Jaké chytré hodinky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
97
3.2.26 13:18

@passys2 Jo, přesně tak. To byl první model a ten, o kterém se psalo, je druhý z té série nebo kategorie – nová generace. Není to úplně jiný model, takže podle mě je to tím spíš lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
3.2.26 14:11

@frutina To mluvíš o těch hodinkách, co se tu zmiňovaly? Jsou ty nejnovější i v různých velikostech, nebo jen v jedné univerzální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
4.2.26 09:29

@pouni Každý model je jen v jedné velikosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
4.2.26 14:09

To vážně? To jsem překvapená. Myslela jsem si, že vyrobí alespoň dvě velikosti pro děti podle věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
5.2.26 08:49

@pouni No jasně, hodinky mají různé velikosti. Ale to si musíš porovnávat mezi sebou jednotlivé modely. U každých máš kromě ostatních funkcí a vlastností uvedené i rozměry hodinek a řemínku. Všechno tam je, jen si to musíš pořádně prohlédnout. Pokud si nedokážeš představit, jak by to vypadalo na ruce, tak si to klidně překresli na papír a přilož na ruku. Nejjednodušší způsob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.2.26 14:45

@frutina Podle mě je lepší jít si je vyzkoušet do nějaké prodejny a přiložit k dětské ruce. Tak je to nejlepší. Ovšem pokud to není překvapení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
6.2.26 09:00

@passys2 To určitě, ale asi nenajdeš obchod, kde by měli všechny možné modely hodinek od všech výrobců. A vlastně ani nevím, jestli ty hodinky mají vůbec možnost si je vyzkoušet. Víš jak, ani sluchátka si například nemůžeš jen tak rozbalit a vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
8.2.26 20:16

@frutina Zrovna kreslení velikosti ciferníku by mě rozhodně nenapadlo :D Je mi jasné, že řemínky se dají i měnit, to asi u všech hodinek. Jen ten ciferník je taky důležitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
10.2.26 08:51

@pouni Mně taky ne, ale zas tak špatný nápad to není ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
10.2.26 21:02

Tak což, kvůli dětským hodinkám bychom si mohli zopakovat kreslení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
11.2.26 08:57

Tak promiňte, holky :-D Já jsem jen hledala způsob, jak to zjednodušit a nemuset obíhat všechny prodejny a doufat, že si ty hodinky vůbec půjdou vyzkoušet. A pak si to pokaždé fotit na ruce nebo co, abyste to mohly porovnat… Do ničeho vás nenutím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
11.2.26 19:24

Vždyť stačí zajít do jednoho obchodu a vyzkoušet si je, případně jiné v tom rozměru. Nemyslím si, že na papírku to bude vidět, protože je to dost poddajný materiál, což hodinky rozhodně nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
12.2.26 08:38

My jsme hodinky objednávali, neběhali jsme po žádných obchodech, vlastně jsme ani v jednom nebyli. Rozměry jsme řešili tak, že jsme vzali pravítko a porovnali si, kolik je co. Jsou to sice jen milimetry, které rozhodují, ale rozdíl to udělá. Hlavně u dětí, které mají malé a tenké ruce, je to opravdu znát. U chlapů s mohutnějšími zápěstími je to něco jiného, tam je v podstatě jedno, jak velké hodinky si vezmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
12.2.26 10:35

Já teda zkoušela několik levných a vždycky spíš nespokojenost.. nakonec jsem zůstala u applu i když jsou dražší, ale vydrží roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8367
12.2.26 10:53
@TaMay píše: Více

Mě tedy všechny zkoušené hodinky od applu zklamaly hlavně výdrží baterie a za ty peníze i kvalitou senzorů. To i hodinky od Xiaomi za tři tisíce měří přesněji a mají více a modernějších senzorů. Hlavně jako dospělého by mě štvalo každý den nabíjet, u dítěte si nedovedu představit, že bude každodenní nabíjení dodržovat. U Xiaomi a některých dalších značek není problém nabíjet jednou za 14 dní i při používání pravidelného měření všeho možného a používání GPS. U Apple jsem měl pocit, že jakmile zapnu GPS, tak mi baterka mizí před očima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák