Jarní miminka 2017 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4026
3.10.16 17:32

@mrkvikva ve 13 tydnu by se mel delat uz pres bricho. Doporucuji, aby se tehule hodne napila, pak pry je to lepe videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
3.10.16 17:45

@maty1983 Asi to bude mazec, ale co už :-D Já se na to docela těším!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
3.10.16 17:51

@leja.t Velka gratulace, taky cekame dvojcata a taky mame uz doma ďáblíka :lol: preji at se cele tehu vyzivas jen v radosti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
3.10.16 17:55

@Ainiky Děkuju, a já gratuluju vám!!! :-) :-D Teď zrovna jsem se tak strašně naštvala na naši Verunku :-D Vymýšlí takový blbosti :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
3.10.16 18:06

@mrkvikva no na začatku tu těhotenstvi dělali přes vaginu, ale na skreningu tom prvním, už přes břicho u všech mojich dětí…p. s.pokažde to byl jiny lekař

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
3.10.16 18:08

@mrkvikva ano děla se přes břicho…jen si odepneš kalhoty a trošiličku si je daš dolu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
3.10.16 19:11

Ahoj holky, já se musim pochlubit :) dneska jsem po screeningu byla na klasické prohlídce a doktor se radoval že je vše v pořádku, akorát jsem si posteskla že mi neřekli pohlaví, že nebylo nic vidět…tak hledal a hledal…až mi oznámil že to vypadá na naši vytouženou holčičku :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: já mám takovou radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.16 19:35

@Denina01 Jéé tak to by bylo fajn :). My chceme taky holčičku. Na kontrolu jdu teď ve čtvrtek to už budu v 16tt, tak snad se dozvíme co to bude. I když je to vlastně jedno hlavní je, že bude zdravé :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
3.10.16 19:56

@VeronikaHolíková já jsem 14+3 a UTZ má docela zastaralý a přesto mi to řekl, tak si to vydupni ať to prozkoume :mrgreen: je fakt že přes bříško to vidět nebylo, takže jsem si řekla o vaginální UTZ a tam už to tak nějak vykoukal :hug: tak fandím ať je to zdravá holčička :srdce: Je to jedno, měla bych radost jako blázen i z kloučka, ale říkala jsem si že by bylo hezké mít první holčinu a pak třeba bráchu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.16 20:10

@Denina01 Ten můj má právě taky zastaralý ultrazvuk. Tak nevím jestli to uvidí. Navíc on to nerad říká. Prý ho několik ženských přišlo seřvat za to, že jim řekl blbé pohlaví. Tak uvidíme. Zajímalo by mě jak bude ultrazvuk dělat. Jestli vaginální nebo přes břicho :). Každopádně dám pak vědět. Jo taky je mi to vcelku jedno. Hlavně ať je zdravé. Ale raději bychom chtěli holčičku :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
3.10.16 20:12

@Denina01 supeeeeerrrr :hug: :hug: :hug: my bychom taky radi holku, když mame 2 kluky, ale ja si počkam jdu na kontrolu až 31.10 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
3.10.16 21:19

@VeronikaHolíková tak mu musíš slíbit že mu za to čočku nedáš když se sekne :mrgreen: taky mi řekl, že to nechce nijak slibovat, ale žádné klučičí věci tam prostě nevidí ale ať to beru s rezervou :D už jsi dost daleko, myslim že by měl přes bříško :)

@lenulin85 no to držim palčáky ať po rarášcích přijde princezna :) v kolikátém budeš přesně toho 31.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
3.10.16 22:15

@esprit1 dobře. Zítra jdu na krev, prý se dnes bere na dr. screening krev a součástí toho jsou triply nebo co. Já nevím. Už to radši neřeším. Nechám si to zítra pořádně vysvětlit. taky by mohli informovat co vlastně dělají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
3.10.16 22:48

Holky, nevím jestli zbytečně stresuji. Před třemi týdny jsem byla na kontrole, kde jsem byla v 8+6, dnes na kontrole jsem tedy měla být v 11+6, ale doktor nakonec řekl, že jsem v 11+0. Tak si říkám, kam se podělo těch šest dní? Mám strach, jestli se mimi nevyvíjí pomaleji než by mělo. Co myslíte? :think: jinak mrně nám dnes zamávalo a dr. řekl, že všechno v pořádku a za dva týdny na první screening. Díky holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
3.10.16 23:04
@Malcmi píše:
Holky, nevím jestli zbytečně stresuji. Před třemi týdny jsem byla na kontrole, kde jsem byla v 8+6, dnes na kontrole jsem tedy měla být v 11+6, ale doktor nakonec řekl, že jsem v 11+0. Tak si říkám, kam se podělo těch šest dní? Mám strach, jestli se mimi nevyvíjí pomaleji než by mělo. Co myslíte? :think: jinak mrně nám dnes zamávalo a dr. řekl, že všechno v pořádku a za dva týdny na první screening. Díky holky.

Mela jsem neco podobneho a doktorka me uklidnovala, ze si s tim nemam delat starosti. Urcuje se to podle delky plodu a jak je to hodne maly, tak kazdej milimetr to ovlivni a doktor muze merit zrovna kdyz se plodik trochu krci… nebo klikne o milimetr vedle a hned je to posunuty o par dni. Nedelej si s tim hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí