Jaké chytré hodinky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
19.1.26 21:22

@violetka61 Neříkám, že si musím hned kupovat všechno nové, jen jsem tím chtěla říct, že technika jde neuvěřitelně dopředu.
@klarik999 Zatím jsem se vůbec nerozhodla, do které značky jít. Máš některé z nich doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
20.1.26 12:12

@klarik999 Když vybíráš hodinky, vybírej takové, aby měly dobrou výdrž baterie. Aby měly funkce, které opravdu chceš a budeš využívat, jinak ti jen zbytečně budou žrát baterku. Důležité je také, jestli chceš, aby fungovaly samostatně, nebo spojené s mobilem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
20.1.26 14:26

@violetka61 Podle čeho ses dokázala rozhodnout, které funkce budeš potřebovat a které ti budou zbytečné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
21.1.26 12:48

@klarik999 Můj syn má hodinky GuardKid+ 4G ULTRA už rok a půl a všechno funguje skvěle, i baterie drží pořád dobře. S funkcemi a aplikacemi jsme spokojení. Nedávno vyšla i nová verze, druhá generace, pro ty, kdo chtějí něco modernějšího a víc „prepracovaného“. My ale, protože naše stále fungují, asi počkáme na třetí a pak je vyměníme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
21.1.26 14:08

@haupi Prosím tě, a jak dlouho ti vydrží ta baterka? Už jsem se na ně dívala, jen nevím, jestli jít do toho staršího modelu, nebo raději koupit ten novější, který nedávno vyšel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
22.1.26 12:38

@passys2 Když vyšel nový model, nevidím důvod jít do staršího. U toho nového budou případné mouchy už vychytané…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
22.1.26 14:45

@frutina Přesně to jsem myslela, že u těch nejnovějších modelů většinou ještě ze začátku nejsou vychytané všechny mouchy, takže to je důvod, proč zvažuji koupi toho předchozího. Je oproti tomu tvému něco navíc, co by stálo za to využívat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
23.1.26 11:26

@passys2 Nám vydrží tak dva tři dny. Na tvém místě bych ale šla do toho nového. My jsme taky koukali na ty nejnovější, co tehdy byly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
23.1.26 14:37

@haupi Tak to je docela v pohodě, na to, kolik funkcí to má. Podle čeho ses rozhodla právě pro tyhle hodinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
27.1.26 14:02

@haupi Novější verze jsou vždy lepší – nejen díky vylepšenému designu a funkcím, ale i proto, že aktualizace a podpora vycházejí déle, takže používání je spolehlivější a pohodlnější. Navíc často obsahují i drobné opravy a vylepšení, která v předchozích verzích třeba chyběla :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
27.1.26 21:07

@frame To máš asi pravdu, pokud jde jen o inovovaný starší model, ale pokud je to úplná novinka, která má funkce, jež tu dřív nebyly, může chvíli trvat, než se opraví některé nesrovnalosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
29.1.26 12:35

@nikka323 Porovnávali jsme. Jednak různé výrobce a když jsme už vybrali Carneo, pak jsme porovnávali vícero modelů hodinek. Řídili jsme se našimi požadavky, cenou samozřejmě, nejsme tak za vodou, abychom si mohli dovolit koupit jen tak cokoliv z rozmaru, a také jsme sledovali recenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
29.1.26 15:12

@haupi Proto se i já ptám tady těch, co mají hodinky, abych znala reálné zkušenosti s nimi. Taky si nemůžu dovolit jen tak vyhodit peníze za něco, co bude buď nefunkční, nebo nevyužitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
2.2.26 09:45

@nikka323 Toho bych se nebála. Jen záleží na tom, co si objednáš, jak moc to bude využitelné a funkční :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
3.2.26 09:22

Vždyť právě, designové věci mám sice ráda, ale když už jdu kupovat něco jako hodinky, tak chci, aby byly i využitelné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák