Jaké párky pro děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kamikadze
20.1.16 21:06
@Gosi píše:
za kolik dní je potom? :think:

az se priplazi hladem :-DDD

• Citovat
  • Upravit
brko
20.1.16 21:10
@Gosi píše:
no, praha a prostějov 8) vím, že je v olomouci, ael nemám řidičák a nevím jak ych vysvětlila příteli, že je potřeba jet 50 km kvuli párkům :lol:

No hele koukla jsem a maj je i v makru. Jen mi prijde ze na ecka stejny jako kterekoli jine parky. Nicmene obsah masa je slibny. zadej do googlu styrske parky a vyjede ti mj odkaz na makto, kdyz to rozkliknes, je tam i slozeni. Ale nvm, zda je to od Burese.snad ne.

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
20.1.16 21:26
@Ali-Ali píše:
@martina.se
ja taky nektere veci nekupuju proste uz z principu ;)

U nás se z principu nenakupuje v Lidlu :-D nicméně já to občas poruším, ptž tam mají dětské oblečení a vždy čerstvou zeleninu.

K tématu: žádný párky :mrgreen: ať se naučí normálně jíst. Naše mladá zas nechce jogurty, ač je jedla. Jely by jí Lipánci, Bobíci a podobný slaďárny. Tak má smolíka noo.

• Citovat
  • Upravit
5808
20.1.16 21:32
@brko píše:
No hele koukla jsem a maj je i v makru. Jen mi prijde ze na ecka stejny jako kterekoli jine parky. Nicmene obsah masa je slibny. zadej do googlu styrske parky a vyjede ti mj odkaz na makto, kdyz to rozkliknes, je tam i slozeni. Ale nvm, zda je to od Burese.snad ne.

makro už je nadějnější, díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
20.1.16 21:38
@Ariadne píše:
U nás se z principu nenakupuje v Lidlu :-D nicméně já to občas poruším, ptž tam mají dětské oblečení a vždy čerstvou zeleninu.K tématu: žádný párky :mrgreen: ať se naučí normálně jíst. Naše mladá zas nechce jogurty, ač je jedla. Jely by jí Lipánci, Bobíci a podobný slaďárny. Tak má smolíka noo.

no, tak zrovna Lipánek není uplně pekelnej výrobek, ale i kdyby příjde mi nesrovnatelně snazší smíchat doma tvaroh se smetanou, než naučit dítě třemi zuby rozkousat smaženej steak, jak tady pán psal… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
20.1.16 21:41

@Gosi Jo Lipánek je ještě z nich nejlepší, ale stejně je tam cukr. Domácí jsem zkoušela udělat i jsem jí to dala do origoš kelímku a stejně nic :roll:

Smažený steak je snad vtip ne? Jsem nestihla dočíst celou diskuzi.

• Citovat
  • Upravit
11117
20.1.16 21:42
@Kamikadze píše:
MASO? A kdyz milostiva nic moc jineho neji, tak bude hladovet, vsak ono ji pak prijde k duhu cokoli jineho potom.

no, moje dite nesnedlo maso asi rok. zadne. kdyz snedl po roce 3 kolecka parku, tak jsem se malem radosti rozbrecela :mrgreen:
24 hod s jednim bilym jogurtem byla pro nej pohoda. chodil na krevni testy, v tabulkach pod 3.percentilem, hlady byl v podstate porad, k jidlu ho to nemotivovalo…
jsou deti, ktere klidne budou hladem, az jim je z hladu blbe a zacne je z toho bolet bricho. tyhle rady - vsak on prijde, az bude mit hlad - miluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
20.1.16 21:48
@Gosi píše:
no, tak zrovna Lipánek není uplně pekelnej výrobek, ale i kdyby příjde mi nesrovnatelně snazší smíchat doma tvaroh se smetanou, než naučit dítě třemi zuby rozkousat smaženej steak, jak tady pán psal… :roll:

Já dám párek klidně dvouroční, a neřeším. Miluje „pačiči“ (párečky). :lol: Kupujeme pana Párka, tak jednou za měsíc.

Ale zase netvrď, že třema zubama nerozkouše kuřecí steak, a párek ano, když každý ví, že dítě, dokud nemá zuby, všechno rozkouše pevnýma dásněma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
20.1.16 21:52
@Ali-Ali píše:
no, moje dite nesnedlo maso asi rok. zadne. kdyz snedl po roce 3 kolecka parku, tak jsem se malem radosti rozbrecela :mrgreen:
24 hod s jednim bilym jogurtem byla pro nej pohoda. chodil na krevni testy, v tabulkach pod 3.percentilem, hlady byl v podstate porad, k jidlu ho to nemotivovalo…
jsou deti, ktere klidne budou hladem, az jim je z hladu blbe a zacne je z toho bolet bricho. tyhle rady - vsak on prijde, az bude mit hlad - miluju.

no, vona příjde… ale stejně nesní nic, co nechce… 8) ale s tím masem si myslím, že máme problém v zubech, normální má dost problém a přílohu bez „masa“ taky nesní, a když mi sní porci fazolek/kaše/polívky/čehokoli s kouskem, tak něják nemám výčitky, že jí cpu uzeninami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
20.1.16 21:54

Jaký hranolky z friťáku?
Jaký smažený steak?

Psal jsem steak - třeba z krkovičky - opečený na pánvičce, pokud to někdo chce mít zdravé, tak na kontaktním grilu. Nebo kuřecí prsíčka, stehenní řízek, kotletku…

Trošku soli, pepře, šup šup a je to, k tomu salátek ze salátu… žádné hranolky. A je to 100% maso, bez E250…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
20.1.16 22:00
@WaIl píše:
Já dám párek klidně dvouroční, a neřeším. Miluje „pačiči“ (párečky). :lol: Kupujeme pana Párka, tak jednou za měsíc.Ale zase netvrď, že třema zubama nerozkouše kuřecí steak, a párek ano, když každý ví, že dítě, dokud nemá zuby, všechno rozkouše pevnýma dásněma.

nedávám jí kuřecí… jí vepřové, dá to, ale dá toho málo a je hladová = protivná, unavená a nemyslím, že by jí to moc prospívalo… o kuřecím masu se tu bavit nebudu, to pro nás není alternativa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12560
20.1.16 22:00

Když byly děti malé, dělala jsem dušenou mrkev nakrájenou na kolečka a nakecala jim, že to je nakrájený párek :mrgreen:. Ve školce prozřely, když na talíř dostaly pravý párek a od té doby mrkev nevzaly do svých zmlsaných hubiček :mrgreen:. Časem přestaly jíst i ty párky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
20.1.16 22:02
@zelenapani píše:
Když byly děti malé, dělala jsem dušenou mrkev nakrájenou na kolečka a nakecala jim, že to je nakrájený párek :mrgreen:. Ve školce prozřely, když na talíř dostaly pravý párek a od té doby mrkev nevzaly do svých zmlsaných hubiček :mrgreen:. Časem přestaly jíst i ty párky..
:mrgreen: :palec: to je dobrý.
  • Citovat
  • Upravit
18304
20.1.16 22:04

Malá občas „ujede“ na párku odtud: http://www.masoshop.cz/…ez-ecek.html
My si je dáváme někdy taky
Nemají opravdu žádná éčka, ani dusitany, což se jen tak nevidí.
Mají též super Gurmán šunku bez éček a dusitanů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12560
20.1.16 22:09

Já jsem toho názoru, že se dětem uzeniny zakazovat nemají, ale taky se jim nemají nabízet. Ve školních jídelnách si je stejně užijí, případně výjimečně v létě na grilování a to stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí