Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProJá si jdu dnes pro ten Pinkie, tak uvidím. Jsem teda spokojena i s origo nánožníkem, ale my máme takový prasátko, že musím mít i na výměnu, je pořád špinavej od křupek, rohlíku a podobně ![]()
@Wikky tak to zapínám úplně stejně jako ty, ale když to chci dát pod to madlo, jak to máš na poslední fotce, tak ty suché zipy, co jsou na konstrukci, jsou na to moc krátké. Musím to celé posunout ten nánožník níže, aby to šlo a to se mi pak nelíbí, že to zase u nožiček tak plandá
Jinak ta tvoje barevná kombinace je úžasná, moc se mi líbí!
No, kdybych nebyla blbá, tak jsem taky koupila starčí kolekci a myslím, že bych byla spokojenější… No, co už ![]()
Holky, tak jsem si dnes vyzvedla nánožník od Pinkie a supr, jsem naprosto spokojena, myslím, že origoš už nevytáhnu, nebo max na výměnu jenom v případě, že Pinkie půjde do pračky
Krásně drží, při vyndávaní malé jen rozepnu zip, no jsem nadšena
Super, že?
Já mám taky dva a nikdy nevytáhnu origoš. Jakou máte barvičku.
@Gejba79 píše:
Super, že?Já mám taky dva a nikdy nevytáhnu origoš. Jakou máte barvičku.
@Markéta2208 Je to 4 roky starý kočár, ale neskutečně drží barvu - hnědo oranžová je fakt super. Jen mi vadilo to okénko přes celou boudu, tak jsem si nechala ušít na MMB kryt a mám clonu proti slunci z předchozího kočárku, tak to tam vozím taky. Jinak jsem max. spokojená. Mám 6tý kočárek a nyní je to fakt ten nej a nemusí to být žádný novinka na trhu ![]()
Ahojda, máme kočárek Jané slalom 2011,používáme ho půl roku a začlo nám chrastit v brzdě a dneska už nebrzdí!!! Stalo se Vám to někomu? Nevíte jestli to jde normálně opravit? Máme kočárek přez jednu paní z Německa, tak nevím jestli to zkusit někde tady u nás jestli to opravěj.
Holky, jdu se pochlubit, nechávám si od jedné paní na MMB ušít tohle slídové prodloužení boudy na sporták
foto je od jedné maminky co tu na Emiminu prodávala kočárek, jukla jsem na fotky a hned jí napsala, kde to sehnala, mě se to moc líbí, všude maj jen to klasické prodloužení boudy přez které pak dítě nevidí, mě se tohle děsně líbí ![]()
Holky prosím o radu.
Na hluboké korbě jsou u boudičky takové dva provázky (jeden na levé a druhý na pravé straně), nějak neví, co s nimi. Omotávají se okolo madla, nebo co s nimi?
Díky za radu
![]()
@HARPER píše:
Holky, jdu se pochlubit, nechávám si od jedné paní na MMB ušít tohle slídové prodloužení boudy na sportákfoto je od jedné maminky co tu na Emiminu prodávala kočárek, jukla jsem na fotky a hned jí napsala, kde to sehnala, mě se to moc líbí, všude maj jen to klasické prodloužení boudy přez které pak dítě nevidí, mě se tohle děsně líbí
mohu se zeptat ktera pani na mmb to sije? dekuji ![]()
@HARPER to vpadá hodně dobře
hoď jsem potom ID od té paní co to šije
Holky tak paní najdete na MMB pod NATYDOM, šije tam toho spoustu, ale tohle tam na ukázku nemá, takže já si fotku zkopírovala a požádala jsem jí o email, abych jí to mohla poslat… stojí 360+40 poštovné=400,– Napsala mi pak, že to je slídové prodloužení boudy na Jané… ![]()
Ahojky, chtěla bych se zeptat maminek, co mají tuto autosedačku, jestli se dá i trochu pohoupat jako vajíčko. Když ji položím na zem, zdá se mi ze spodu trochu rovná. Budu jí teprve objednávat tak ať vím do čeho jdu.
A ještě v zadu se vozí v protisměru a ve předu po vypnutí airbagu ji taky můžu vozit? Nebo musím mít do předu podložku ISOFIX?
Děkuji
@Luisiana Houpací je…
vepředu pokud vím se může jen po vypnutí airbagu, na izofixovou základnu není, jen na pásy… vzadu se dává proti směru jízdy…