Jaké chytré hodinky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54
4.12.25 13:11

@passys2 Jo, je pravda, že kapacita baterie časem klesá. Ale podle mě to pořád záleží i na konkrétním modelu a způsobu používání, někde vydrží déle, jinde míň. Myslím, že i nastavení funkcí hodinek a intenzita používání mají velký vliv. Například pokud dítě často používá GPS nebo volání, baterie se vybije rychleji, než když se hodinky používají jen občas pro kontrolu času nebo zprávy. Takže při výběru hodinek je dobré se podívat nejen na typ a značku, ale i na to, jak je dítě bude opravdu používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
4.12.25 15:09

Já jsem měla snad 4 roky mobil, fungoval úplně skvěle, baterie vydržela celý den v pohodě, a potom ze dne na den začal najednou rychle ztrácet kapacitu. Až to došlo tak daleko, že když bylo venku chladno, jednoduše se vypnul, nebo se vypnul už při 20 %.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
5.12.25 08:18

@barts93 Nebyl to telefon s jablkem? :-D Vím, že ty takto reagují na zimu. Že jim totálně klesne baterie, nebo se rovnou vypnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
5.12.25 13:01

@paulita4 To je asi jedno. Mě spíš napadlo, že 4 roky je docela slušná doba, aby někdo měl jeden a ten samý mobil :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
7.12.25 19:05

@paulita4 Opravdu to nebyl jablečný telefon, ty já moc nemusím. Ale byl to takový, který už také přestal spolupracovat s Googlem a snaží se jít v jeho šlépějích, alespoň tedy všechny ty nové modely. Tento byl ještě jedním z posledních, který fungoval normálně.
@marcella37 Neměla jsem důvod ho měnit, měl všechno, co jsem potřebovala, fotil parádně, dokonce lépe než některé jiné značky se svými novinkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
8.12.25 13:37

@passys2 Nevylučuju, že se to děje. Ale já s tím například zkušenost nemám. Při ničem, ani u mobilu, ani u nějakých spotřebičů v domácnosti třeba. Všechno drží. Asi záleží na značce, kterou člověk kupuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.12.25 14:25

@frutina Mně se takhle opotřebovala baterie v tyčovém vysavači, který na začátku vydržel vysát celý byt, ale po pár letech ho už po jedné místnosti prostě musím znovu nabít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
9.12.25 08:32

@passys2 Mně tohle dělá robotický vysavač. Vymlouvá se, že se už vybíjí, takže nikdy nevysaje všechno najednou. Ale toho máme roky a roky, fakt jeden z těch prvních. Levný nebyl, to je pravda, a možná právě proto ještě funguje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.12.25 08:32

@blink Můj robotický vysavač nemůžu ani zhodnotit, protože nedokáže vysát ani jednu celou místnost, takže je nutné koupit baterii. Ještě mám i robotický mop, nebo jak se tomu říká, ale ten zatím funguje, alespoň zvládne dvě místnosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
10.12.25 08:33

@passys2 Tak ono u všech spotřebičů a podobných produktů, jako jsou mobily a hodinky, vycházejí stále nové verze, které jsou v něčem vylepšené, majú nové funkce atd. Musí se přizpůsobovat trhu a požadavkům, pokud se chtějí udržet. Carneo teď vydalo i nové dětské hodinky, aspoň co to víc sleduji, odkdy jsme to doma taky řešili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.12.25 08:42

@camuna Tak to nový model vyšel ideálně před Vánocemi, dobře to načasovali. Jasně, že všechno se mění, hlavně taková elektronika. Za pár měsíců už to bude starý model a další bude mít vylepšené funkce. Ta technika jde dopředu velmi rychle, asi nejvíc ze všeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
12.12.25 08:33

@camuna Ten název Buddy je strašně roztomilý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
12.12.25 14:01

@violetka61 To je název čeho? Té nové kolekce hodinek? Protože já jsem to ještě neviděla… Jsou něčím speciální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
8.1.26 13:25

@barts93 Buddy je název kolekce hodinek Carneo ⌚️ Jsou určené spíše pro děti a mladší uživatele :-) Mají příjemný design, barevné varianty a funkce jako krokoměr, budík, měření aktivity nebo notifikace z telefonu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
8.1.26 14:41

@faubi Tak toho mají asi podstatně víc oproti předchozím modelům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák