Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@rmot To mě nepřekvapuje. O Apple je známé, že výdrž baterie u jejich hodinek není zrovna nejlepší. Na to, kolik si za ně říkají, bych opravdu čekala víc. Můžou být nabité funkcemi, ale když sotva vydrží den a ještě si musím hlídat, co budu a nebudu používat, tak to teda ne… Teď zkouším nějakou náhodnou neznámou značku, zatím fajn, ale Teri jsme koupili Carneo a ty zatím drží fakt sakra dobře.
@camuna Já taky tuhle jablečnou značku moc nemusím, všechno si u nich musí člověk platit, když si chce něco stáhnout…
Jsem v podstatě spokojená s Androidem, ale tu značku a výrobce obecně nemusím z principu, že si všechno zpoplatňují.
@pimpia My jsme kupovali dětské hodinky od Carneo, psala jsem to už výše, mají spoustu modelů na výběr v různých cenách, takže si každý může vybrat podle věku a potřeb 😊 Za nás je to lepší než Apple Watch, protože jsou přímo přizpůsobené dětem, jednodušší na ovládání a neřešíte zbytečně drahý mobilní ekosystém ![]()
@camuna Mně na těch neandroidových věcech vadí ta strohost, není tam tolik možností na výběr, všechno spolupracuje jen mezi sebou, dokonce ani všechno nemají v základní výbavě, protože dnes se přece musí vydělávat na všem.
@barts93 Jasně, chápu, co tím myslíš. U těch dětských hodinek je to vždy kompromis, na jedné straně jednodušší ovládání a bezpečnost pro děti, na druhé straně omezené možnosti a méně funkcí než u běžných smartwatch.
@camuna Kompromisy se dělají ve všem, netýká se to jen dětských hodinek.
@sandys55 Jakože s tím, co píše camuna, úplně nesouhlasím, ale v podstatě má pravdu, že dětské hodinky jsou přece jen něco jiného než ty pro dospělé.
@camuna Ale přece není nutné, aby dětské hodinky splňovaly potřeby dospělých, nebo se mýlím? Na co by dětem přece byly některé funkce a aplikace.
@camuna Prosím, a který model? To máte teď nově, nebo už delší dobu?
@camuna Tak si zase řekněme, co u těch dětských hodinek opravdu potřebuješ, kupuješ jim je především kvůli bezpečnosti.
@TaMay A čím tě tak lákají? Proč právě tyto? Co umí, co jiné neumí…
Podle mě je to taky trochu o „prestiži“, ne?
@violetka61 U těchto hodinek jde většinou o prestiž a lidé neradi mění značku. Nejde ani tak o to, že by měly něco lepšího nebo nového oproti jiným, ale spíš o to, aby fungovaly se zbytkem elektroniky.