Jaký máte názor na ZOO?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2653
12.9.20 12:09

@lucenka pobavilas :lol:, tak netopyr visi, ze…takze to h.vno spadne na zem. To neni prihodne srovnani. Mluvim zejmena o savcich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
12.9.20 12:12
@kalie píše:
@lucenka pobavilas :lol:, tak netopyr visi, ze…takze to h.vno spadne na zem. To neni prihodne srovnani. Mluvim zejmena o savcich.

Spadne na zem, na které ale žijí další zvířata ;)

• Citovat
  • Upravit
Janli
12.9.20 12:12
@kalie píše:
@lucenka a vis, ze je mozna lepsi zemrit v prirode, tam, kde zijes prirozene, jak je ti vladtni, nez v kleci? Takze mozna by to vedlo k nejakym komplexnejsim resenim, nez k resenim naprosto popirajicim prirozenost zvirat…obe situace jdou hrozne, ale kdyz vidim to utrpeni zvurat v klecich, tak si rikam, ze to vyhynuti v prirode konkretnim jedincum prinese vic „stesti“ nez pomake zivoreni a umirani v klecich ve vlastnich vykalech.

To je zvláštní, člověk, jako inteligentní tvor, se nechal dobrovolně zavřít do betonové džungle velkoměst, do paneláků a dobrovolně, ochotně a rád se vzdal svobody volného života v přírodě, jen aby nemusel bojovat denno denně o přežití, jako cvičená opice chodí do práce, by se uživil, protože je to pohodlnější než lovit. Chodí k lékaři s každou zadřenou třískou a zaraženým prdem a volá hasiče, protože se mu na balkoně usadily vražedný vosy. A pak tady prohlašuje, jak zvířata v zajetí s vyváženou stravou, veterinární péčí a v izolaci od predátorů strašně trpí… :mrgreen: Tak to je ale kurva pokrytecký… :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18059
12.9.20 12:19

Kdyz zavrete cloveka na celej zivot do klece, jak se bude cejtit? Nezijeme v 18, v 19 stoleti, tehdy privazeli cestovatele divoka zvirata a taky lidi, cernochy, domorodce z Papui a pod. a ukazovali je Europanum v klecich, predchodce ZOO. :( :( :(

Dnes mame TV, mame dokumenty, mame virtualni realitu, mame 3D, zvire do klece nepatri. Zvirata v nich trpi deprivaci, depresi, maji psychicke nemoce, trpi sebeposkozovanim… jedine akceptuji, pokud jde o zvire, kteremu hrozi vyhynuti a a maji v ZOO velkou plochu, stromy, travu, treba Pandy.

A k cirkusum se radeji nebudu vyjadrovat, to bych dostala ban.

Příspěvek upraven 12.09.20 v 12:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
12.9.20 12:20
@My Melody píše:
Kdyz zavrete cloveka na celej zivot do klece, jak se bude cejtit? Nezijeme v 18, v 19 stoleti, tehdy privazeli cestovatele divoka zvirata a taky lidi, cernochy, domorodce z Papui a pod. A ukazovali je v klecich, predchodce ZOO. :( :( :(

Dnes mame TV, mame dokumenty, mame virtualni realitu, mame 3D, zvire do klece nepatri. Zvirata v nich trpi deprivaci, depresi, maji psychicke nemoce, trpi sebeposkozovanim… jedine akceptuji, pokud jde o zvirata, kteremu hrozi vyhynuti a a maji v ZOO velkou plochu, stromy, travu, treba Pandy.

A k cirkusum se radeji nebudu vyjadrovat, to bych dostala ban.

Tak zrovna ty pandy ve vídeňské zoo mají dost ubohý výběh. Když to srovnám s jinými zoo, kde je chovají.

• Citovat
  • Upravit
18059
12.9.20 12:22
@lucenka píše:
Tak zrovna ty pandy ve vídeňské zoo mají dost ubohý výběh. Když to srovnám s jinými zoo, kde je chovají.

Tam to neznam, nevidela jsem je. Pokud by dali pandam velkou plochu a plno stromu a stimulu na hrani, pak jsem za. Ale jinak jsem proti ZOO! A uz vubec nechapu rodice, kteri berou deti do cirkusu koukat na ty ubohe, vydrezurovane tvory. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18059
12.9.20 12:28
@BukvickaMalicka píše:
Takže nejis maso, nezabíjis pavouky a myši atd?

Nejim maso, pavouky chytam do sklenic a vyhazuju je ven, mysi taky nezabijim, mela jsem doma jednu mysku, kterou mi ktosi daroval, krasne zviratko…ale kdyby jich bylo moc v dome, nevim jak se jich zbavit. Budu se modlit, abych s tim nikdy nemela problem, protoze zabit je nedokazu, tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
12.9.20 12:33
@Anonymní píše:
Dobrý den. Včera jsem navštívila ZOO a nemám z toho vůbec dobrý vnitřní pocit. Nelíbí se mi, že jsou zvířata v kleci, na betonové podlaze, s minimem výběhu.. nemohou projevovat své přirozené chování, jen celodenní nuda a expozice pro lidi. Nějak mě to dojalo, a to nejsem žádný tvrdošijný ochránce zvířat. Jaký na to máte názor vy?

To jsi byla poprvé v ZOO? :lol:… Zoo miluju, chodím tam od malička a čím jsem starší, tím mě ta zvířata více zajímají.. beru to jako relax ;). Kde jinde bys chtěla vidět exoticka zvířata na živo? :think:

• Citovat
  • Upravit
16972
12.9.20 12:43
@Anonymní píše:
Dobrý den. Včera jsem navštívila ZOO a nemám z toho vůbec dobrý vnitřní pocit. Nelíbí se mi, že jsou zvířata v kleci, na betonové podlaze, s minimem výběhu.. nemohou projevovat své přirozené chování, jen celodenní nuda a expozice pro lidi. Nějak mě to dojalo, a to nejsem žádný tvrdošijný ochránce zvířat. Jaký na to máte názor vy?

Ahoj,

přiznám se, že jsem s dětmi byla v ZOO 1× a v cirkuse moje děti ještě ani nebyly a nebudou. S prarodiči do ZOO jezdí.
Raději si je ukážeme na obrázku a zajdeme si u nás do lesa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.9.20 12:48

Mam rada ZOO. Vyrostla jsem na ZOO Lesna. A mam ji nejradeji. Letos jsem byla poprve a rovnou 2× v Praze v ZOO. Je hezka, ale malinko jsem byla zklamana. Ocekavala jsem vic :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
12.9.20 12:53

@Janli samozrejme mas na jednu stranu pravdu, ale nezapominej, ze z te klece v podobe panelaku muzes svobodne vychazet. Mas moznost volby. Ta zvirata ji nemaji, v tom je rozdil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
12.9.20 12:54

@lucenka zbytecny argumentovat. Moc dobre vis, jak to myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8677
12.9.20 12:55

Možná by už zakladatelka mohla prozradit, ve které ZOO byla… taky mě to zajímá. Mám spíš pocit že tu zas sbírají podklady k článku, proč je taky zakladatelka asi anonymní že? Kvůli tomu že byla v ZOO? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7112
12.9.20 12:56
@Oliverka28 píše:
Mě spíš vadí ted ty módní safari zoo. Lidí mezi zvířaty jezdi auty. z okýnka na ně kolikrát ječí, o bordelu co kolikrát klidně vyhazí oknem radši člověk ani nemluví :roll: A, že kdejaký de*il si i občas zatroubí.. :zed:

Jaký safari zoo kromě Dvora Králové u nás ještě jsou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
12.9.20 12:57
@Kelsey píše:
Mam rada ZOO. Vyrostla jsem na ZOO Lesna. A mam ji nejradeji. Letos jsem byla poprve a rovnou 2× v Praze v ZOO. Je hezka, ale malinko jsem byla zklamana. Ocekavala jsem vic :nevim:.

Lešná je nejlepší :palec: ;). Už jsem tam byla tak 10 x a zatím mě jiná tak nenadchla. A ti rejnoci ;).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová