Jané Slalom 2011

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3170
24.1.12 09:26

Dapp a můžu se zeptat, kde jsi prodávala? na mimibazaru? Máš tam to placené členství nebo obyč? Promin, že tak zpovídám, když tak neodpovídej :oops: Já jen, že moc nemám zkušenosti s prodejem přes internet, tak nevím, kde to bude nejlepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
24.1.12 11:32

Přes mimibazar a mám zaplacené členství, prodávám i oblečky… Ale první kočárek jsem prodala na aukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
24.1.12 11:34
alanis píše:
Dapp to je super cena, já jsem ho koupila za těch 8000,–. Já ještě neprodám, malá v něm spí tak 3 hodiny po obědě. :mavam:

Taky bych si ho ráda nechala, kdyby tam malej chtěl být, ale on je cestovatel, strašně rád chodí, ani nepotřebuje motorku nebo odrážedlo… prostě úplný opak staršího. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
24.1.12 15:27

Dneska jsme byli pořádně venku se sporťákem a jsem překvapená, jak je ovládání jiné oproti tomu s korbičkou. Konstrukce nevrže, lépe se najíždí i sjíždí z patníku. Je to fakt obrovský rozdíl a změna k lepšímu. Tak za to jsem moc ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
24.1.12 15:28
Dappp píše:
Přes mimibazar a mám zaplacené členství, prodávám i oblečky… Ale první kočárek jsem prodala na aukru.

Děkuji :) No, já tam neplánuji prodávat ve větší míře, tak to zkusím bez toho placení a snad se prodá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
24.1.12 16:53

Dapp,ty jsi ale šikulka :potlesk: :potlesk: :potlesk: doufám že až budu jednou prodávat Janéčko já tak snad ho taky něj slušně prodám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
24.1.12 19:02
Markéta2208 píše:
Dneska jsme byli pořádně venku se sporťákem a jsem překvapená, jak je ovládání jiné oproti tomu s korbičkou. Konstrukce nevrže, lépe se najíždí i sjíždí z patníku. Je to fakt obrovský rozdíl a změna k lepšímu. Tak za to jsem moc ráda :)
:palec: :palec: :palec: tak super
Jezdí se s ním v pohodě, i když tam sedí můj pětiletý syn, je to fakt obr mezi kočárky…
Už aby bylo hezky, u nás pořád prší a všude je bahno a hnus. :evil: Jezdíte s prďolama na hory?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
24.1.12 19:03
ivulik123 píše:
Dapp,ty jsi ale šikulka :potlesk: :potlesk: :potlesk: doufám že až budu jednou prodávat Janéčko já tak snad ho taky něj slušně prodám :think:

Myslím si, že tahle limit. edice se vždycky dobře prodá, navíc až ho budeš ty prodávat, tak už nebudou k sehnání nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
24.1.12 19:17
Malý
Dappp píše:
Markéta2208 píše:
Dneska jsme byli pořádně venku se sporťákem a jsem překvapená, jak je ovládání jiné oproti tomu s korbičkou. Konstrukce nevrže, lépe se najíždí i sjíždí z patníku. Je to fakt obrovský rozdíl a změna k lepšímu. Tak za to jsem moc ráda :)
:palec: :palec: :palec: tak super
Jezdí se s ním v pohodě, i když tam sedí můj pětiletý syn, je to fakt obr mezi kočárky…
Už aby bylo hezky, u nás pořád prší a všude je bahno a hnus. :evil: Jezdíte s prďolama na hory?

Malý se narodil v červenci, takže loni jsme moc nebyli, ale letos už se chystáme. Milujeme hory. Už máme krosnu Salewa, tak jen čekáme, až se malý naučí sedět a vyrážíme :mrgreen: A pak jsou taky u nás v Beskydech různé akce „vytlač kočárek“, třeba na Ondřejník nebo na Lysou horu, tak na to se taky chystáme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
25.1.12 09:53

Tak my se chystali do Alp, zije tam ma sestra a tak jsem se tesila a mam smulu :-( Malej je uz 3tydny nemocny, tak to asi nebudeme riskovat. Nejvic me mrzi, ze ma segra 20.2. termin a neuvidim miminko :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
26.1.12 12:59

Tak třeba to ještě zvládnete tam jet, držím palce ať je malý brzo zdravý…
My jsme lenoši a většinu času trávíme doma, nikam moc nechodíme ani nejezdíme, spíš do zoo nebo jen tak na procházku, ale delší výlety nepodnikáme. Na hory se chystáme celou zimu a myslím, že se tam už ani nepodíváme. Hlavně že jsme klukům kupovali předloni sáně a ještě je ani jednou nepoužili… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
26.1.12 13:53
takacek píše:
Tak my se chystali do Alp, zije tam ma sestra a tak jsem se tesila a mam smulu :-( Malej je uz 3tydny nemocny, tak to asi nebudeme riskovat. Nejvic me mrzi, ze ma segra 20.2. termin a neuvidim miminko :-(

Už máš doma ten pásek co by měl pomoct dát kočárek do sedu??
Nám dneska konečne dorazil kočárek,tak už se nemůžu dočkat až přijede manžel z práce a zkusíme ho složit,pak ale asi ještě poputuje do sklepa než se malý narodí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
26.1.12 15:33

Ahoj, jeste pasek nemam a jestli ho koupim tak asi az na jare, zatim to tak nepotrebujeme :-)

At kocarek dobre slouzi!! :-)

No a maly ma druhe ATB takze letos hory pase, ale zase je fakt, ze to mame kousek do Jeseniku, tak si to kdyz tak vynahradime ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
27.1.12 11:14

Holky co se týče korbičky,ta stříška se nedá asi napnout tak aby se nepropadávala na druhou stranu když se do ní nějak víc zatlačí že?…A ten vnitřek má bejt takovej okolo volnej nebo se to má někde uchytit aby to drželo napnutý kolem dokola??Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
28.1.12 09:57

mně se nepropadá pokud do ní opravdu netlačím, což teda nedělám :mrgreen:

vnitřek mám vypnutej, ne volnej- drží to ty tunýlky se zipy, kde ti to plandá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí