Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
etatinek píše:Kakika píše:momi33 píše:ne, zaláskovanej a tlačí mu to na mozeketatinek píše:Si nějakej divokejmomi33 píše:
Jejda mane![]()
si mi dal
![]()
holka mýho věku?já jsem už vyšeptalá kukuřice
![]()
a ty pivka jsou nealko,po tom by asi nic nebylo
![]()
to má bejt nabídka k nějaké prostopášnosti??šmarjá panno,to už se mi tedy nějaký pátek nestalo
![]()
Checht, vono by se nic nestalo, ani kdyby ty pivka byly alko a kdyby nebyly jen dvě, ale pět…
Préj vyšeptalá kukuřice… No to by se vidělo u tý prostopášnosti jak by z tebe lítaly obilky!!![]()
![]()
![]()
![]()
Neblbni!! Zas tak velkéj není, a tak daleko nedošáhne!!
![]()
No a neříkej, že se ti ta představa nelíbí
Aspoň z toho svého chlapa mám pocit, že by byl spokojený, kdyby si ho motal 2× kolem pasu bez ohledu na to, že pokud by se rozmotal, šoupal by ho po zemi ![]()
etatinek píše:momi33 píše:Tak víš jak… Dneska je můj den!! Dneska můžu mít každou, na kterou si ukážu!! Škoda, že jsem si na žádnou neukázal…etatinek píše:Si nějakej divokejmomi33 píše:
Jejda mane![]()
si mi dal
![]()
![]()
![]()
to má bejt nabídka k nějaké prostopášnosti??šmarjá panno,to už se mi tedy nějaký pátek nestalo
![]()
Checht, vono by se nic nestalo, ani kdyby ty pivka byly alko a kdyby nebyly jen dvě, ale pět…
Préj vyšeptalá kukuřice… No to by se vidělo u tý prostopášnosti jak by z tebe lítaly obilky!!![]()
![]()
![]()
![]()
Jo? co je za den?
měl sis ukázat na nějakou malou…divokou… ![]()
momi33 píše:etatinek píše:Jo? co je za den?momi33 píše:Tak víš jak… Dneska je můj den!! Dneska můžu mít každou, na kterou si ukážu!! Škoda, že jsem si na žádnou neukázal…etatinek píše:Si nějakej divokejmomi33 píše:
Jejda mane![]()
si mi dal
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
měl sis ukázat na nějakou malou…divokou…
Ta by mu utekla…pár koleček a už by popadal dech dědeček náš ![]()
Kakika píše:momi33 píše:Ta by mu utekla…pár koleček a už by popadal dech dědeček nášetatinek píše:Jo? co je za den?momi33 píše:Tak víš jak… Dneska je můj den!! Dneska můžu mít každou, na kterou si ukážu!! Škoda, že jsem si na žádnou neukázal…etatinek píše:Si nějakej divokejmomi33 píše:
Jejda mane![]()
si mi dal
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jo,to jsou ty guláše se šesti a pívo.Já to říkala hned na začátku ![]()
momi33 píše:
Jo,to jsou ty guláše se šesti a pívo.Já to říkala hned na začátku
No jo no, afrodiziaka by si dopřával na velkém talíře, ale to by musel mít nějakou klidnou a povolnou, aby mu nedalo moc práce jí dohnat ![]()
Kakika píše:momi33 píše:No jo no, afrodiziaka by si dopřával na velkém talíře, ale to by musel mít nějakou klidnou a povolnou, aby mu nedalo moc práce jí dohnat
Jo,to jsou ty guláše se šesti a pívo.Já to říkala hned na začátku
nebo uhnat?
![]()
momi33 píše:etatinek píše:Jo? co je za den?momi33 píše:Tak víš jak… Dneska je můj den!! Dneska můžu mít každou, na kterou si ukážu!! Škoda, že jsem si na žádnou neukázal…etatinek píše:Si nějakej divokejmomi33 píše:
Jejda mane![]()
si mi dal
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
momi33 píše:Kakika píše:nebo uhnat?momi33 píše:No jo no, afrodiziaka by si dopřával na velkém talíře, ale to by musel mít nějakou klidnou a povolnou, aby mu nedalo moc práce jí dohnat
Jo,to jsou ty guláše se šesti a pívo.Já to říkala hned na začátku![]()
No, on se tady sice pořád shazuje, ale nemyslím si, že by to bylo až tak zlé. Jenže fotky se u něj prostě nedočkáme, tak můžeme jen doufat ![]()
Kakika píše:momi33 píše:No, on se tady sice pořád shazuje, ale nemyslím si, že by to bylo až tak zlé. Jenže fotky se u něj prostě nedočkáme, tak můžeme jen doufatKakika píše:nebo uhnat?momi33 píše:No jo no, afrodiziaka by si dopřával na velkém talíře, ale to by musel mít nějakou klidnou a povolnou, aby mu nedalo moc práce jí dohnat
Jo,to jsou ty guláše se šesti a pívo.Já to říkala hned na začátku![]()
No,taky by mě zajímala nějaká fotečka ![]()
Kakika píše:No a neříkej, že se ti ta představa nelíbíAspoň z toho svého chlapa mám pocit, že by byl spokojený, kdyby si ho motal 2× kolem pasu bez ohledu na to, že pokud by se rozmotal, šoupal by ho po zemi
No, abych řekl pravdu tak nelíbí, ale kdyby byl dvakrát větší než je, tak bych byl úplně, ale úplně spokojenéj a myslím, že ženy, které by se s ním setkaly v tváří tvář, tak také…
![]()
etatinek píše:momi33 píše:etatinek píše:Jo? co je za den?momi33 píše:Tak víš jak… Dneska je můj den!! Dneska můžu mít každou, na kterou si ukážu!! Škoda, že jsem si na žádnou neukázal…etatinek píše:Si nějakej divokejmomi33 píše:
Jejda mane![]()
si mi dal
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hele, ještě chvilku a ukážu si na tebe!!
![]()
Budliky budliky
![]()
etatinek píše:momi33 píše:etatinek píše:Jo? co je za den?momi33 píše:Tak víš jak… Dneska je můj den!! Dneska můžu mít každou, na kterou si ukážu!! Škoda, že jsem si na žádnou neukázal…etatinek píše:Si nějakej divokejmomi33 píše:
Jejda mane![]()
si mi dal
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hele, ještě chvilku a ukážu si na tebe!!
![]()
noo, momi, tak už si připrav tašku s pivama a postav se ke dveřím…etatínek bude čarovat ![]()
Kakika píše:Ta by mu utekla…pár koleček a už by popadal dech dědeček náš
Pokéj, jako že bych ji honil po dvorku jako ten kohout a ta holčina (slípka) by si říkala, tak ještě jedno kolečko, ať si nemyslí, že jsem ku**a??
![]()
etatinek píše:Kakika píše:No a neříkej, že se ti ta představa nelíbíNo, abych řekl pravdu tak nelíbí, ale kdyby byl dvakrát větší než je, tak bych byl úplně, ale úplně spokojenéj a myslím, že ženy, které by se s ním setkaly v tváří tvář, tak také…Aspoň z toho svého chlapa mám pocit, že by byl spokojený, kdyby si ho motal 2× kolem pasu bez ohledu na to, že pokud by se rozmotal, šoupal by ho po zemi
![]()
Jen aby se pak holky takovýho hada nelekali ![]()