Jaké chytré hodinky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
88
9.1.26 08:52

@barts93 Záleží, s kterým předchozím modelem to porovnáváš. Ne všechny mají stejné funkce, aplikace a tak dále. Ale ano, vzhledem k tomu, že jde o jeden z těch nových modelů, měl by být určitě lepší 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
9.1.26 13:55

@passys2 U téhle elektroniky je to tak vždy – nový model má nejnovější funkce, ale za pár měsíců přijde zase něco nového. Technika se posouvá neuvěřitelně rychle, člověk musí držet krok, pokud chce být „up to date“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
11.1.26 21:36

@camuna Pokud by chtěl člověk držet krok s technikou, tak by si pomalu každý druhý měsíc mohl kupovat všechno nové. To je podle mě nemyslitelné. Ono ani není možné všechno neustále sledovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
12.1.26 13:31

@passys2 Mmmm, nemyslím. Je pravda, že se všechno mění a vyvíjí, ale to neznamená, že by nějaký ten model hodinek, v tomto případě, nebo software, zastaral natolik, že by se hodinky nedaly plnohodnotně využívat. A další věc je, že stále vycházejí i aktualizace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
12.1.26 13:58

@violetka61 Mě ani nenapadá, co přesně by mohlo tak zastarat, že by to nešlo používat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
12.1.26 15:26

@violetka61 Tak může se stát, že firma přestane spolupracovat s některým výrobcem telefonů, ale to asi moc nehrozí… no jak se říká, nikdy nevíš, i Huawei se jednoho dne rozhodl nespolupracovat s Googlem a jít vlastní cestou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
12.1.26 15:39
@violetka61 píše: Více

Tak ona hromada „nových modelů“ hodinek jsou jen nově zabalené ty staré. Prostě vymění stříbrné pouzdro hodinek za růžové s Pikachu a mají nový model.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
13.1.26 10:48

@z.pepa Tak každý normální člověk si podle mě nejdřív prohlédne ty parametry a porovná hodinky mezi sebou. Není potřeba nechat vybírat dítě :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
13.1.26 11:29

@nikka323 No jasně, ale to je podle mě dost ojedinělé. Některé hodinky mají vlastní operační systém, jiné běží na Androidu, takže podle toho se dá také rozhodovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
13.1.26 14:44

@balkanka Vždyť dítě si nemusí diktovat podmínky, ale proč to s ním neprobrat a nezohlednit, co by se líbilo jemu? Pokud to není jako dárek, nevidím v tom problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
15.1.26 14:23

@pouni I u dárků se dá všechno zjistit po tichu ;) Já to tak dělám, odkdy si pamatuju. Vždy se snažím získat nějaké informace, co by koho potěšilo a co by se mu líbilo. Je jedno, jestli jde o dospělého nebo dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
15.1.26 18:35

@kudlanka1 Já zase, když chodíme po obchodech a někdo si něco prohlíží, tak si to potají vyfotím nebo napíšu do poznámek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
16.1.26 11:51

@passys2 Pokud jsi nějaký profi uživatel, tak ano. Ale já, obyčejný člověk, používám věci, dokud fungují :-D A snažím se to naučit i další generaci. Přece si máme vážit toho, co máme. Nic není zadarmo a upřímně, ani nemám na to, abych pořád kupovala něco nového. Takže když už na to přijde, je to pokaždé precizní proces porovnávání a výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
18.1.26 18:49

@camuna Já to mám stejně, snažím se používat věci tak dlouho, jak to jde, dokud není potřeba je měnit buď kvůli funkčnosti, nebo proto, že mi s něčím nefungují tak, jak potřebuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
19.1.26 13:31

Čtu vaše komentáře a úplně souhlasím, že je fajn věci používat, dokud opravdu fungují. U dětských smart hodinek mě baví hlavně všechny ty funkce – GPS sledování, bezpečnostní tlačítko, připomenutí, volání jen na vybrané čísla… Které máte osvědčené modely, že stojí za to, aniž byste je museli po pár měsících měnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák