Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3241
17.3.11 19:35
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
17.3.11 20:07

Perfektní! :palec: Jak se jezdí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
18.3.11 07:37

denny tak co jak se jezdí si spokojená?už máš nějaké klady a zápory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
18.3.11 08:13

Děkujeme. :-) :-)
Jinak já jsem spokojená, jediné co postrádám je zatím ten maxi koš na PP. :-)

Taky mě zajímá co Denny, a co fusion??Už je prodaný??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
18.3.11 08:41

S Unlimitem jsem spokojená na 100% a každý se za mnou otáčí, jako se Slalomem heč :lol: :lol:
A ten koš je o něco větší než u Slalomu, takže tam v pohodě odvezu celý nákup :palec: …jen ten Concord ne a ne prodat :roll: už vidím, jak si ho tu budu sušit a nakonec ho prodám pod cenou :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
18.3.11 08:50

Almira můžu se zeptat kolik vážíte a měříte? A máte 8m ano? Už sedíte? My máme skoro 7 a koukám, že je tam prcek s tím fusakem dost natěsno. Mám přesně tentýž kočár jako ty, proto se ptám. Díky

alimra6 píše:
Jj nánožník je fakt luxusní :palec:
Tak co holky, dráždily jste dneska pořádně své miláčky-kočárky :wink:
Já jo a byla to páráda.Nádherné počásko,škvrně spokojený a kočárek jezdil skoro sám.To je takový super pocit,když člověk přesedlá z obyč čtyřkolky na tohle krásné elegantní vozítko :dance:
Však koukněte :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
18.3.11 09:07

Crispi, nám je 11m měsíců a vejdem se v pohodě…viz. foto v modrém Unlimitu :wink: Za chvíli je jaro a vrstvy se budou ubírat. Jak teď bylo hezky jezdily jsme s jarním flízovým fusáčkem a bezva :wink: a už seto tu probíralo hodněkrát, sezení je opravdu sezení, prcek nesjíždí, ale je pěkně narovno…chvíli jsme jezdila s Concordem a tam mi v tom širokém sedáku sjížděl ke straně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
18.3.11 13:54

Denny díky za uklidnění, já už jsem začínala šílet a obhlížet Teutonii :wink:

Denny píše:
Crispi, nám je 11m měsíců a vejdem se v pohodě…viz. foto v modrém Unlimitu :wink: Za chvíli je jaro a vrstvy se budou ubírat. Jak teď bylo hezky jezdily jsme s jarním flízovým fusáčkem a bezva :wink: a už seto tu probíralo hodněkrát, sezení je opravdu sezení, prcek nesjíždí, ale je pěkně narovno…chvíli jsme jezdila s Concordem a tam mi v tom širokém sedáku sjížděl ke straně :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
18.3.11 18:33

…s Teutonií si o moc nepolepšíš, šířka sedáku 32cm. Viděla jsem i naživo, je to skoro to samé…debatovali jsme o tom s panem prodavačem :wink: jen s tím rozdílem, že jen za podvozek dáš 13.000,– :roll: Takže buď v klidu a užívej si parádní jízdu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
18.3.11 19:32

:mrgreen: To bude nít manžel radost :-D Kroutil se jak žížala, když viděl cenu Teutonky :mrgreen:

Denny píše: …s Teutonií si o moc nepolepšíš, šířka sedáku 32cm. Viděla jsem i naživo, je to skoro to samé…debatovali jsme o tom s panem prodavačem :wink: jen s tím rozdílem, že jen za podvozek dáš 13.000,– :roll: Takže buď v klidu a užívej si parádní jízdu :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
18.3.11 19:37

…to mi povídej :lol: být ale na prodejně ještě tak půl hodiny, mažel by to vzdal a koupil by mi i parník chichi. mě to ale přijde jako vyhozené peníze a hlavně, vůbec se mi nelíbí ty potahy…tak nějak pořád stejné a nic moc :nevim:
Já zas dneska musela dát zimní fusak, ale i skoro v roce se Ondra normálně vejde :wink: Je tam hezky zachumlanej a jak mi řekla sama jedna prodavačka ( a já s tím souhlasím ) - děti mají tohle těsnější zachumlání rády :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
19.3.11 20:31

Denny, tak můžeš kočárky střídat. :lol: Jednou Unlimit a jednou Concord. A jezdíš i s Callistem? Jsi s ním spokojená? Já pořád ne a ne se dostat do Brna a koupit golfky, abych už pořád nemusela něco vymýšlet. Stále váhám mezi Cybexy Callisto nebo Topaz, Silver cross Dazzle nebo Pop, PP Sí, Maclaren Quest. Babo raď! Ať už je to doma a mám klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
20.3.11 09:20

Holky prosím dotaz, jak skládáte slaloma, přiznám se, že je to hrozné!!!Nebo dělám něco špatně??Nejprve se musí sklopit opěrka dopředu, potom nadzvednout ty boky a pak…??????Tahat k sobě, ale jak to děláte???Je to tak pracné, a nejde mi to. To taháte za opěrku???
U pegu to byla fakt vteřina- jeden stisk a složený, jedno škubnutí a rozložený.. :lol: Jako skložím ho, ale ten boj. :mrgreen: :nevim:

Jinak včera jsem testla s fusakem kaiser a pohoda se vlezl. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
20.3.11 12:45

Bianco, pokaždé když s Callistem vyjedu jsem víc a víc spokojená a víc a víc ráda, že jsem si ho koupila a následně pak neprodala…jak se nám nevešlo do auta. Ondrovi se tam i hezky spinká a celkově, prostě spokojenost - bouda nemá chybu, jak teď bylo pár dní hezky, měla jsme ho ve městě a bouda s kšiltem obstála n ajedničku, takže jestli se teď v létě dostanem k moři, beru Callisto :palec:

Kačko, na skládání jsem si musela časem najít grif :wink: Já osobně hlavně skládám boudičku, díky tomu jsme Slalom prodala prakticky s neporušenou boudou - jednou jsem to do auta narvala s ní, a hned byl špinavý kšilt. Marra skládala Slalom s boudičkou do auta a je to hodně vidět, boudička je vzadu už prodřená a celkově taková dost opotřebovaná :roll: myslím, že je to škoda a přitom to zabere chvilku. takže, nejdřív sundat boudu ( měla jsme v autě stabilně větší tašku :wink: ), pak dát opěrku do sedu, nožní část nahoru no a pak zatáhnout za ,,pojistky,, na bocích a jakoby švihem přitáhnout k sobě :wink: Neboj, za chvíli to budeš dělat automaticky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
20.3.11 21:44

Ahoj :-D

Nevite, kde se da v Praze podivat na JANE Slalom Pro 2009 a Reverse 2010? Rada bych si nakonec vybrala z techto dvou variant…ale chci je videt nazivo. D

DIKY MOC! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4