Jak trávíte čas u přítele, u kterého nebydlíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Papuchalka
12.6.16 22:48
@Anonymní píše:
To je další věc. Má 4, jsou velké, ale už je 10 let neviděl. Asi třikrát jsem se ptala, verze se trochu liší, problém byla ta jeho druhá žena. A s tou druhou děti neměli.
Nabádala jsem ho, aby je kontaktoval, nechce, že prý ho urazily :zed: To že se s nimi nestýká je pro mě hodně blikající světlo.

On zni jako hodne zatvrzely clovek, rozestaveni bytu chce mit stejne. Tve veci uklizi, deti ho urazily (vazne si nedovedu predstavit co by dite muselo udelat, mam malou fantazii). Prizpusobovat se nechce (v aktivite). Mozna jsem prehledla, co ze ti ten vztah dava :/

• Citovat
  • Upravit
29350
12.6.16 23:08
@Anonymní píše:
Chvilku trvá, než člověka prohlédnete, kor když spolu nebydlíte. A taky jsem si myslela, že ho trochu víc rozhýbu. Náhodou řadu aktivit začal se mnou dělat. A začal navrhovat, kam třeba jít, jet a tak. Ale já to cítím jako takový jalový, takový protýkání času nebo nevím jak to nazvat. On se přizpůsobuje, já vymýšlím. Zkoušela jsem to i naopak, nemám problém se přizpůsobit, ale to jeho vymýšlení je docela problém. Přizpůsobím se, když mi to něco přinese, ale dvouhodinové chození po parku je pro mě bezduchá činnost.
A to bydlení je teda :zed:

tak většinou je v páru jeden větší tahoun než druhý, těch stejně akčních je spíš méně, když si vezmu lidi v okolí… u nás je to sice tak nějak vyrovnané, protože máme hodně společných zájmů, ale třeba já navrhnu a realizace a naplánování podrobností je na manželovi… nijak mu to nevadí, že tak vlastně „odpracuje“ větší kus než já… s prťaty taky občas chodíme dvě hodiny po parku, zajdeme třeba u toho na kofolu a zmrzlinu, ale jako bezduchou činnost to nevidím, aspoň je čas si popovídat, děti většinou poskakují o kus před námi… nebo se dá jít třeba za město, do lesa, do polí, fotit kytky…
Myslím, že u vás to nemá moc řešení… po dvou letech žena předpokládá, že se to někam posune a společné bydlení je začátek… ale chlap asi moc nechce (hlavně ten tvůj) a vyhovuje mu to tak, jak to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
12.6.16 23:11
@Regina Hero píše:
tak většinou je v páru jeden větší tahoun než druhý, těch stejně akčních je spíš méně, když si vezmu lidi v okolí… u nás je to sice tak nějak vyrovnané, protože máme hodně společných zájmů, ale třeba já navrhnu a realizace a naplánování podrobností je na manželovi… nijak mu to nevadí, že tak vlastně „odpracuje“ větší kus než já… s prťaty taky občas chodíme dvě hodiny po parku, zajdeme třeba u toho na kofolu a zmrzlinu, ale jako bezduchou činnost to nevidím, aspoň je čas si popovídat, děti většinou poskakují o kus před námi… nebo se dá jít třeba za město, do lesa, do polí, fotit kytky…

Souhlasím, taky to nepovažuji za bezduchou činnost. Otázka je, jestli si s tím člověkem má vůbec co říct :think: a podle mě, pokud by ona vzala děti, třeba by to bylo taky o něčem jiném, ale když o tom tak přemýšlím, tak asi ne. Pokud on nevídá své vlastní 4 děti, tak asi na děti taky nějak není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
12.6.16 23:16
@Bora-Bora píše:
Jinak jsem ještě chtěla říct, že pávě touha se poznat nás dovedla k tomu že se k sobě relativně brzo stěhujeme. Radši s ním budu rok bydlet a poznám, jaký je, než bych se s ním scházela 5 let o víkendech bez dětí. Společným bydením poznám mnohem víc, ale už to, jak se stará o své dítě a jak se chová k má´ým, mě vede k tomu, že věřím, že to bude fajn

A já měla za to, že jsi šťastně vdaná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
12.6.16 23:53

Když jsem mého potkala, bydlel u maminky, tu jsem teda poznala až po roce :mrgreen: čas jsme trávili koukanim na filmy a sexem.. jinak jsme teda chodili ven, když byla Mati doma, byli jsme u nás, tam jsme spíš jen občas přespali…

Jo, to byly časy..

U toho tvyho teda perspektivu nevidím, to je jak zábava v duchodaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.16 06:35
:mrgreen:

Příspěvek upraven 13.04.17 v 05:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
13.6.16 06:53
@Anonymní píše:
třeba suší prádlo tak, že dá sušák na otevřené dvěře horní skříňky. Říkala jsem, proč to nedáš ven na balkon (ten vůbec nepoužívá). prostě ne, takhle to dělá, úžasný nápad.
Mám kolikrát strach mu něco předělat, protože on je takový pedant, všechno má kolem sebe rozložené, na poličkách neměnné pořadí předmětů. Vpodstatě jsem si tam „přidělila“ tu jedinou židli, na kterou si dám věci. A když něco někam odložím, tak to jde přerovnat. :zed:

Já veřejně přiznávám, že jsem nedokonalá žena a tohle bych nevydržela ani třikrát, natož dva roky nebo kolik.
Co má vlastně za pozitiva tenhle pán? Že by nadstandartní sex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
13.6.16 07:32
@Bora-Bora píše:
Holka, sexuální kvality kolikrát zazdí vše. Já už jsem ale ve věku, kdy koukám i na jiné kvality a tohle bych nedala ani v řádu měsíců, natož let. No snad to zakl. cítí stejně, když to řeší

Tady u toho pána by to musela zakladatelka brát jak to je i pro příští roky, tam asi změna nebude, mě by to přišlo jak ztráta času, to bych si radši udělala něco doma, než tam sedět na tý jedný židli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí