Jané Trider 2011

• Fotoalbum (17)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Trider?

Přidejte zkušenost s Jané Trider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
73
24.10.11 13:05

nataška to o tej korbičke som písala ja, ja na transportera nedám dopustiť, je to super korbička, a pri zimnom bábu by som sa absolutne neobávala veľkosti, lebo malinké bábatko sa tam zmestí v pohode a keď bude väčšie tak potom sa fusak vyberie a zase je to OK, my sme boli ten istý prípad, malá sa narodila v decembri a keby chcela ležať v kočiari tak by sme v nej určite do pol roka vydržali, mám aj fotky ale nechcem ich tuto zverejňovať, ešte sme ju pár-krát použili v aute, keď malá mala 8 mesiacov, no a ten polystyrén sa dá naozaj vybrať a potom má korbička šírku 33 cm, čo je myslím v pohode, a pri zimnom bábu ak bude predsalen väčšie tak nie je problém ísť do šporťáka aj skôr, to už bude teplejšie
ja si kočiarik určite nechávam ešte pre jedno bábatko a transportera tiež, je krásne zateplený, netreba tam bábatko tak naobliekať ako do iných korbičiek, len pri ďalšom babatku by som si už dokúpila matrac do transportera lebo jediné čo mi na ňom vadilo boli tie pásy, ktoré sa mi nechcelo vyberať a tiež sa celkovo korbička zväčší ak sa tam ten matrac vloží, je dosť hlboká takže nie je problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
24.10.11 16:49

no, když ono někdy délka korby 66cm fakt vadí.. nevím jak vaše děti,ale moje mladší mělo 68 ve 4.5měsících.
když končil v 5m v Quinny Dreami, vyplňoval ji celou :) nešlo o šířku, to je v pohodě i u téhle pidi, ale o délku, tam se prostě nenarval.. :nevim:

takže já osobně bych se trochu bála kombinace malá korba-naklápěcí sporťák.. páč moje dítě chtělo ležet a pást koně a to v naklápěcí sedačce moc nejde.. hlasovala bych pro korbu aspoň 74 vnitřní délka.

Tina129, kolik má na délku transporter, když se vyndají polystyreny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aja02
24.10.11 17:38

Ahojky Klarkko,tak co se týče korbičky od jané,tak to ti neporadím,protože jsem ji nikdy neměla.Já jsem měla syna při narození v concordu protonu a to je jedna z největších korbiček co v té době (2010) byla.Syn je rozený v březnu a vydržely jsme v ní cca 8 měsíců.Tato korbička by měla jít i na tridera.Sportovní sedačka je opravdu skvělá,do úplného lehu nejde, má pevný sed a náklápí se celá.Nožičky jdou naklopit skoro do lehu.záleží jak to tvoje dítko bude snášet,ale pokud si na to zvykne od začátku,tak mu to bude spíše vyhovovat,aspoň mému synovi to vyhovuje víc než v concordu fusionu,kde lze dítko úplně položit jako v postýlce.Nepřirozená poloha to není,protože dítko už samo sedí.Samozřejmě jsou maminy,které šoupnou půlroční dítě do sporťáku a to si myslím není uplně správný.Já jsem si trider objednávala zde http://www.detske-kocarky.cz/,dají ti k tomu i fusak.mají ho většinou i fyzicky,ale nevím odkud jsi,tak aspoň pro info.

• Citovat
  • Upravit
73
24.10.11 18:11

pridavam foto vanicky, my ju uz mame sice zbalenu pre druhe babo ale fotila som to uz pre niekoho, inak sranda je, ze my sme tie polystyreny vybrate nemali, lebo netrebalo, mala bola rada ked bola zababusena, ja som jej davala zavinovacku aj ked uz bolo teplejsie

toto je rozmer na dlzku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
24.10.11 18:12

a na sirku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
24.10.11 18:13

a este tie polystyreny, maju hrubku 2,5 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
24.10.11 18:17

uz som vela citala o tom, ze concord proton je jedna z najvacsich vaniciek aj ked mne sa to v predajni nejak nezdalo, skoda ze som nezobrala meter, ale ked som sa pytala mailom v inej predajni s kocikmi tak mi poslali rozmer 72×31, tak teda neviem ci to je dobry rozmer ale ak hej, tak sa o obrovskej vanicke neda asi hovorit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
24.10.11 19:50

Aja, no, ono jsou maminky, které šoupnou i 5m dítě do sporťáku, protože prostě musejí :( s prvním nebyl velikostní problém, ale u druhého jo. mít naklápěcí sedák, jdu se odstřelit, ostatně stejně,jako s Quinny.. prostě jsem koupila jiný kočár, do lehu.. ale asi ne každý může,.. :think: ale fakt souhlasím, že v 8m naklápěčku klidně ano! jen některé děti to nechtějí a jiné zas milují a to předem nikdy nevíš.. (kamarádky kluk spinkal na břiše v kočáře do 2 apod.)

Tino, dík za rozměry, ale můžeš je prosím napsat? ono to na té fotce není k přečtení a zvětšit mi to nejde :oops: děkuju.

ježiš, já vám závidím děti, co se v 8m vlezou do korby, přesně to jsme byli bývali potřebovali, aspoň 7m v korbě.. :zed:
(a to Martin v 5m péroval na kolenou a v 6m lezl, v 7 se postavil a posadil, ale prostě potřeboval spát na bříšku, pást koně, pérovat i v kočáře.. )

(jinak k těm velikostem - taky se furt říká, jak je Jané 09 a níže velká korba a od Quinny se liší jen 1-2cm na délku a na šířku o adaptéry, ale šířka mi fakt nevadíla..)
veliká korba - to si představím korbu na délku 80cm!! a to fakt některé mají!! :wink:

ráda bych viděla tridera v terénu, v reálném použití, zatím nejsou vůbec vidět, asi ještě panuje obava z nového.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
24.10.11 20:22

uppps to som si neuvedomila ale je to 33×73-74
ja tiez závidím mamičkám, ktoré môžu kočíkovať svoje detičky, naša malá kým bola zababušená v kočíku (narodila sa v decembri) tak to bolo ešte v pohode ale akonáhle sme fusak vytiahli, tak bolo koniec kočíkovaniu, od troch mesiacov v kočíku nechce byť, začala kričať a to je jedno kde sme boli museli sme utekať domov a na rukách, vo vaničke sme akotak vydržali do štyroch mesiacov, na striedačku so šporťákom do piatich (nie kvôli veľkosti ale skrátka v polohu ležmo kričala :lol: ), v šiestich sa postavila na štyri a to už bol úplný koniec kočíkovaniu, ešte pomohlo sem tam, že som dala šporťák do ľahu a ležala na bruchu a pozerala cez to malé okienko, aspoň sme bez kriku došli domov, no a keď začneme chodiť, tak to kočiar asi môžem rovno odložiť :-D
inak tú sedačku čo je na trideri si práve moja kamarátka chváli hoci ona má iný kočiar, ale dala tam malého keď mal pol roka, ešte myslím nesedel, tak naklonila sedačku viac do ľahu a malému sa dobre sedelo lebo sa nezošmykoval a stále takto aj zaspal, musím povedať, že nevyzeral nespokojne, asi každému vyhovuje niečo iné a dopredu sa to nedá odhadnúť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
24.10.11 22:13

Tinko, díky, :kytka: tak to je standard..

no právě, nidky nevíš, jaké se ti narodí.. 8-) já si v duchu přála kočárkového závisláčka :jazyk: a celkem dobrý, ale musí stát :pankac: a v manduce je happy.
a je teda pravda, že kdo houpačku zkusil, většinou si ji chválí :think:

ale nevzdávej to. :mrgreen: náš Vojta v 16m skončil s kočárem, absolutně nechtěl jezdit, chtěl chodit. pak se toho nabažil a v 19m hupsnul zpátky do kočáru, kde projezdil celé léto a podzim, a odložili jsme ho v jeho dvou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
24.10.11 22:25

my bez ergo nosica (mame liliputi) tiez nikam nechodime :-), dokonca sem tam sa nam podari aj zaspat v nom a potom len prelozim do kociara a tvarim sa, ze mala je kociarkovy typ :mrgreen: aj ked musim povedat, ze odkedy sa ochladilo, tak mala mi uz dva-krat zaspala v kociku, to doteraz nehrozilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
roullik
7.11.11 19:58

Zdravím zkušené i nastávající maminky,
chci se zeptat na pevnost spojení mezi podvozkem a korbičkou nebo sporťákem…
Trider patří mezi favority, o kterých uvažuji, že si pořídíme, na youtube jsem zkoukla nějaké promo video, vypadalo velice jednoduše nasazovaní jednotlivých částí jako korbička, nebo autosedačka na celý podvozek, ale přišlo mi, že i při spouštění boudičky se celá korbička trochu hýbe dopředu dozadu, není to můj dojem jenom, nebo opravdu při manipulaci s komponentami se trochu na podvozku hýbou? Když to hodně přeženu, napadá mě jestli se třeba celý sporťák nebo korbička na nerovnostech při jízdě nehýbe dopředu dozadu jak houpačka…?
Nemáte někdo náhodou ještě zkušenost s kočárky Casualplay S4 reverse? Dočetla jsem se, že je tam celkem často problém s podvozkem, vrzáním předního kola atd., což doufám u jané není…
Moc díky za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
10482
29.11.11 12:18

to houpání korbičky na podvozku není na škodu, ono to tlumí otřesy a dítě udrncá.. bohužel, tridera jsem v reálu neviděla, tak nevím, jak pevné je to u něj, .. ale nebála bych se toho.

co se týká casualu reverse, ten fakt ne. sedák má úplně děsivé rozměry, 27šířka a 41výška, což fakt není ideál, navíc casualy oběcně mívají problémy s předním kolem, vrzání, sekání, vibrování. a pak ještě mně se docela špatně vozí. blbě těžiště, a tlak na rukojeť..
raději bych ten trider :)
ne, opravdu, hrozně moc mě zaujal, a bohužel, nikde nic.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dydynky
14.2.12 12:28

barva

Ahojky holky, také jsem v rozhodovací fázi, jakej kočárek pořídit. Trider se mi strašně líbí, hlavně ten červenočerný - myslíte, že ho můžu mít i na chlapečka, nebo je to úlet? :D díky!

• Citovat
  • Upravit
6292
14.2.12 12:31

určitě můžeš mít pro kluka tuhle barevnou kombinaci,já mám holku a mám hnědo černý,prostě si kup to co se ti líbí :lol: stejně s kočárem budeš jezdit hlavně ty :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí