Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@sandys55 No ale to hodinky nezachrání, stejně jako takové sledování. Podle mě to může dopadnout ještě hůř. To už je spíš otázka výchovy a dalších věcí. Řešit by se to mělo jinak než chytrými hodinkami a kontrolováním každého pohybu. Myslím si, že kvůli tomuhle ani nebyly vymyšlené. Ale každý ať si to udělá podle svého a jak uzná za vhodné.
@faubi Ale to je opravdu velmi slušná výdrž, podle mě to bohatě stačí.
@pouni U dětských hodinek je hlavní, aby bez problémů vydržely celý den včetně školy, kroužků a cesty domů. Když se nemusí nabíjet každý večer, je to za mě velké plus 👍 ⌚
@violetka61 Dětské hodinky podle mě ani nemají tolik aplikací, aby se musely nabíjet každý večer. Rozhodně by měly vydržet mnohem déle.
Spíš než výdrž „kolik dní“ je u těch hodinek důležitější stabilita a to, aby se na ně dalo spolehnout přes ten den.
@camuna Souhlas, stabilita přes den je základ. Ale za mě už je dnes standard aspoň 2–3 dny výdrže. Pokud to vydrží míň a musí se to nabíjet každý den, tak to už pro mě ztrácí smysl. To se pak na to nedá moc spolehnout v běžném provozu.
@paulita4 Kdyby se měly nabíjet každý den, bylo by to dost otravné a úplně by se tím vytratil jejich smysl. To se přece nedá neustále hlídat. Ani mobil nenabíjím tak často, přitom na něm používám mnohem víc aplikací.
@paulita4 Pro mě je klíčové, aby hodinky zvládly bez problémů celý den a byly během používání stabilní. Dlouhá výdrž je fajn, ale není to pro mě úplně rozhodující věc.
@camuna Dlouhá výdrž baterie a stabilní signál, aby se hodinky neodpojovaly a nebyly neustále offline. Jinak by byly úplně zbytečné a fungovaly by jen jako obyčejné hodinky.
@barts93 To je snad naprostý základ, ne? Hodinky, které mají sloužit hlavně pro bezpečnost a komunikaci, musí mít především spolehlivé připojení a baterii, na kterou se dá spolehnout. Jinak je celá ta chytrá funkce vlastně jen hezká dekorace na ruce. Hodinky, které jsou polovinu času offline nebo se musí 2× za den nabíjet, by asi moc smysl nedávaly.
@klarik999 Taky jsem to při výběru řešil hlavně z tohoto pohledu. U dětských hodinek je podle mě důležitější stabilní připojení, výdrž baterie a jednoduché používání než spousta zbytečností, které dítě stejně nevyužije.
@violetka61 Nebo ho ty zbytečnosti jen zatěžují a rozptylují. Podle mě je to ale skvělá pomůcka, hlavně když to uleví rodině. Chci je koupit mamince, samozřejmě nějaké seniorské, tak snad je nebude pořád sundávat.
@passys2 Tohle jsem někde viděla, že dělají jak dětské hodinky, tak i seniorské. Za mě dobrý nápad.