Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProDapp tak já nemám zatím kam chodit na pudu nebo spis bych ta nic nenašla :d..JINAK SI TAKY NEJAKE VECICKY NE HAVAM ALE SPIS JEN OVERALKY APOD V NEUTRALU, nikdo mi nezaruci ze druhe mimi bude holcinka a tak to vylozene holcici hned prodavam
za to pak nakupuju novy next ![]()
inglesina je taky krasny kocarek
me se ted hrozne libi jedny golfky http://www.baby-centrum.cz/…boo-bee.html?… no libi uz delsi dobu ale ta cena za golfky :-/ tak si je koupim taky treba az za rok a pul…az budu proddavat jane a prodam i nunu a pak koupim na dojezdeni asi ty bee nebo kdo vi jake budou golfky za rok…:) ale moc se mi libi, jsou v poho i do zimy ![]()
Jo, ty se mi taky líbí, ale viděla jsem je naživo a přijdou mi jako takový malý nepohodlný sedátko. Ale možná kdybych tam malýho posadila a vyzkoušela si je, tak bych byla spokojená. Líbí se mi, že trochu vybočují, nejsou jako všechny ostatní golfky.
Koukala jsem na nějaké nové vložky do kočárku, abych měla změnu, ale nic moc se mi nelíbí. Nechápu, proč neudělají originál vložky jané, víc druhů a barev. Třeba teď k těm novým kolekcím, aby se dali měnit.
mě se ty golfky moooc libi a je fakt ze jsem nikde v obchode jeste nevidela abych si je poradne prohledla ![]()
vlozky do kocarku si kupuju od pinkie maji krasne a pasuji do jane krasne. Ted jeste budu zkouset nejakou pani na MMB , necham si usit nejakou do nuny bez bocnic a jeste jednu do jane, v tom stridam dve a je mi to malo, potrebuju nejakou neutral:-) do jane jsou zase vyborne podlozky s bocnicemi.
to vypadá moc krásně
Ségra nám prý taky jednu od pinkie pořídila, tak jsem zvědavá, už se nemůžu dočkat, až ji uvidím ![]()
Docela by se mi tam líbila i nějaká do tyrkysova. Tak pak dej fotku, i když ty asi teď nebudeš sestavovat sporťák, viď?
Sporťák nejspíš až na jaře…Dá se ta podložka dát i do hlubokého kočárku? Měla by, ne? I když to tam asi tak nevynikne…Jsem zvědavá, jakou barvičku ségra vybrala, nechce mi to prozradit
.
Market ja bych ji do hluboke korbicky nedavala , nebude tam videt, je to delane spis do sporrtaku, v korbe by ji byla skoda
ale urcite pak fotni ![]()
Dapp tu zlutou jsem taky chtela je krasnaaaaa:) a jsi s ni spokojena ? ![]()
jinak jsem ted do pokojiku brala boxik na hracky od pinkie, sedaxi pytel(ten je boziiii)
koberecek a jeste jsem si vzala k tem podlozkam decku na kocarek
je taky dobra, ma uchyty na madlo takze mi mala tu decku neshazuje ![]()
jeste mam zalusk na dalsi vyrobky od pinkie, maji krasne vyrobky ![]()
Dapp videla jsi i fusaky od pinkie? pry se tam v pohode vejde i dvoulete dite tak mozna misto jane koupim fusak od pinkie, moc se mi libi a budou pry brzy nejake nove … ![]()
jinak jsem ted do pokojiku brala boxik na hracky od pinkie, sedaxi pytel(ten je boziiii)
koberecek a jeste jsem si vzala k tem podlozkam decku na kocarek
je taky dobra, ma uchyty na madlo takze mi mala tu decku neshazuje ![]()
jeste mam zalusk na dalsi vyrobky od pinkie, maji krasne vyrobky ![]()
Dapp videla jsi i fusaky od pinkie? pry se tam v pohode vejde i dvoulete dite tak mozna misto jane koupim fusak od pinkie, moc se mi libi a budou pry brzy nejake nove … ![]()
Ahoj děvčata, vlezu vám do diskuze. Moc se mi líbí Jané Slalom Pro Limited 2011, zvlášť zelená, ale i ostatní. Je možné, že to tu někde zaznělo, ale chtěla bych se ještě zeptat, protože se mi to nedaří dohledat - máme psa a budu jezdit samozřejmě nejvíc po chodnících, ale je pravděpodobné, že taky v mírném terénu…jak jezdí trojkolka na sněhu, na nerovném terénu?
Díky za reakce a mějte se krásně.
S vložkou od Pinkie jsem hodně spokojená, je lehoučká a slabounká, takže na léto super. A prala jsem jí už několikrát v pračce a pořád vypadá jak nová.
Ty sedací vaky jsou náááádherný, ale docela drahý a přijdou mi že jsou malý???
Fusak jsem viděla, taky by se mi líbil.
Saroya píše:
Ahoj děvčata, vlezu vám do diskuze. Moc se mi líbí Jané Slalom Pro Limited 2011, zvlášť zelená, ale i ostatní. Je možné, že to tu někde zaznělo, ale chtěla bych se ještě zeptat, protože se mi to nedaří dohledat - máme psa a budu jezdit samozřejmě nejvíc po chodnících, ale je pravděpodobné, že taky v mírném terénu…jak jezdí trojkolka na sněhu, na nerovném terénu?
Janéčko jezdí dobře v každém terénu. Je jasný, že po kamenech nebo nějakém náročnějším terénu to bude horší a bude se naklánět, tak to chce trochu síly udržet ho, ale v pohodě. ![]()
Jinak v té limit. kolekci není zelená… ![]()
Holky, povedla se mi „super“ věc - spálila jsem si boudu u kočáru žehličkou…
![]()
Byla zmuchlaná, tak jsem jí chtěla napařit, dělám to tak pořád, ale tentokrát se mi na to ta žehlička nalepila.
Asi nevíte co s tím, co?
![]()
Zkoušela jsem jí objednat v Handy, ale nemají náhradní potahy volně v prodeji.
Dapp: To je smůla
Máme s Handy dobré zkušenosti, ale jen díky objednávání náhradních dílů přes jiný kamenný obchod. A za směšné ceny, ani poštovné nám neúčtují, přihodí to k jiné objednávce. Zkus si náhradní díl objednat taky přes nějaký obchod, který máš nejblíž a prodávají Jané.
Saroya: Co mám zkušenost, tak zaaretované přední kolečo, mírně přizvednout zadek a projedeš i neprohrnutý chodník. Akorát do toho neotočného Slalomu mi vadilo, že fouká.
Saroya píše: