíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2205
12.6.16 21:53
@Anonymní píše:
Spíš mám pocit, že bych ho musela do všeho kopat. Dokonce řekl, že potřebuje dril - povely, kdy vstávat, kdy jít spát :zed: no přece mu nebudu říkat, kdy má jít spát.

Tak to by mi taky vadilo. Kam ho postavíš, tam stojí ještě za rok. Co s takovým zakladatelko? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
@Anonymní píše:
Spíš mám pocit, že bych ho musela do všeho kopat. Dokonce řekl, že potřebuje dril - povely, kdy vstávat, kdy jít spát :zed: no přece mu nebudu říkat, kdy má jít spát.

Tak to by mi taky vadilo. Kam ho postavíš, tam stojí ještě za rok. Co s takovým zakladatelko? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
@Anonymní píše:

No, pro tebe to je jako dalsi dite a to logicky matka od deti v zivote nechce, potrebuje chlapa co ji podpori a se kterym cas bude mit smysl.
ALe, treba by te chvili bavilo delat dominu, neni on tak trosku submisivni? :D

• Citovat
  • Upravit
2205
12.6.16 21:54
@Anonymní píše:
nekvalifikovaný

Takže se základkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
12.6.16 21:55
@Anonymní píše:
nekvalifikovaný

Hele a cim ti imponuje, proc s nim vlastne jsi?
Je chytry, vtipny, starostlivy? (to posledni asi moc ne) Nezni mi jako nejaka zivotni jistota, nezni mi ani jako pomoc, ani clovek co te vnima.. Co ti tento vztah dava? :)

• Citovat
  • Upravit
27265
12.6.16 21:55
@Anonymní píše:

a měl to tak vždycky? Tzn před smrtí manželky?
Hele já bych asi šla od toho. Jako u nás doma většinu výletů taky organizuju já, ale tohle by bylo moc i na mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
12.6.16 21:57
@Bora-Bora píše:
promin, ale po 2 letech už bys měla mít jasno. Přijde mi, že od něj čekáš, že bude investovat, ale sama nehodláš nic. Já jsem se svým přítlem kratší dobu, děti se znají, budeme se k sobě stěhovat a už ted se bavíme o tom, jak to u něj předěláme a já vyšperkuju podle svého vkusu. Neměla bych ani problém, aby se on nastěhoval ke mě, ale takhle to je nejlepší. Oba máme barák

To je tak, když jsou na tom dva tak nějak stejně. Oni evidentně ne. Ona se nechce dělit, což teda tak nějak chápu, protože on je opravdu jak mouchy snězte si mě a on by nejradši přišel k hotovému, to že nezná děti, ani její bydlení je podle mě jen důkaz toho, že toto cítila už od začátku z něj a doufala, že se to změní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
12.6.16 21:59
@Anonymní píše:
Varit se u něj nedá, jídlo mu vozím. Tam se dá jen ležet v posteli nebo sedět na kraji gauče a koukat, jak on kouká do PC.
Pořád ho někam tahám (plavat, výlety, na jedno), ale je to únavné a nedá se to vždy.Spíš jsem se chtěla zeptat, jestli ten váš byl ochoten sám od sebe zorganizovat byt, když jste mu třeba řekly, že se vám tam nelíbí.

Jo byl, i kazdy kluk v puberte kvuli me prestavoval pokoj nebo se to proste upravovalo tak, aby bylo pohodli pro oba. Ono je to normalni, ze kdyz jsou dva proste se to trosku upravi, zmeni, najde se nejaka moznost at jsou oba spokojeni :)

• Citovat
  • Upravit
2205
12.6.16 21:59
@Anonymní píše:
Varit se u něj nedá, jídlo mu vozím. Tam se dá jen ležet v posteli nebo sedět na kraji gauče a koukat, jak on kouká do PC.
Pořád ho někam tahám (plavat, výlety, na jedno), ale je to únavné a nedá se to vždy.Spíš jsem se chtěla zeptat, jestli ten váš byl ochoten sám od sebe zorganizovat byt, když jste mu třeba řekly, že se vám tam nelíbí.

Začínali jsme spolu od začátku, takže jsme organizovali společně a já prostě nejsem taková, že když něco řeknu, tak nečekám, že se ze mě někdo posadí na zadek. Musíš taky přeci přiložit ruku k dílu. Což neděláš, protože prostě z něj toho cítíš už od začátku. Promiň, ale tento vztah podle mě nemá smysl, pokud se na to oba dva nezačnete dívat trošku jinak a hlavně společně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
12.6.16 22:00
@Anonymní píše:
vyučený

Tak to zas tak nekvalifikovaný není :nevim: pokud umí nějaké řemeslo a je dobrý, tak se dá dobře uživit, musí se chtít a to je u něj ten hlavní problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
12.6.16 22:01
@Anonymní píše:
asi jo, ona ho podle občasných zmínek komandovala a rozkazovala

Tak asi to potřebuje no a ty na to nejsi :nevim: to je dost zásadní problém do budoucna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
12.6.16 22:03
@Anonymní píše:
Chápu, že asi hloupá otázka, ale zvažuju rozchod a nevím, jestli třeba nejsem zbytečně zasedlá. A anonymně, stydím se.
Mám přítele, nebydlíme spolu. Má hrozně malý byt, v původním stavu jak žil se svojí druhou ženou. Kuchyně spojená s „koupelnou“ a bez dveří (snáším opravdu špatně). Koupelna je jen vana a pračka. nic víc. Kuchyň jen sporák, lednice a skříň. Žádné sezení, žádný stůl - není místo. Jí se v obýváku u dvojgauče a stolu, na kterém má pořád počítač, přes který kouká na TV. A pak je miniložnice. Já se v bytě necítím, mockrát jsem u to řekla, nic s tím neudělal a ani nehodlá. Takže se tam snažím trávit minimum času. Kolikrát bych si třeba sedla pohodlně a koukala na TV, jsem unavená - nejde to, není kam. Do kina on nechce jít, protože tam nic nedávají. Takže jdeme do restaurace na jedno, o víkendu občas delší procházka. I jemu je to málo, takže navrhnul, že bychom mohli jít na procházku do parku. Ale já to beru jako ztrátu času. V bytě se nic dělat nedá, on nesportuje, fakt se dá jen chodit na ty procházky. Nějakou dobu jsem se to snažila vydržet, o víkendech ho tahat mimo město (abych nemusela být v tom bytě). ale už to nedávám.
Jak trávíte čas s přítelem, s kterým nebydlíte? Přizpůsobil vám třeba trochu byt?

A proč nejste u tebe, když u něj se ti nelíbí. Můj partner bydlí u mně, v garsonce, takže ještě menší, i když asi pohodlnější než popisuješ, nic kromě nezbytného kompromisu kvůli malému protoru jsem nic přizpusobit nemusela a asi by mi to dost vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
12.6.16 22:04
@Bora-Bora píše:
Já to nezpochybňuju, ale nechápu, rpoč by on měl něco měnit podle ní a pro ní, když on jí ani nestojí za to, aby ho vzala za dva roky k sobě. On musí mít pocit, že ona s ním nepočítá a tak se nedivím, že neinvestuje. Ani peníze, ani snahu a iniciativu.

Jj, vím, že to nezpochybňuješ, to asi blbě vyznělo a souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
12.6.16 22:05
@Anonymní píše: Řemeslo už nedělá strašně dlouho. Taky jsem si myslela, když začal mluvit o společném bydlení, že třeba řekne, nemám naspořeno, ale budu chodit v sobotu na fušky, abych něco vydělal. Čas má, jen sedí celý den u PC (já taky musím fungovat doma).

A co na tom pc dělá? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
12.6.16 22:05
@Bora-Bora píše:
Já to nezpochybňuju, ale nechápu, rpoč by on měl něco měnit podle ní a pro ní, když on jí ani nestojí za to, aby ho vzala za dva roky k sobě. On musí mít pocit, že ona s ním nepočítá a tak se nedivím, že neinvestuje. Ani peníze, ani snahu a iniciativu.

Ale nemusi prece investovat do ni, ale mit okolo sebe prijemne misto k ziti je super ne? Co znam chlapy, tak se jim v neporadku hrozne blbe zije. Brachu dere neumyte nadobi, partner nesnasi takove ty prekazky typu hromada obleceni a tak. I ja mam radeji vzdusnejsi prostredi a i kdyby se mnou stokrat ten druhy nepocital, tak sve bydleni budu chtit mit prijemne ne pelech :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky