Jaké chytré hodinky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
92
20.11.25 13:32

@nikka323 To jsou už skoro dospělí lidé, takže u nich se u hodinek bere v úvahu něco jiného. Potřebují, aby jim chodila upozornění ze sociálních sítí, když nemohou mít mobil u sebe :-D Ale nechci házet všechny do jednoho pytle. Určitě je hodinky hodně využívají i při sportu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
20.11.25 17:56

@pimpia Taky se mi zdají některé ceny za hodinky pořádně přestřelené. Vždyť tak drahé věci si často nemůže dovolit ani dospělý člověk 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
21.11.25 13:27

@pouni Jo, mám úplně stejný pocit. Některé ceny za některé dětské hodinky jsou fakt mimo realitu. Uplně zbytečný luxus, když to dítě za chvíli odře nebo z toho vyroste. Někdy mám pocit, že těch pár značek si už úplně ulítlo 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
23.11.25 21:04

@camuna Tak pro ty polodospěláky jsou sociální sítě úplně všechno, bez nich jako by neexistovali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
25.11.25 12:51

@nikka323 Tak zase pro úplně malé děti asi nejsou vhodné. Když neznají čas ani jiné funkce, tak by je nevyužily. To si pak můžou klidně dát na ruku i hračkářské hodinky. Ono ten školní věk je už takový, kdy to podle mě má smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
26.11.25 08:23

@violetka61 Jasně, že kojenci asi nebudeme kupovat hodinky :D ale i děti na prvním stupni jsou podle mě ještě někdy dost malé na takové věci. Rozhodně alespoň na ty drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
26.11.25 09:05
@barts93 píše: Více

Dcera si přeje už dva roky hodinky. Dostane nakonec toto:

https://www.alza.cz/…12827472.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
28.11.25 12:58

@KKK85 Ale ty nejsou určeny na volání, že? Aspoň jsem se nikde nedočetla… Vypadají sice dobře a mají toho hodně, ale chybí mi tam ta možnost volání a sledování polohy, co jsou asi hlavní funkce, kvůli kterým je rodiče dětem kupují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
28.11.25 13:00

@violetka61 K těm funkcím, co jsi zmínila výše, jsem chtěla… Naše hodinky, co jsme kupovali, mají podle mě funkcí až až, i když tohle nebylo vlastně podmínkou při koupi. Ale neuhodneš, co teď nejvíc na nich používa :-D Kalkulačku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
29.11.25 09:39
@frutina píše: Více

Nejsou na volání, ani na polohu. Na to má dcera mobil, takže my to nepotřebovali. Ona si přeje hodinky, takže to dostane jen proto. Bude vidět jak ji někdo volá na mobil, měřit kroky a takové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
1.12.25 12:54

@frutina Tak to bych neuhodla :-D A vy jste kupovali které ty hodinky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
2.12.25 13:30

@KKK85 Tak to je potom jiné, když už nosí i mobil normálně s sebou. To je už velká holka. Ale pro malé, nebo tedy pro menší děti jsou asi lepší ty hodinky, co mají vlastní SIM kartu a dokážou fungovat samostatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
2.12.25 19:39
@faubi píše: Více

Tak ona už chodí do čtvrté třídy.
Ale jasné pro prvnáka určitě raději hodinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
3.12.25 14:08

@violetka61 Ano ano, my jsme taky kupovali, ale ještě minulý rok. Brali jsme Carneo. Jsou fajn, nemůžu si na nic stěžovat. A příjemně mě překvapilo, že i po delší době baterka pořád drží tak cca 3 dny, stejně jako na začátku. Vím, že u některých hodinek je to problém a musí se nabíjet skoro pořád, což je, ruku na srdce, dost nepraktické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.12.25 17:44

@frutina To se děje nejen u hodinek, ale u všeho, co funguje na nabíjení, časem se kapacita baterie sníží natolik, že skoro nic nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák