Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
112
30.8.10 11:22

Tak já se přidávám, taky nám padají poklice :zed: a jako argument „špatná manipulace“ teda fakt neberu. Ten kočárek přece musí něco vydržet a do auta ho snad skládá každý. Raději je taky hned přilepím, kdybych nějakou ztratila, tak bych se fakt naštvala :evil:

Ali - s tou korbičkou 2009 je to tak, síťku nemá. Je to jeden z mnoha důvodů, proč jsem zvolila raději 2008. Ale vypadá moc hezky, má sympatičtější tvary.

Denny - naše míry v 16ti dnech byly 54cm a 3,99kg  :lol:

Jo a taky si myslím, že kdyby ti španělé chtěli kočárek vylepšit, měli by se poradit s námi :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
30.8.10 11:36

no jo holky, tak za mě navrhuju to odpužení a luxuxsní, jak píší v popisu u tohoto modelu :lol: :lol:

Nutkani, teda vy taky pěkně rostete :wink: My jdem do poradny zítra, tak jsem taky zvědavá, o kolik víc štěstíčka máme doma :wink: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
30.8.10 14:22

Ahojte holky, takže když to shrneme, poklice se oddendávají nám všem. Takže to chce v příštím modelu určitě polepšit. Mně se to teda stalo jednou a při jízdě po městě, nikoli po manipulaci do/z auta, ale než riskovat ztracení, tak ji taky přilepím. Myslíte, že i vteřinovým lepidlem?
Jinak za mě, já jsem s letošním modelem pořád spokojená, to odpružení těžko posoudit, jak pruží ostatní sportovní trojkolky, ale asi takového odpružení jako u čtyřkolových houpáků typu Inglesina, Roan dosáhnout nejde. A u sporťáku mi to opravdu nevadí. S kočárkem se cítím hodně bezpečně, jakože má perfektní stabilitu, žádné náznaky překlopení, proto musí být těžší, což je nevýhoda, když ho mám nahodit do kufru auta. Ale než lehčí a nestabilní, tak radši toto. Sedačka perfektní, materiál praktický a příjemný, kola (až na ty poklice) bez problémů, otočné se vůbec nekouše, když vidím některé maminy, jak musí třepat s kočárky, aby jejich kolečka nabrala správný směr, tak si medím. Já bych španělům nic moc vytknout nemohla. Jo a jdu objednávat nánožník, snad bude někde skladem, protože je tu taková kosa, že balím do deky. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
30.8.10 18:58

No je fakt, že jsem měla možnost třeba projet se s Xlanderem-4kolka, přední otočná a byl to děs :roll: . Kolečka se jakoby zasekávala a při ostrém zatočení jsem měla co dělat, abych k tomu kolečka donutila :roll: Jinak na to odpružení by stačilo tak málo - pružný mechanismus mají třeba kočárky Danny sport na té zadní nápravě, nobo to Tako. Jízda je pak opravdu pohodlná pro obě strany - měla jsem možnost vyzkoušet :wink: U Taka je to skoro jak odpružení u Inglesiny :wink: byla jsem z toho docela vykulená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
31.8.10 14:42

tak mě poklice zatím drží nic neodpadává su docela spokojená rozhodovala sem se pořád mezi unlimitem a slalomem a su spokojená jelikož je trochu lehčí a ty poklice mi tedy zatím drží snad taky nezačnou a to celkém dost nakládám do auta a ted sem si doněho obědnala takový fusak od emitexu 2010 je to taková deka a supr ted nato počasí dítě se neodkope a zatím asi tento kočárek moc mamin nemá ale mám strach ze zimy asi se tam dítě s fusakem nevejde co myslíte jak to budete řešit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
31.8.10 14:51

Tak hurá, dnes mi přišel nánožník. Zdá se opravdu praktický. Buď se dá zapnout zip, že je až pod krk, nebo rozepnout a má pod ním jen nožky. A materiál je jako ta sedačka, u mé barvy ten pevný látkošusťák.
Majo, náš prcek je drobný a má v kočárku ještě dost místa, takže by se mi tam s fusakem vlezl, ale my máme na zimu takovou termokombinézu, že si myslím, že to bude pod ten nánožník stačit, případně deka. Uvidíme, fusak máme babypoint s medvídkem, ale to už bych ho tam nenarvala ještě v kombinéze (teď máme 14 měsíců).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
31.8.10 16:49

také se mi nánožník líbí a jaký máte já ten černý no asi to budeme taky muset zvladnout bez fusaku popř s dekou tak nám bude 11m a máme něco přes 9 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
31.8.10 20:02

Majo, já mám ke kočárku Molten Red - ten vínovo černý. Ty máš Unlimit v jaké barvě? A zkoušela jsi tam dát prcka i s fusakem? My máme 13,5 měsíce a 9 kg ještě nemáme. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
1.9.10 10:50

Tak jsem sem zase po delší době zavítala přečíst novinky o Janéčku a žasnu, že padají poklice? Mně se to zatím nestalo, tak si ani nedokážu představit, co tam může vypadnout…ale budu kola hlídat. Teď jsme píchli, tak manža lepil, ale vůbec mu to nešlo zase nasadit zpět, tak mi šroubovákem poškrábal ten ráfek, já málem brečela, že mi to zničil a od byl nepříčetnej, že už má těch kočárků dost, že je to samý šmejd, atd… no zábava byla do půlnoci. Ale jinak mi teda jako jediná nevýhoda přijde ta váha, oproti starému nomádovi značný rozdíl, takže sháním lehké golfky na nákupy, které budu mít stále v autě, abych nemusela tahat slaloma. Nemáte někdo nějaký tip? Mám ale tolik požadavků, že takové ani nedělají…ale nejdůležitější je váha do 8kg, ovládání jednou rukou a aby se složily do malých rozměrů. Zvažuju pořád tu nunu a nebo zappky, ale těch už jezdí mraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
1.9.10 10:57

Ale jeden problém jsem ale objevila, když jedu rychle (začalo to při jízdě na bruslích, ale teď se to děje jen když třeba popoběhnu přes ulici) tak se mi začne klepat přední kolo, až se z toho roztřese celý kočár. Jde to přední kolo nějak vyndat a namazat třeba? No nevím, ale štve mě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
1.9.10 11:46

no barvu mám černo zelenou a zatím dobrý no s fusakem teplým sem neskoušela jen s lehčím a bez kombinézy no jen abych nazimu nezháněla nějakej větší kočár snad ne a nánožník mám černý no a ten golfáč sem řešila zapp je nejskladnější i do autobusu do jedné ruky dítě do druhé kočárek a vpohodě :palec: ušila sem si i s kabele nánožník tak to mám ve stejné barvě na chladněji i když ten unlimit zas tak těžký není má necelích 12kg ale zabere celej kufr :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
2.9.10 15:51

Čao holky,tak si představte jaké já měla štěstí.Našla jsem ztracenou poklici :dance: :dance: :dance: Jupííí nejezdíme jak … :pankac: Jinak kamarád mi poradil ať ty poklice zkusím přitáhnout elektrikářskýma sponkama.Docela dobrý nápad, jsou v černé barvě a z umělé hmoty takže kdyby bylo potřeba kolo rozebrat tak je jen zkrátka přestřihnu a je to!Jinak vy co řešíte váhu kočárku - na skládání je opravdu těžší, ale je to daň za dobrou stabilitu což ostatní kočárky postrádají.Naopak to docela oceňuji :palec:
Bianco kde jsi sehnala nánožník?Já ho budu muset taky dokoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
2.9.10 17:58

Ali, já nánožník objednala u Babycar Brno, tam jsem kupovala i kočárek a na druhý den jsem ho měla doma. V tomto sychravém počasí si neumím představit jezdit bez něho. Ani nemusím nandávat pláštěnku, když moc neleje. Je fakt dobrý.
Ty elektrikářské sponky sice nevím, co je, ale zeptám se manžela, jestli by mi s tím něco neudělal.
A ještě k té váze kočárku-mně taky nevadí, s kočárkem v drtivé většině jezdím po terénu, nemusím ho tahat do schodů, oceňuji proto hlavně dobrou stabilitu, ale chápu, když s ním někdo takto často musí manipulovat, že je těch 14 kg otrava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
2.9.10 18:00

Ještě přidám fotky s nánožníkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
2.9.10 18:03

… a ještě takto