Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6292
7.10.11 19:14

posílám pár fotek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
7.10.11 19:16

ještě jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
7.10.11 19:17

a poslední… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
7.10.11 19:21
Háto,moc děkuji jsi hodná :hug: ještě že to dopadlo tak že paní je opravdu solidní a tu pláštěnku mi pošle dodatečně.Koukám že taky budeš v dubnu podruhé maminkou :dance: tak ti držím palečky :palec: a přeji pohodové těhulkovaní :huban: :mavam: :kytka:
Háta_x píše:
Okénko má Reverse. Kdybys potřebovala, klasický Slalom jsem sice po měsíci prodala, ale pláštěnka mi tu zbyla a je jak nová. Ať se dobře jezdí a nedopadneš jak my :kytka:
ivulik123 píše:
Alanis před chvílí dorazil kočárek ten hnědý
nemám tam pláštěnku,tak jsem zrovna před chvílí paní psala protože uváděla že pláštěnka tam bude
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a jedna věc mě mrzí a to jsem tedy netušila že ve stříšce není okénko,takové to plastové na koukání,jinak jsem spokojená,manža ho sestavil a jezdí se sním skvěle i když jen na prázdno :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
7.10.11 19:21

Jé to je nádhera. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
7.10.11 19:25
neboj,taky se dočkáš :pankac: pondělí je tady co by dup :wink: ,tak jsem zvědavá na tvé dojmy,tak jsem v pondělí nakouknu a budu čekat co písneš :pankac:
alanis píše:
Jé to je nádhera. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
michaluska
7.10.11 20:06

Holky,co vám kočárky skřípou v platech,řešíte to nějak???Já jsem psala do handy a ani neodepsali :evil:

• Citovat
  • Upravit
5235
7.10.11 20:26

Holky mám dotaz. Dá se na Jané třeba za pomocí nějakých adaptérů nacvaknout sedačka Maxi Cosi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
7.10.11 21:32
Lennn píše:
Holky mám dotaz. Dá se na Jané třeba za pomocí nějakých adaptérů nacvaknout sedačka Maxi Cosi?

mela by jit pres tyhle http://www.malvik.cz/…xi-Cosi-2011 a taky na ne funguje Cybex aton.
jen se pro jistotu zeptej v malvikovi at ti to tam zkusi na jane, ale uz jednou mi tvrdili ze to jde. ja na concord nacvaknu korbu jane, tu mam a tyhle adaptery taky, takze by nemel byt problem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
7.10.11 21:41

ten kočár je fakt pěknej, těším se na něj, v pondělí jdu na mateřskou, tak si ho už nechám poslat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
8.10.11 07:54
xreni píše:
Lennn píše:
Holky mám dotaz. Dá se na Jané třeba za pomocí nějakých adaptérů nacvaknout sedačka Maxi Cosi?
mela by jit pres tyhle http://www.malvik.cz/…xi-Cosi-2011 a taky na ne funguje Cybex aton.
jen se pro jistotu zeptej v malvikovi at ti to tam zkusi na jane, ale uz jednou mi tvrdili ze to jde. ja na concord nacvaknu korbu jane, tu mam a tyhle adaptery taky, takze by nemel byt problem ;-)

Díky moc, to je super. Ještě si to ověřím. Líbí se mi Jané Slalom, ale autosedačku bych chtěla MC s isofixem, aby seděl ten isofix i na tu větší sedačku 9-18 nebo jak to tam je. Tak tím pádem bych měla problém vyřešený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
10.10.11 16:10

Tak kočárek právě dorazil, začala jsem ho skládat. Ta bouda teda nic moc, je taková tenká, nebo se mě to zdá? Tak už mám první problém, rozbitej jeden druk a zrovna ten co je jakoby za hlavou jak tam jsou dva na té černé základní látce. Tak to je v prd… Pláštěnka nechybí a já se asi picnu on asi nepujde do úplnýho lehu a já žila v tom že jo. Můj chlap mě zabije :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
10.10.11 17:03

a máš slalom pro nebo revers? slalom pro jde do úplného lehu…nebo budu taky dost rozčarovaná :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
10.10.11 17:09

Slalom pro. No nevím podle mě to není úplnej leh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
10.10.11 17:27

holky slalom pro nejde do uplne lehu ale do skoro lehu ale o tom je tady v cele diskuzi zminovano nekolikrat… ani jsem se jeste nesetkala s tim ze by to nekomu vadilo, jane je jedna z nejoblibenejsich znacek a kdyby to vadilo nebyl by o ne takovy zajem, leh to sice neni ale mala kdyz v kocarku chrupe ani neni znat ze neni v uplnem lehu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí