Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@nikka323 To jsou už skoro dospělí lidé, takže u nich se u hodinek bere v úvahu něco jiného. Potřebují, aby jim chodila upozornění ze sociálních sítí, když nemohou mít mobil u sebe
Ale nechci házet všechny do jednoho pytle. Určitě je hodinky hodně využívají i při sportu ![]()
@pimpia Taky se mi zdají některé ceny za hodinky pořádně přestřelené. Vždyť tak drahé věci si často nemůže dovolit ani dospělý člověk ![]()
@pouni Jo, mám úplně stejný pocit. Některé ceny za některé dětské hodinky jsou fakt mimo realitu. Uplně zbytečný luxus, když to dítě za chvíli odře nebo z toho vyroste. Někdy mám pocit, že těch pár značek si už úplně ulítlo 😂
@camuna Tak pro ty polodospěláky jsou sociální sítě úplně všechno, bez nich jako by neexistovali ![]()
@nikka323 Tak zase pro úplně malé děti asi nejsou vhodné. Když neznají čas ani jiné funkce, tak by je nevyužily. To si pak můžou klidně dát na ruku i hračkářské hodinky. Ono ten školní věk je už takový, kdy to podle mě má smysl.
@violetka61 Jasně, že kojenci asi nebudeme kupovat hodinky
ale i děti na prvním stupni jsou podle mě ještě někdy dost malé na takové věci. Rozhodně alespoň na ty drahé.
@barts93 píše: Více
Dcera si přeje už dva roky hodinky. Dostane nakonec toto:
@KKK85 Ale ty nejsou určeny na volání, že? Aspoň jsem se nikde nedočetla… Vypadají sice dobře a mají toho hodně, ale chybí mi tam ta možnost volání a sledování polohy, co jsou asi hlavní funkce, kvůli kterým je rodiče dětem kupují.
@violetka61 K těm funkcím, co jsi zmínila výše, jsem chtěla… Naše hodinky, co jsme kupovali, mají podle mě funkcí až až, i když tohle nebylo vlastně podmínkou při koupi. Ale neuhodneš, co teď nejvíc na nich používa
Kalkulačku ![]()
@frutina píše: Více
Nejsou na volání, ani na polohu. Na to má dcera mobil, takže my to nepotřebovali. Ona si přeje hodinky, takže to dostane jen proto. Bude vidět jak ji někdo volá na mobil, měřit kroky a takové.
@frutina Tak to bych neuhodla
A vy jste kupovali které ty hodinky??
@KKK85 Tak to je potom jiné, když už nosí i mobil normálně s sebou. To je už velká holka. Ale pro malé, nebo tedy pro menší děti jsou asi lepší ty hodinky, co mají vlastní SIM kartu a dokážou fungovat samostatně.
@faubi píše: Více
Tak ona už chodí do čtvrté třídy.
Ale jasné pro prvnáka určitě raději hodinky.
@violetka61 Ano ano, my jsme taky kupovali, ale ještě minulý rok. Brali jsme Carneo. Jsou fajn, nemůžu si na nic stěžovat. A příjemně mě překvapilo, že i po delší době baterka pořád drží tak cca 3 dny, stejně jako na začátku. Vím, že u některých hodinek je to problém a musí se nabíjet skoro pořád, což je, ruku na srdce, dost nepraktické.
@frutina To se děje nejen u hodinek, ale u všeho, co funguje na nabíjení, časem se kapacita baterie sníží natolik, že skoro nic nevydrží.