Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@faubi Ale zase bych nekupovala ani ty nějaké levné úplně neznámé značky. Lepší je připlatit si za kvalitu, ušetří ti to starosti a často i peníze dlouhodobě.
@frutina Samozřejmě ty úplně nejlevnější asi není vhodné kupovat. Někde se ta cena projeví, v tomto případě to mohou být použité materiály.
@sandys55 Použité materiály myslíš jaké? Ty plasty a tak? To je na tom nejlevnější. Platí se hlavně za ty čipy a to „vnitřek“ hodinek, včetně baterie.
@paulita4 Nebo u některých platíš i za značku, nejen za použité materiály a čipy.
@frutina To určitě. Když už kupuji něco takového, co má plnit různé funkce a ještě chci hodinky kvůli bezpečnosti, tak nebudu brát nějaké hračkárské. Na mobilu si přece taky můžeš porovnat, že ty lepší, ověřené značky prostě fungují rychleji, spolehlivěji a líp.
@faubi píše: Více
Brát úplný noname se většinou nevyplatí u všeho, nejen u hodinek. Ale řídit se cenou je dnes také nesmysl, protože třeba ten Apple je důkazem, že to nejdražší může být často hodně podprůměrné na používání.
@rmot Amen.
To jsi podle mě vystihl úplně přesně do puntíku. A ještě k tomu krásný příklad.
@rmot Na tom Applu je nejdražší ta značka, nic jiného, neznamená to vůbec nic. Jak jsi napsal, cena není ukazatelem kvality.
@pouni U hodinek fakt nejde jen o cenu nebo značku. Důležitý je, co skutečně umí a jak spolehlivé jsou. Takže se vyplatí kouknout na recenze a zkušenosti lidí, ne jen na číslo na cenovce ⌚️
@violetka61 O tom to celé je, poradit se hlavně s uživateli, kteří reálně vidí, co všechno využívají a potřebují v podstatě denně. Proto je fajn, že si takhle můžeme navzájem sdílet zkušenosti.
Tak já navážu a zeptám se, která funkce vás příjemně překvapila? Nemyslím takové ty běžné věci jako GPS, přesnost nebo volání, kdy je slyšet a vidět při videohovoru, ale něco úplně jiného ![]()
@camuna Někdo tu zmiňoval hodinky, na kterých můžeš nastavit oblast, kde se dítě pohybuje, a jakmile ji překročí, přijde na mobil upozornění. To je za mě asi topka.
@barts93 Naše Carneo to umí, je tam funkce, že si můžeš nastavit ty hranice, respektive je to vlastně kruh, takže to nemůže být úplně přesně na konkrétní ulici. Ale i tak je to podle mě fajn a praktické, hlavně když chceš mít kontrolu.
@paulita4 Buď ráda, protože ne všechny hodinky jsou tak přesné. Soudím podle toho, co jsem si přečetla.
@paulita4 Ale i kruh je fajn, to některé hodinky vůbec nedokážou. Myslím, že je to dost velká pomoc.