Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProSlolomacko, pasuje na reverse, na obyčejný slalom ji nedáš. ![]()
Jinak Slalom reverse je super, já už bych to vymakala takto, kdybych měla miminko, tak bych si jej koupila, to otočné sedátko je super, k tomu bych koupila korbu concord sleeper, která má luxusní velikost 86cm zvenší, uvnitř cca 82-84cm. Sice je dražší, ale super. Pasuje. Já bych jej koupila znova!!
ten sleeper asi nebude mat taku vnutornu velkost, ci ano? si to merala? pretoze vyzera uplne ako transporter od jane, ma vonkajsie rozmery rovnake ako sleeper
transporter ma dokonca vonkajsi rozmer 89 cm
Příspěvek upraven 27.06.11 v 12:09
k.a.c.k.a.1 píše:
Slolomacko, pasuje na reverse, na obyčejný slalom ji nedáš.Jinak Slalom reverse je super, já už bych to vymakala takto, kdybych měla miminko, tak bych si jej koupila, to otočné sedátko je super, k tomu bych koupila korbu concord sleeper, která má luxusní velikost 86cm zvenší, uvnitř cca 82-84cm. Sice je dražší, ale super. Pasuje. Já bych jej koupila znova!!
k.a.c.k.a.1 píše:
Slolomacko, pasuje na reverse, na obyčejný slalom ji nedáš.
hmmmm škoda, ja už som sa dost tešila ![]()
Tina129 píše:
slalomacka ja mam slalom reverse 2010 vo farbe IRIS
Ten Iris je krásny, pozerala som nan tiež ![]()
Neměřila, ale někde to psala nějaká miminka, že má vnitřek cca 80 cm. ![]()
Taky plánuju na druhé dítko na náš Slalom Reverse koupit korbu Concord, ale Proton. Ta je ještě větší, než Sleeper, má vnitřní rozměr 86 a je širší (zkoušela jsem si do ní dát roční mimino se zimním Emitexem a pohodička) ![]()
k.a.c.k.a.1 píše:
Slolomacko, pasuje na reverse, na obyčejný slalom ji nedáš.Jinak Slalom reverse je super, já už bych to vymakala takto, kdybych měla miminko, tak bych si jej koupila, to otočné sedátko je super, k tomu bych koupila korbu concord sleeper, která má luxusní velikost 86cm zvenší, uvnitř cca 82-84cm. Sice je dražší, ale super. Pasuje. Já bych jej koupila znova!!
Paní v ochodě mi toho Protona měřila, jestli výrobce nekecá
Měla jsem na první dítko Roana a měl stejně obří korbu jako tenhle Concord Proton. Vozila jsem v tom mimčo do roka. Podotýkám, že v roce věku byla zima a jezdilo i s fusakem a mrně si hovělo krásně na rovném a ještě mělo prostor si dát ručky vedle hlavy a otáčet se.
ja som tuto citala, ze vnutorne rozmery concord proton su 72×31, takze som ani nad tou vanickou nerozmyslala, no ale moze to byt blbost, na nete je vela hluposti popisanych
http://www.kocikovo.sk/…/comment.php?…
Tina129 píše:
ja som tuto citala, ze vnutorne rozmery concord proton su 72×31, takze som ani nad tou vanickou nerozmyslala, no ale moze to byt blbost, na nete je vela hluposti popisanychhttp://www.kocikovo.sk/…/comment.php?…
ja transportera mam, je v pohode, mala ma pol roka a dva tyzdne, 7,3 kg a stale sa tam vlezie, a to aj s fusakom, prave dnes som to skusala, lebo ma jedna baba pytala foto
, ale niekde som citala, ze concord sleeper je rovnaky ako transporter, tak ma to celkom zaujima, ako su na tom velkostou vanicky od Concordu
Concord Proton
má vnitřní délku 86cm a šířku 37cm
mám to přeměřemo v reálu.
http://www.babystars.cz/…rba-concord/
Concord Sleeper:
na většině webů nabízejících tuhle hlubokou korbu mají tiskovou chybu - začnou psát o Sleeperu a pokračují Protonem ![]()
V reálu je Proton ten větší, Sleeper je uvnitř menší, podobný Transporteru.
Tina129 píše:
ja transportera mam, je v pohode, mala ma pol roka a dva tyzdne, 7,3 kg a stale sa tam vlezie, a to aj s fusakom, prave dnes som to skusala, lebo ma jedna baba pytala foto, ale niekde som citala, ze concord sleeper je rovnaky ako transporter, tak ma to celkom zaujima, ako su na tom velkostou vanicky od Concordu
My jsme v transporteru jezdili do 8 měsíců s fusakem. Nepřijde mi malý.
ivulik123 píše:
no co já vím tak takovou malou korbu má jané transporter,je to opravdu hodně malinké,a dost maminek ji na netu prodáváTina129 píše:
ja som tuto citala, ze vnutorne rozmery concord proton su 72×31, takze som ani nad tou vanickou nerozmyslala, no ale moze to byt blbost, na nete je vela hluposti popisanychhttp://www.kocikovo.sk/…/comment.php?…